Primul telefon cu înregistrare video 4K

ACER Liquid S2 Primul telefon cu înregistrare video 4K

Primul telefon cu înregistrare video 4K

Televizoarele 4k există deja pe piaţă, însă la un preţ absolut prohibitiv, practic nu ne putem atinge de ele (încă). Deşi s-a făcut mare tam-tam pe tema imaginilor 3D, multe dintre televizoarele din ziua de azi incluzând aceste facilităţi, se pare că în curând, moftul numit 3D va fi înlocuit pe scară largă de tehnologia 4k … care într-adevăr înseamnă calitate la superlativ.

Ei bine, chiar dacă încă nu ne permitem să cumpărăm televizoare 4k, măcar putem visa să avem un telefon mobil care să filmeze la asemenea rezoluţii … iar din acest punt de vedere, Acer este deschizător de drumuri, făcând acest pas cu mult înaintea companiilor deja consacrate din acest domeniu, iar aici aş vrea să-i amintesc pe principalii competitori Samsung şi Apple, brandurile care în materie de telefoane mobile inteligente, deţin supremaţia la această oră.

Acer Liquid S2 este primul telefon mobil capabil să filmeze 4k. Echiparea pare să fie pe măsura unui telefon care “ştie” de 4K …
Display-ul are o diagonală de 6 inch, panel IPS şi rezoluţie Full-HD. Procesorul este un Qualcomm Snapdragon 800 tactat la 2,2 GHz. Telefonul dispune de 2 GB memorie RAM, 16 GB spaţiu de stocare pe memoria internă a telefonului şi posibilitatea de extindere a spaţiului de stocare pritr-o cartela MicroSDXC de până la 128 GB (carduri de memorie care încă nu au apărut pe piaţă) …

Camera foto are un senzor BSI cu o rezoluţie de 13 MP şi obiectiv cu distanţa focala de 28 mm, aceasta fiind capabilă să înregistreze fluxuri video 4k la 30 de cadre pe secundă, sau fluxuri Full-HD la 60 de cadre pe secundă.
În sfârşit apare un telefon care “chiar ştie să filmeze” !!! Să sperăm că cei de la Acer au rezolvat problema stabilizării video, altfel cu toate capabilităţile sale, filmarea video 4k este … inutilă.

ACER Liquid S2 Primul telefon cu înregistrare video 4K

Categorie articol [ Stiri si noutati GSM ]
Tagged with: [ , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

Un comentariu la “Primul telefon cu înregistrare video 4K”

  • ... a scris la 3 octombrie 2013, 14:48   [#1]

    Nu arata rau deloc iar configuratia hardware este de top! Sunt curios insa daca se vor dezmetici unii si vor da iPhone-ul pe un Acer..

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?