Program Poșta Română, colete externe

posta romana colete externe international Program Poșta Română, colete externe

Program Poșta Română, colete internațional (China)

Poșta Română deși a cunoscut o oareșce evoluție în ultimii ani, a rămas în mare parte o instituție “comunistă”, încremenită în niște reguli ce n-au nici o legătură cu realitatea înconjurătoare. Pentru că, dacă de exemplu ai de ridicat un colet ce tocmai ți-a sosit din China, o poți face doar într-o singură zi pe săptămână (Marți) între orele 09.00-12.00 (potrivit informațiilor furnizate de către cei de la Poșta Română).

Când însă am pus mâna pe telefon, i-am sunat și le-am coborât niște sfinți de prin ceruri pentru programul lor de căcat, mi-au spus că totuși, pot merge și joi, între orele 09.00-12.00.
Adică, program de două zile pe săptămână, câte 3 ore în fiecare dintre aceste două zile! Mai amintesc că, nu este prima dată când e coadă până în stradă, mai ales dacă alegi să mergi la prima oră …

Bun, să zicem că înghițim în sec și stăm la coadă. Să zicem că, 3 ore sunt ok, să zicem că ne mulțumim și cu două zile pe săptămână … Dar, din cele două zile, puneți naibii o zi cu program de după masă, după ora 17.00, pentru că se întâmplă ca niște oameni de prin țara asta de căcat care se numește România, să mai și muncească până pe la 16.00~17.00, capete de plută ce sunteți!!!

Categorie articol [ Alte subiecte ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

6 comentarii la “Program Poșta Română, colete externe”

 • ... a scris la 10 martie 2016, 21:05   [#1]

  Clasic. Am platit odata taxa de magazinare doar pentru ca m-au notificat miercurea si aveau program tocmai martea urmatoarea…

 • ... a scris la 10 martie 2016, 22:22   [#2]

  Să nu mai vorbesc de factorul poștal (sau “poștașul”, cum îl numește lumea). Pentru că am interfon, nici nu se mai obosește să lase avizele … nu-și pierde el vremea să sune la interfon să-l deschidă cineva.

 • ... a scris la 11 martie 2016, 5:23   [#3]

  La noi e invatat cu spaga lasata cand aduce pensia. :)

  Avizele pentru colete stiu ca le lasa in casuta postala.

 • MisuS
  ... a scris la 11 martie 2016, 8:02   [#4]

  Zici de program tu, care ai primit toate expeditiile. Eu am pierdut un iPhone 5 acum un an, care nu a mai ajuns din Canada. Pur si simplu coletul nu a mai ajuns. Si nimeni nu s-a simtit dator sa dea vreo explicatie. Ei??? Ce zici?
  Adica ajung la destinatie doar coletele si obiectele care nu le trebuiesc angajatilor de la Posta. Deci calificativul “comunista” este cam ingaduitor. Cred ca Posta Romana a ramas undeva, in feudalismul timpuriu.

 • ... a scris la 13 martie 2016, 2:45   [#5]

  Neah, la mine il pot ridica in fiecare zi de la 8 la ora 19.
  Nasol e ca de cand s-a inchis vama din posta nr 3, acum imi vin coletele la posta 49, de cartier. ma rog, e frumos ca e f aproape de mine, nasol e ca din 10 colete, ajung vreo 5-6…

 • R
  ... a scris la 18 martie 2016, 20:34   [#6]

  programul respectiv e dat de Vama, pentru ca trebuie sa trimita un vames care sa verifice/taxeze coletele/etc daca e cazul si dinsii nu lucreaza seara. cel putin asa e la noi in oras

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?