Programarea publicării unui articol Wordpress la o anumită dată și oră

wordpress Programarea publicării unui articol Wordpress la o anumită dată și oră

Wordpress scheduled to post

Pentru utilizatorii platformei Wordpress care nu știau până acum acest mic “truc”, am să prezint aici metoda prin care puteți “programa” ca un articol scris de voi, să fie publicat la data și ora care doriți …

La ce este util ? Ei bine, să zicem că sunteți într-o dispoziție foarte bună, aveți inspirație și dispuneți de timp … Altfel spus, momentul ideal pentru a scrie unul sau mai multe articole pe blog. Ok, scrieți articolele, să zicem că scrieți vreo 3 sau 4 articole … Ce faceți, le publicați pe toate ? Nu ! Nu trebuie să le publicați. Este bine să păstrați articolele pentru situațiile în care nu aveți timp să vă ocupați de blog, pentru atunci când nu aveți timp să scrieți un articol …

Ei bine, cele 3 sau 4 articole pe care le-ați scris, pot fi “programate” (setate) astfel încât, fiecare articol în parte să fie publicat pe site (să apară pe blog) la o dată specificată de voi și la o anumită oră.
Să luăm un alt exemplu … Plecați în concediu (sau în vacanță) pentru câteva zile și nu aveți posibilitatea ca pe durata concediului să accesați internetul și să scrieți articole … Lăsați cititorii blogului vostru “cu ochii-n soare” ?

Ei bine, cu ajutorul acestei funcții din Wordpress, care vă permite să “programați” publicarea unui articol la ora și data stabilite de voi, puteți “programa” publicarea articolelor voastre, puteți face astfel încât să fie publicat automat câte un articol pe zi, fără intervenția voastră … Bineînțeles, articolele trebuie să fie scrise, ele trebuie să “existe” pe blog, pentru a putea fi publicate …

Am făcut un mic tutorial video în care puteți vedea ce trebuie să faceți pentru a “programa” un articol să fie publicat la o anumită dată și la o anumită oră… sper să vă fie de folos. Urmăriți filmulețul de mai jos:

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , luni, 5 martie 2012 in categoria Diverse. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

8 comentarii la subiectul “Programarea publicării unui articol Wordpress la o anumită dată și oră”

 1. spanac

  merci, folositor!
  mai ales cand esti plecat si n-ai acces la net cateva zile

 2. Calin

  Foarte tare, foloseam asta la un site de versuri.

 3. Dan

  Eu scriu cand am chef, dupa care imi “programez” articolele sa apara la o anumita data si ora … :)

 4. Zina

  Dragut tutorial, simplu si pe inteles. Folositor, sunt foarte multi care nu stiu sa utilizeze functia de programare a articolelor. Ai facut un lucru bun !:)

 5. emmyema

  Buna. Am vrut si eu sa urmaresc filmulet si nu mai apare. De ce?

 6. Simona

  Foarte folositor articolul! Exact ce cautam. Multumesc!

 7. Giochiperbambini

  Ma gandesc daca si din punct de vedere SEO este util… oricum, eu avand un site de jocuri ma gandesc ca este mult mai bine ca un joc sa apara la 2-3 ore distanta intre ele decat unul dupa altul.

 8. Gabryell

  Da, interesant. Chiar bine de retinut. Cautam de mult asa ceva… Mersi…

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite