Protectie antivirus pentru stick-urile USB

bidefender usb immunizer Protectie antivirus pentru stick urile USB

BitDefender USB Immunizer

Stick-urile USB sunt dispozitivele care au “revoluţionat” ideea de transport a datelor, capacităţile acestor dispozitive de stocare devin pe zi ce trece tot mai mari iar vitezele de scriere şi citire pe aceste dispozitive, cresc şi ele … Începând de la poze, documente personale sau de afaceri şi până la diverse programe, informaţiile de care avem nevoie sunt de obicei scrise pe un stick USB pe care-l avem tot timpul asupra noastră.

În aceste condiţii, riscul pentru că aceste dispozitive să fie “contaminate” cu viruşi informatici, este foarte mare şi creşte de asemenea pericolul răspândirii acestor viruşi informatici având în vedere faptul că stickurile USB de obicei sunt accesate de pe mai multe calculatoare, acesta fiind de fapt şi scopul lor, accesul “de oriunde”, de pe orice calculator, la informaţiile de care avem nevoie.

Cei de la BitDefender s-au gândit la o modalitate de protecţie pentru aceste dispozitive de stocare, şi astfel au scos pe piaţă BitDefender USB Immunizer, un program gratuit care are rolul de a “imuniza” stick-ul USB sau cardul de memorie, împotriva viruşilor care se transmit prin funcţia “Autorun”. În acest fel, atunci când introducem stick-ul USB într-un calculator virusat, virusul nu va mai putea creea fişierul autorun.inf, drept urmare acesta nu se mai poate răspândi.

BitDefender USB Immunizer este un program gratuit şi nu necesită instalarea lui pe calculator, este suficient să lansaţi programul executabil BitDefender USB Immunizer şi imediat vă puteţi imuniza stickul USB. BitDefender USB Immunizer poate fi descărcat de aici direct de pe siteul oficial.

bidefender usb immunizer Protectie antivirus pentru stick urile USB

Categorie articol [ Software ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

7 comentarii la “Protectie antivirus pentru stick-urile USB”

 • DarXyde
  ... a scris la 30 mai 2011, 12:17   [#1]

  L-am luat si eu pentru HDD`ul extern, dar nu-l recunoaste. Singura optiune de selectie este H: ca si in imaginea atasata de tine, chiar daca nu am decat 2 partitii + 2 DVD-writer (1 virtual cu DT) + HDD`ul extern, in total C:, D:, E:, F:, G: .

  Pe site`ul oficial nu au inca nici un raspuns la asta, deci banuiesc ca vor rezolva problema in viitor.

  ps: inca nu l-am testat pe nici un stick.

 • Calin
  ... a scris la 30 mai 2011, 14:31   [#2]

  E l-am pus pe un stick usb si a mers, e ok…

 • ... a scris la 31 mai 2011, 8:17   [#3]

  Foarte bun acest articol si de mare folos, bravo domnu’ Dan. :d

 • ... a scris la 31 mai 2011, 10:55   [#4]

  Intotdeauna am fost fanul programelor gratuite, portabile si eficiente care pot face acelasi lucru precum un soft comercial. Aceasta aplicatie este una din preferatele mele.

 • ... a scris la 1 iunie 2011, 20:10   [#5]

  Pot sa zic doar multumesc!

 • hector
  ... a scris la 23 ianuarie 2014, 9:22   [#6]

  Am vrut sa va informez ca exista muult mai bun program pentru protectia USB stick-urilor. Foarte bine protezeaza si e gratis. ” MCShield ”
  http://WWW.MCShield.net --
  Eu il folosesc de cativa ani si foarte bine ma protejat. Chiar din cauza ca nevasta imi este profesoara de informatica (liceu) si imi aducea zilnic tot felul de virusi din retele skolare… :)

 • Florin
  ... a scris la 28 august 2016, 23:43   [#7]

  Se poate modifica litera de la partitie in caz ca nu stitiai

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?