Primari săraci

saraci si bogati Primari săraci

Primari săraci

Există un “crash” de logică în cam tot ce se întâmplă în politica românească. Aş vrea să mă refer însă în mod special, la LIPSA LOGICII pentru care mulţi dintre actualii politicieni au ales să deţină funcţii publice. Pentru că, majoritatea dintre aceştia, aveau o situaţie “materială” şi putere financiară demnă de invidiat, aveau în spate propria lor firmă/companie care le genera profit. Profit de zeci sau poate chiar sute de mii de euro pe lună…

De ce atunci ai ţine morţiş să intri în politică sau administraţie, pe o funcţie publică pentru care primeşti un salariu lunar de ~1000 de euro ???
Un exemplu ce-mi vine primul în minte: Sebastian Ghiţă, omul care deţine (în asociere cu încă cineva), vreo 51% din Emag !?!

Idem şi la primari. Într-o lume perfectă (sau aproape perfectă) primar ar trebui să fie, nu vreun proprietar de companie privată ori vreo beizadea locală (pentru că e fiul marelui mahăr X sau Y) ci un cetăţean “obişnuit”, bun profesionist, călăuzit numai de intenţii bune şi care, pentru munca prestată ca primar al localităţii să fie mulţumit cu salariul pe care-l primeşte ca primar.

Şi uite-aşa, cetăţenii au ocazia să dea numai peste primari săraci, deştepţi şi cu bun simţ … Ca de exemplu modestul primar din filmuleţul de mai jos, un primar PSD din Mehedinţi, judeţul unde nu există oameni săraci (singurii săraci din judeţ fiind primarii şi parlamentarii) iar şomajul este inexistent.


PREŢ Porsche Panamera

Porsche Panamera PRET Primari săraci

Sursa: http://goo.gl/GhX8NH

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , miercuri, 27 aprilie 2016 in categoria Politica, Vocea poporului. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

Un comentariu la subiectul “Primari săraci”

  1. Severus

    Primar de “elita“ care nu ar mai trebui votat vreodata.
    Si mai sunt multi primari de astia prin toata tara.

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Matrimoniale