Primul telefon mobil cu procesor Intel Atom

lava xolo x900 Primul telefon mobil cu procesor Intel Atom

Telefon mobil cu procesor Intel Atom

Am renuntat la laptopurile “mari”, deoarece consider ca laptopul il folosesti doar in situatii “de urgenta”, respectiv atunci cand esti plecat in concediu ori esti undeva “pe drum” si ai nevoie rapid de ceva informatii.
Pentru aplicatii “serioase”, exista “desktop-ul”, pe care poti sa-l “indopi” cum doresti.
Astfel ca, mi-am vandut vechiul laptop, un ACER (nu mai tin minte modelul exact) si mi-am cumparat un netbook (un mini laptop), cu ecran de 10 inch, care este micut si foarte usor, cu alte cuvinte, foarte usor de “transportat” …

Netbook-ul de care va spun, este un MSI Wind U100, care “la vremea lui” era numarul 1 in top-uri (la netbookuri). Acum, bineinteles ca au aparut modele noi de netbook-uri.

Micutul meu laptop cumparat nu cu foarte multi ani in urma, este “dotat” cu un procesor Intel Atom la 1600 MHz si 2 GB RAM. Pentru majoritatea aplicatiilor de care am nevoie (in special pt. internet), este suficient.

Partea “interesanta” este ca, acum a aparut telefon mobil care este “dotat” cu un astfel de procesor !!!
Compania indiana Lava impreuna cu cei de la Intel, au produs telefonul care poarta numele de Lava x900. Acesta este echipat cu un procesor Intel Atom la 1600 MHz, are un ecran de 3.4 inch cu rezolutie de 1024×600 pixeli. Sistemul de operare este Android 4 Ice Cream Sandwich. Pretul estimat al acestui telefon, este 425 de dolari …

Mi se pare oarecum “ciudat” (dar in acelasi timp ma bucur pentru evolutia telefoanelor), sa stiu ca a aparut un telefon mobil care este echipat cu un procesor identic cu cel pe care-l am eu pe laptop … yahoo laughloud Primul telefon mobil cu procesor Intel Atom

lava xolo x900 Primul telefon mobil cu procesor Intel Atom

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , duminică, 22 aprilie 2012 in categoria Stiri si noutati GSM. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

2 comentarii la subiectul “Primul telefon mobil cu procesor Intel Atom”

  1. Tio Pepe

    Acer nu a fost niciodata nr. 1 la netbook-uri. Nici la alte categorii.
    Cit despre telefonul cu Intel Atom, suna interesant, dar e depasit din start. Au aparut deja telefoane cu super-procesoare cu patru nuclee (la 1.5 GHz). Acum trei ani, cind netbook-urile veneau cu Intel Atom (un nucleu), ar fi fost ceva.

  2. Dan

    @ Tio Pepe: -- Vorbeam de netbook-ul MSI, nu de Acer …

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite