Jandarmii au acționat ca la carte!

jandarmi proteste 2017 jandarmerie Jandarmii au acționat ca la carte!

Jandarmii au acționat ca la carte! Au bătut pe cine trebuie!

Se discută prin spațiul public despre faptul că la protestele din aceste zile, cei considerați a fi “agitatori” și care s-au amestecat prin mulțimea de protestatari, ar fi de fapt, ori oameni plătiți de de către PSD, ori ofițeri de informații (sau din alte “structuri”) acoperiți, ori jandarmi “acoperiți”.
Motivul? S-o pună de-o “agitație”, jandarmii să “intre” puțin printre manifestanți ca să-i “liniștească”, iar protestatarii să plece acasă cu porția de bătaie luată. Să se învețe minte, să nu-i mai țină în frig o noapte întreagă iar ȘEFUL ăl mare să fi mulțumit. Că, doar și ei au de dat socoteală pe scară ierarhică, nu?

Discuțiile sunt discuții și suntem liberi să discutăm … încă! Doar că, există și anumite “certitudini” care par să confirme bârfele ce-au apărut prin online … Cum ar fi, ofițerul de jandarmi, “acoperit”, ce-a luat bătaie de la… ???
De la colegii (și probabil subalternii) săi!
Maiorul Drăgănescu zice-se c-ar fi respectivul și era îmbrăcat în civil, cu fularul pe fată … iar lângă el, pe jos, era și-o torta aprinsă. Deci? WTF?

Să mori de râs, nu alta! Când auzi așa ceva: “Băăăi, fire-a-ți ai dracu’ de handicapați, sunt maior! Maior, măăă!!!“. yahoo rotfl Jandarmii au acționat ca la carte!


Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , vineri, 3 februarie 2017 in categoria Alte subiecte, Politica, Social. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

Un comentariu la subiectul “Jandarmii au acționat ca la carte!”

  1. Severus

    M-am amuzat copios, dar pana la urma, nu cred ca l-au batut degeaba, ceva a facut individul, ca sa si-o ia pe cocoasa.

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite