PSD face scut în jurul lui Dan Şova

Dan Sova PSD face scut în jurul lui Dan Şova

Dan Şova, protejat de către parlamentarii PSD

Aş fi vrut să spun că, rămân uimit de ipocrizia de care dau dovadă parlamentarii PSD, însă nu mai pot să spun asta pentru simplul motiv că … atitudinea parlamentarilor PSD nu mă mai uimeşte deloc! Pur şi simplu, aşa sunt ei … şi m-am obişnuit deja cu asta. Faptul că au făcut din nou scut în jurul unui coleg de-al lor, urmărit de justiţie pentru fapte de corupţie, îmi creează o stare de silă, de greaţă, faţă de tot ce ţine de PSD. La nici un alt partid din România, nu am văzut atâta îndârjire şi ipocrizie în a-şi apăra cu orice preţ un coleg care este urmărit de justiţie pentru fapte de corupţie!

Dan Şova a scăpat din nou de cătuşe, după ce senatorii PSD au votat împotriva cererii DNA de arestare. Iar toată treaba s-a întâmplat astfel: votăm de câte ori este necesar, până când iese votul aşa cum vrem noi!
Ruşine, domnilor parlamentari PSD! Ar trebui să vă crape obrazul de ruşine!

Nu fac parte şi n-am făcut parte niciodată din vreun partid politic, însă sunt interesat de cum decurg lucrurile în această ţară pentru că deciziile politicienilor mă afectează în mod direct, la fel ca pe orice alt cetăţean de bună credinţă al acestei ţări. Şi de 25 de ani încoace, speram într-o normalizare a lucrurilor … se pare că, în România este imposibil … încă! Cel puţin atâta vreme cât majoritatea parlamentară va fi alcătuită din PSD şi partidele satelit (PC, UNPR), nu vom avea şansa să fim conduşi de o clasă politica normală, responsabilă.

Votul parlamentarilor PSD în cazul Dan Şova, ar trebui să fie încă un motiv extrem de serios pentru a nu-i mai vota în următorii cel puţin 25 de ani. Este de unde alege, candidaţi vor exista, iar tot ce trebuie să faceţi este să nu mai puneţi niciodată ştampila pe vreun canditat PSD, indiferent că vorbim de alegeri locale sau alegeri parlamentare. Doar aşa îi putem învăţa minte că, nu poţi efectiv să sfidezi un întreg popor!

Dan Sova 1 PSD face scut în jurul lui Dan Şova

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , miercuri, 3 iunie 2015 in categoria Politica. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

4 comentarii la subiectul “PSD face scut în jurul lui Dan Şova”

 1. Munteanu

  D-le, acest articol ar trebui sa se numeasca “Anunt important pentru tara”. Si eu, ca si dv., ma simt revoltata, scarbita si neputincioasa.
  Nu cred ca se mai poate face nimic. Au o masinarie foarte bine pusa la punct. Sunt invincibili. Macar atat putem face si noi, sa ne exprimam punctul de vedere.
  Eu va multumesc pentru acest blog.
  T.Munteanu.

 2. JoinT

  Banditii astia se scot unii pe altii. Niste hoti si mincinosi.

 3. inbloom

  Nici nu cred ca va ajunge prea curand in arest, atata timp cat a “furat” impreuna cu Victor Ponta

RSS

Trackbacks

 1. Prim-Ministrul Victor Ponta, urmărit penal în dosarul lui Dan Şova

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite