Proteste în Ardeal, împotriva lui Victor Ponta

proteste impotriva lui victor ponta Proteste în Ardeal, împotriva lui Victor Ponta

Proteste în Ardeal, împotriva lui Victor Ponta

Din aceste imagini putem să ne dăm seama că, jandarmeria română lucrează cu două unităţi de măsură atunci când trebuie să intervină în situaţiile unor “proteste spontane”. Dacă vă mai aduceţi aminte de protestul organizat de către cei de la postul de televiziune Antena 3 în urmă cu doar câteva luni de zile, când moderatorii emisiunilor de la Antena 3 au chemat oamenii (public, pe postul de televiziune) să “vină la o plimbare” în faţa palatului Cotroceni, evident o “plimbare” împotriva preşedintelui României, Traian Băsescu !? Bineînţeles că, era vorba de un marş de protest, neautorizat. Numai că, în acel caz, jandarmeria nu a intervenit DELOC, protestatarii spunând că, ei “doar se plimbă pe trotuare, că au tot dreptul să se plimbe în spaţiul public şi că nici o lege nu interzice plimbatul pe trotuar!“.

Luând “modelul plimbăreţ” de la bucureşteni, cetăţenii din Ardeal au ieşit în stradă, tot la o “plimbare” pe trotuare, numai că de data aceasta se “plimbau” împotriva lui Victor Ponta. Evident că, jandarmii au intervenit foarte prompt de această dată … pentru că protestul era împotriva prim ministrului Victor Ponta, care le-a “trasat” ordine foarte clare în privinţa protestelor ce sunt făcute împotriva lui.

Deci, cum e cu “judecata”, domnilor jandarmi? Aloo, Jandarmeria Româna, cum e cu “judecata dreaptă”, nepărtinitoare? Există două unităţi de măsură în ţara asta? Adică, pe cei care protestează împotriva “opoziţiei” nu-i băgaţi înseamă, când însă protestele sunt îndreptate împotriva lui Victor Ponta, puneţi jandarmii pe protestatari? Deci, judecăm cu două unităţi de măsură, Jandarmeria Română !?!?! Asta este modul în care Victor Ponta înţelege democraţia? Huoooo!!! Ruşine să vă fie!!!

Categorie articol [ Politica, Vocea poporului ]
Tagged with: [ , , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

5 comentarii la “Proteste în Ardeal, împotriva lui Victor Ponta”

 • Adrian
  ... a scris la 19 octombrie 2014, 1:06   [#1]

  ei na o slugile lui Falca …primarul Aradului …finul lui Basescu oare dece nu ma mira? Cel care nu a dat voie sa fie pus vreun banner electoral cu Ponta desi aveau acordul celor de la Electrica…cand dumnezo il vor duce si pe fatalaul ala de impostor la puscarie…tupeu la el sa cera demisia sefului politiei locale… altul care se crede un fel de Dumnezo…:-w

 • ... a scris la 19 octombrie 2014, 1:46   [#2]

  Ideea este că, autorităţile statului ar trebui să judece cu aceeaşi unitate de măsură, indiferent de partidul pentru care/sau împotriva căruia se fac aceste proteste. În opinia mea, oricum chestia cu “cerutul de autorizaţie” pentru un protest, mi se pare împotriva spiritului democratic. Democraţia e aia: nu-mi convine de politicile făcute de un anumit guvern? Ies în stradă şi basta! Şi nu pui tu, guvern, jandarmii pe mine să-mi rupă oasele, mie cetăţeanulului care vă plătesc pe amândoi: şi pe tine guvern şi pe tine jandarmerie!

  @Adrian: şi ăia care au ieşit în stradă la îndemnul Antenei 3, ale cui slugi erau?

 • ... a scris la 19 octombrie 2014, 6:01   [#3]

  Probabil acest gunoi care inca se mai afla la putere ar trebui scuipat si demis for ever din conducerea guvernului Tarii noastre , un asemenea javra de pork este bine sa se faca invizibil pina cineva nui va zbura creerii in Hell , avem destule Lepre azi la conducere , acesta trebuie de urgenta lichidat sub orce forma , acestis ne distruge si ne vind Tara tuturor fiind niste corrupti si mari ordinari de clasa mare .

 • ... a scris la 19 octombrie 2014, 6:07   [#4]

  Ce este azi Politia , niste fucking lingai care sunt platiti de aceste lepre sa ii protejeje ,asta este oriunde , dar prostia locala acolo intrece orce masura ”auzi sa ai nevoe de autorizatie pentru a face protest ca nu ne place un shit de om care este un gunoi ordinar , probabil autoritatile locale ar trebui schimbate neintirziat demonstrind ca sunt corrupte si comit acte illegale impotriva cetateanului , jos cu aceste lepre oriunde se gasesc ei eventual luatile gitul cu brisca din umbra .

 • JoinT
  ... a scris la 20 octombrie 2014, 13:46   [#5]

  Ponta duce mai departe scoala lui Iliescu, care pe langa ca e jumate indian (toata lumea stie povestea cu “rromi”), a lins pe langa Ceausescu (tatuca). Cu alte cuvinte educatia si politica pe care o duce mitomanul de Ponta, nu poate sa fie alta.
  Jandarmeria nu are nici o vina in nici unul din cazuri. Nici in cel cu Antena 3, nici in acesta. Ordinele vin din alta parte.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?