Deștepți sau proști? Cu repetiție…

Comuna Garnic Caras Severin Deștepți sau proști? Cu repetiție...

Ce mai vrei, pârlitule?

Nu ți-au fost de ajuns cei 16 ani în care i-ai exploatat fără milă pe angajați? Chiar nu te saturi să tot sugi „sângele poporului”, vampirule? Cum care popor? Păi ăla care muncește de rupe în primăriile statului. Pardon, în primăriile satului….

Nu ți-e rușine că angajații tăi muncesc de le sar capacele ca să-ți plătească salariul de 4.000 de lei (brut) în timp ce ei abia „ciugulesc” 2.080 de lei, tot brut, desigur? Nu-ți crapă obrazul de necaz? Se vede că nu ai obraz…

Adică cum? Primăria satului își permite să plătească salarii regești funcționarilor săi și tu dai cu biciul pe spinarea robilor tăi? Mama lui de capitalism, că tare seamănă a socialism științific, cu o singură deosebire: pe-atunci erau trei cu mapa și doi cu sapa, acum sunt toți cu șpaga. Munca pe bune nu e a nimănui.

Ai înțeles mecanismul, fraiere? Nu e nevoie de idei sănătoase, ci doar de palme pentru aplaudat. Nu trebuie să știi prea multe, că devii incomod. Necesar e doar să ai cât mai multe diplome ca să dea bine la „curriculum vitae”.

Lumea în care trăiești e făcută pentru „băieții deștepți”. Nu te întreabă nimeni de ce te agăți de trăire precum scaiul de oile lu’ Daea. Ești „patron” nene!

Te deranjază faptul că un „referent din cadrul compartimentului cultură” e plătit din munca ta? Încearcă să fii serios, pârlitule ce ești!

P.S.: Dacă doriți să pricepeți ironiile mele, e musai să citiți ce scrie pe site-ul www.primariagarnic.ro

Autor: Francisc Bouda – (Guest Post)

Categorie articol [ Guest Post, Social ]
Tagged with: [ , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

Un comentariu la “Deștepți sau proști? Cu repetiție…”

  • Francisc întâiul
    ... a scris la 18 februarie 2019, 1:08   [#1]

    E limpede că nimeni nu a citit recomandarea mea. Las’-că-i bine! Înjurăm multinaționalele care ne fură resursele și-i aplaudăm pe trântorii ce se scaldă în mierea produsă de noi. Mă rog, unii dintre noi…

    M-am damblagit, e clar! Dacă nu pot pricepe că Dragnea și tovarășii lui îmi vor binele atunci ce pretenții să mai am de la o societate „democratică”? Puterea „poporului” se impune, nu-i așa?

Adaugă un comentariu

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?