PSD, partid condus de un penal!

Liviu Dragnea presedinte PSD PSD, partid condus de un penal!

PSD, partid condus de un penal!

Eu cred totuşi că în 2016, justiţia din România nu poate condamna o persoană doar aşa de dragul condamnării, ori din nu ştiu ce motive “politice”, închipuite. Din câte ştiu eu, procesele din România sunt publice, poate participa oricine la aceste procese. Astfel că, este extrem de greu să condamni pe cineva, fără ca în spate să existe un serios “background” infracţional. Mai mult decât atât, cred că procurorilor le este extrem de greu să probeze fapte despre care toată lumea ştie că s-au întâmplat, doar că e mai greu cu doveditul (probe incontestabile!)… motiv pentru care, o mulţime de oameni politici români au scăpat basma curată din procesele penale.

Drept urmare, dacă Liviu Dragnea a fost condamnat la 2 ani de închisoare (cu suspendare), presupun că au existat dovezi cât se poate de solide în acest sens. De obicei se întâmplă ca procurorii să nu poată dovedi anumite fapte de care acuzatul este suspectat. Cu alte cuvinte, inculpatul este suspectat de săvârşirea a 10 fapte, din care procurorii pot dovedi probabil vreo 5, iar judecătorul îl condamna în final pentru săvârşirea a una sau maxim două fapte. Cam aşa se întâmplă lucrurile în realitate şi de aceea vedem cum o mulţime de politicieni au scăpat nepedepsiţi pentru faptele de corupţie pe care le-au săvârşit.

Liviu Dragnea a fost condamnat. Deci, justiţia s-a pronunţat şi a hotărât că, inculpatul Liviu Dragnea este vinovat. Drept urmare, a primit aşa numitul “statut” de “PENAL” (condamnat penal)! Doar că, în opinia lui Liviu Dragnea, preşedintele Partidului Social Democrat din România (PSD), decizia justiţiei este irelevantă. Aşa că, el împreună cu conducerea PSD au hotărât că, Liviu Dragnea va rămâne în continuare preşedinte al PSD!

Aşa gândesc politicienii români, în special cei de la PSD! Partid care, după ce, la început a fost condus de un comunist pur-sânge (Ion Iliescu), mai apoi de un infractor dovedit şi condamnat la închisoare, ce poza în mare intelectual (Adrian Năstase), apoi de un alt urmărit penal (Victor Ponta) al cărui proces încă se judecă, iată că în anul 2016 a ajuns să fie condus “cu acte-n regulă” de un condamnat penal prin decizia definitivă a unei instanţe de judecată (Liviu Dragnea)!

Acesta este PSD-ul. Votaţi-l în continuare.

PSD Partidul Social Democrat SIGLA Logo PSD, partid condus de un penal!

Categorie articol [ Politica ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

5 comentarii la “PSD, partid condus de un penal!”

 • ... a scris la 25 aprilie 2016, 9:28   [#1]

  Liviu Dragnea este (era) mare baron local pesedist al judeţului Teleorman. În acest judeţ, a prins două mandate de preşedinte de Consiliu Judeţean, calitate din care a obţinut, prin mijloace pur bolşevice, controlul firmei Tel-Drum, cea care se ocupă de asfaltarea drumurilor în judeţul Teleorman. Adică, firma Tel-Drum a fost privatizată pe nimic, deşi avea beneficii în calitate de firmă publică locală. Tovarăşul Dragnea însă nu s-a mulţumit doar cu furturile din România, ci a poftit şi la bani europeni. În 2003, drumul comunal care leagă comunele Viişoara de Vînători, cu o lungime de trei kilometri, a fost asfaltat printr-un program SAPARD, pe baza unei licitaţii publice, câştigată, evident, de firma lui Dragnea, Tel-Drum. În caietul de sarcini, în studiul de fezabilitate, dar mai ales în legislaţia în vigoare se specifică clar că în cazul unui astfel de drum “lăţimea platformei va avea 7 (şapte) metri”. Câţi metri credeţi că avea lăţimea drumului la recepţia lucrării, făcută cu mult fast de reprezentanţii Consiliului Judeţean Teleorman, unde naş era tovarăşul Dragnea? Ei bine, dragi tovarăşi şi ‘preteni’, cei care mai credeţi în cinstea şi corectitudinea pesediştilor, drumul avea lăţimea de 5 (cinci) metri şi ceva. Adică, mai mult de 1,5 metri au fost furaţi de firma lui Dragnea, cea care a executat lucrarea. Păi, nu merită aceşti ‘cinstiţi’ tovarăşi să guverneze România?

 • Radu
  ... a scris la 25 aprilie 2016, 10:03   [#2]

  Astia au obrazul gros, scoala putina (si aceea facut prin furt, vezi cazul lui Dottore Ponta feiscucistul sau al nasului Oprea) si minte ioc. Nemernicii acestia (in complicitate cu restul partidelor) au tinut Romania intr-o stare care oricum se poate numi insa nu dezvoltare.

 • ioangeorgescu
  ... a scris la 25 aprilie 2016, 19:26   [#3]

  Toate partidele politice sunt, structuri mafiote organizate conduse de… Penali!

 • doru
  ... a scris la 26 aprilie 2016, 10:58   [#4]

  Dar nu degeaba e penal … Uita ce are omu:

 • Dragoș
  ... a scris la 8 mai 2016, 11:46   [#5]

  Partidul Ciuma Roșie (PSD) condus de un pușcăriaș ignoră sentințele justiției pentru simplu motiv că prostimea din această țară (câtă frunză și iarbă) nu realizează că legea trebuie respectată de toată lumea. Din nenorocire pentru această țară, Ciuma Roșie și Biserica supraviețuiesc datorită prostimii. Cum să lași un individ idiot să voteze care afirmă că: „noaptea soarele se ascunde după nori” sau un alt idiot care afirmă că : -- „și ce dacă fură, bine că-mi dă și mie de-o pâine, să nu mor de foame” , sau că: „mie nu mi-a luat nici-un ban din buzunar, a luat de la stat” !

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?