Program Poșta Română, colete externe

posta romana colete externe international Program Poșta Română, colete externe

Program Poșta Română, colete internațional (China)

Poșta Română deși a cunoscut o oareșce evoluție în ultimii ani, a rămas în mare parte o instituție “comunistă”, încremenită în niște reguli ce n-au nici o legătură cu realitatea înconjurătoare. Pentru că, dacă de exemplu ai de ridicat un colet ce tocmai ți-a sosit din China, o poți face doar într-o singură zi pe săptămână (Marți) între orele 09.00-12.00 (potrivit informațiilor furnizate de către cei de la Poșta Română).

Când însă am pus mâna pe telefon, i-am sunat și le-am coborât niște sfinți de prin ceruri pentru programul lor de căcat, mi-au spus că totuși, pot merge și joi, între orele 09.00-12.00.
Adică, program de două zile pe săptămână, câte 3 ore în fiecare dintre aceste două zile! Mai amintesc că, nu este prima dată când e coadă până în stradă, mai ales dacă alegi să mergi la prima oră …

Bun, să zicem că înghițim în sec și stăm la coadă. Să zicem că, 3 ore sunt ok, să zicem că ne mulțumim și cu două zile pe săptămână … Dar, din cele două zile, puneți naibii o zi cu program de după masă, după ora 17.00, pentru că se întâmplă ca niște oameni de prin țara asta de căcat care se numește România, să mai și muncească până pe la 16.00~17.00, capete de plută ce sunteți!!!

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , joi, 10 martie 2016 in categoria Alte subiecte. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

6 comentarii la subiectul “Program Poșta Română, colete externe”

 1. Marius

  Clasic. Am platit odata taxa de magazinare doar pentru ca m-au notificat miercurea si aveau program tocmai martea urmatoarea…

 2. Dan

  Să nu mai vorbesc de factorul poștal (sau “poștașul”, cum îl numește lumea). Pentru că am interfon, nici nu se mai obosește să lase avizele … nu-și pierde el vremea să sune la interfon să-l deschidă cineva.

 3. Marius

  La noi e invatat cu spaga lasata cand aduce pensia. :)

  Avizele pentru colete stiu ca le lasa in casuta postala.

 4. MisuS

  Zici de program tu, care ai primit toate expeditiile. Eu am pierdut un iPhone 5 acum un an, care nu a mai ajuns din Canada. Pur si simplu coletul nu a mai ajuns. Si nimeni nu s-a simtit dator sa dea vreo explicatie. Ei??? Ce zici?
  Adica ajung la destinatie doar coletele si obiectele care nu le trebuiesc angajatilor de la Posta. Deci calificativul “comunista” este cam ingaduitor. Cred ca Posta Romana a ramas undeva, in feudalismul timpuriu.

 5. francisc

  Neah, la mine il pot ridica in fiecare zi de la 8 la ora 19.
  Nasol e ca de cand s-a inchis vama din posta nr 3, acum imi vin coletele la posta 49, de cartier. ma rog, e frumos ca e f aproape de mine, nasol e ca din 10 colete, ajung vreo 5-6…

 6. R

  programul respectiv e dat de Vama, pentru ca trebuie sa trimita un vames care sa verifice/taxeze coletele/etc daca e cazul si dinsii nu lucreaza seara. cel putin asa e la noi in oras

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Matrimoniale