Prim-Ministrul Victor Ponta a demisionat!

victor ponta psd Prim Ministrul Victor Ponta a demisionat!

Premierul Victor Ponta a demisionat! În sfârșit și-a dat demisia, deși a făcut-o târziu, foarte târziu! Pentru că în tot acest timp, România a avut de pierdut atât pe plan extern (Victor Ponta nu mai era un interlocutor credibil pentru țările din Europa Occidentală) cât și pe plan intern, pentru că orice întârziere în a reforma clasa politică se traduce într-un nivel de trai extrem de scăzut al populației și încetinirea ori chiar stoparea dezvoltării economice și sociale a întregii țări.

Victor Ponta ar fi trebui să-și dea demisia în urmă cu mult timp, încă de pe vremea când a fost acuzat de plagiat în teza de doctorat! N-a făcut-o, pentru că îi lipsește caracterul, pentru că nu este un politician responsabil, pentru că funcția de prim-ministru însemna pentru el, mai mult decât orice. Într-un cuvand, un politician fără caracter și fără onoare. Pentru că …

Dacă îți dai demisia numai și numai la presiunea străzii, însă și atunci, doar când realizezi că deja “e groasă rău de tot”, că zeci de mii de oameni sunt în stradă și-ți spune verde în față că trebuie să pleci … asta denotă clar că nu există nici măcar o fărâmă de onoare în conștiința ta! Onoare, ar fi însemnat ca în secunda 2 după ce ai fost prins că ți-ai plagiat teza de doctorat, să pleci! Asta ar fi însemnat “onoare”. Din păcate însă, noțiunea de “onoare” și Victor Ponta sunt două chestiuni total divergente!


Sper (și așa ar fi normal), să plece cu toată șleahta lui de politruci incompetenți, urmat îndeaproape (în coloană … oficială) de “Herr General” Gabriel Oprea și de Cristian Popescu “Piedone”, constructorul de troițe și monumente … Pentru că, desigur, de troițe, biserici și de monumente duce lipsă România …

victor ponta si gabriel oprea Prim Ministrul Victor Ponta a demisionat!

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , miercuri, 4 noiembrie 2015 in categoria Politica, Stiri. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

3 comentarii la subiectul “Prim-Ministrul Victor Ponta a demisionat!”

  1. Francisc întâiul

    În sfârșit o veste bună după-atâtea rele. I-a ajuns până la urmă cuțitul la os…

  2. JoinT

    Care os ca nu are? Nu are nici coloana vertebrala ca isi dadea demisia de multa vreme.

  3. Severus

    Are doar papagal. Bine ca am scapat de el ca si prim ministru.

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro