Programarea publicării unui articol Wordpress la o anumită dată și oră

wordpress Programarea publicării unui articol Wordpress la o anumită dată și oră

Wordpress scheduled to post

Pentru utilizatorii platformei Wordpress care nu știau până acum acest mic “truc”, am să prezint aici metoda prin care puteți “programa” ca un articol scris de voi, să fie publicat la data și ora care doriți …

La ce este util ? Ei bine, să zicem că sunteți într-o dispoziție foarte bună, aveți inspirație și dispuneți de timp … Altfel spus, momentul ideal pentru a scrie unul sau mai multe articole pe blog. Ok, scrieți articolele, să zicem că scrieți vreo 3 sau 4 articole … Ce faceți, le publicați pe toate ? Nu ! Nu trebuie să le publicați. Este bine să păstrați articolele pentru situațiile în care nu aveți timp să vă ocupați de blog, pentru atunci când nu aveți timp să scrieți un articol …

Ei bine, cele 3 sau 4 articole pe care le-ați scris, pot fi “programate” (setate) astfel încât, fiecare articol în parte să fie publicat pe site (să apară pe blog) la o dată specificată de voi și la o anumită oră.
Să luăm un alt exemplu … Plecați în concediu (sau în vacanță) pentru câteva zile și nu aveți posibilitatea ca pe durata concediului să accesați internetul și să scrieți articole … Lăsați cititorii blogului vostru “cu ochii-n soare” ?

Ei bine, cu ajutorul acestei funcții din Wordpress, care vă permite să “programați” publicarea unui articol la ora și data stabilite de voi, puteți “programa” publicarea articolelor voastre, puteți face astfel încât să fie publicat automat câte un articol pe zi, fără intervenția voastră … Bineînțeles, articolele trebuie să fie scrise, ele trebuie să “existe” pe blog, pentru a putea fi publicate …

Am făcut un mic tutorial video în care puteți vedea ce trebuie să faceți pentru a “programa” un articol să fie publicat la o anumită dată și la o anumită oră… sper să vă fie de folos. Urmăriți filmulețul de mai jos:

Categorie articol [ Diverse ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

8 comentarii la “Programarea publicării unui articol Wordpress la o anumită dată și oră”

 • ... a scris la 5 martie 2012, 13:29   [#1]

  merci, folositor!
  mai ales cand esti plecat si n-ai acces la net cateva zile

 • ... a scris la 7 martie 2012, 11:33   [#2]

  Foarte tare, foloseam asta la un site de versuri.

 • ... a scris la 8 martie 2012, 0:37   [#3]

  Eu scriu cand am chef, dupa care imi “programez” articolele sa apara la o anumita data si ora … :)

 • ... a scris la 12 martie 2012, 12:21   [#4]

  Dragut tutorial, simplu si pe inteles. Folositor, sunt foarte multi care nu stiu sa utilizeze functia de programare a articolelor. Ai facut un lucru bun !:)

 • ... a scris la 6 august 2012, 21:24   [#5]

  Buna. Am vrut si eu sa urmaresc filmulet si nu mai apare. De ce?

 • ... a scris la 21 ianuarie 2013, 17:08   [#6]

  Foarte folositor articolul! Exact ce cautam. Multumesc!

 • ... a scris la 4 martie 2013, 22:02   [#7]

  Ma gandesc daca si din punct de vedere SEO este util… oricum, eu avand un site de jocuri ma gandesc ca este mult mai bine ca un joc sa apara la 2-3 ore distanta intre ele decat unul dupa altul.

 • ... a scris la 27 mai 2014, 21:27   [#8]

  Da, interesant. Chiar bine de retinut. Cautam de mult asa ceva… Mersi…

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?