Previziunile sumbre ale lui Adrian Năstase

Adrian Nastase PSD Previziunile sumbre ale lui Adrian Năstase

Adrian Năstase face previziuni sumbre pentru România

Presa din România s-a apucat să dezbată “previziunile” lui Adrian Năstase, previziuni pe care fostul premier condamnat penal le-a publicat pe blogul personal. Evident, dezbaterea diferă de la un trust de presă la altul, în funcţie de culoarea politică a trustului. Ca de exemplu, pe Antena3.ro, se “transmite” mai departe mesajul sumbru al lui Adrian Năstase. Că doar ce zice marele Adrian Năstase, e literă de lege, clar … Pe alte trusturi de presă, au mai fost şi oameni care au încercat să “descifreze” ce-a vrut să spună Adrian Năstase, trecând prin filtrul logicii şi al cunoaşterii, informaţiile aruncate pe internet de Adrian Năstase.
Dar, să vedem despre ce este vorba …

Nu luăm în calcul, spre exemplu, intenţiile unora de a crea în zona noastră trei state mai mici în următorul deceniu.

Well, să ne spună domnul Adrian Năstase, cine sunt acei “unora” care vor să împartă România în 3 !?! Cu subiect şi predicat vă rog, domnule Năstase, altfel e doar vorbărie goală … ca să mă exprim elegant.

Alta:

În Statele Unite devine aproape o certitudine victoria lui Trump (cred că va avea cel puţin un milion de voturi mai mult decât Hillary Clinton, ca urmare a spiralei tăcerii)…

Mai sunt vreo două luni de zile, până la alegerile prezidenţiale din Statele Unite ale Americii. Dacă totuşi nu iese Trump preşedinte, aşa-i ce mare cunoscător în ale politicii sunteţi, domnule Adrian Năstase?
Profesor, dom’le, mare profesor!
Revenim peste vreo două luni – şi lăsam şi nişte printscreenuri, pentru posteritate!
Cred că s-a molipsit de la Gregorian Bivolaru, cu spiralele astea …

Contribuţia industriei la PIB a devenit nesemnificativă.

Tocmai ce spunea un domn, într-o emisiune televizată: “contribuţia industriei româneşti la PIB este de aproximativ 25%“.
Adică, 25% este “nesemnificativ”? Nu ştiu, numa’ zic …
Dau pe Goagăl şi mă uit pe primul link. Găsesc pe capital.ro, asta:

Totodată, pe întregul an 2014, PIB-ul estimat este de 666,637 miliarde de lei, preţuri curente. Cele mai importante contribuţii la creşterea PIB, în anul 2014 comparativ cu anul precedent, le-au avut industria (+0,9%), cu o pondere de 24% la formarea PIB şi al cărei volum de activitate s-a majorat cu 2%, precum şi Informaţiile şi Comunicaţiile (+0,4%), cu o pondere de 5,9% la formarea PIB şi al căror volum de activitate s-a majorat cu 7,7%.
Sursa: capital.ro

O fi dezinformare intenţionată sau neştiinţă? Ca să nu zic altfel…

Prinstcreen la articolul de pe blogul lui Adrian Năstase: click aici!

Şi un printscreen de pe Antena3.ro (click aici!), ca să vedeţi cum înţeleg anumite trusturi de presă să transmită informaţia mai departe, pe nerumegate, atunci când politica trustului o cere.
Că tot scria Marc Ciubotaru despre ştiri
Că manipulăm şi minţim o ţară întreagă? Ce contează?! … Iar proşti care să crează, sunt destui.

Mare om politic, Năstase ăsta …

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , luni, 12 septembrie 2016 in categoria Politica. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

5 comentarii la subiectul “Previziunile sumbre ale lui Adrian Năstase”

 1. ciubotaru marc

  Articolul Dv ,ca deobicei,la obiect si binevenit!De prezicatori si ,,dotore”in …stiinte,suntem satui!Prezentu-i asa cum este!Viitorul?Greu ,f greu de anticipat(prevazut)!Fara a ne posta pe o platforma fatalista,deocamdata insa,sa recunoastem,n-avem ce face!In ce ne priveste,scriem(mai bine,mai rau,fiecare dupa pricepere si dotare…),apoi citim,comentam si….o luam de la capat!Cam asa vad eu lucrurile!…

 2. DumitruCaruntu

  De cand puscariasii ce au furat la greu banii romanilor merita atentie? Nastase Adrian este doar un mafiot. Dar unul care nu a platit DELOC pentru cata a furat in Romania. Un exemplu: “Principele Radu Duda, împreună cu numitul Barry George, reprezentantul BAE SYSTEMS, au intermediat plata sumei de 7 000 000 lire sterline către Năstase Adrian și alti membri ai guvernului, cu titlu de mită, pentru a-i determina să încheie contractul de achiziție a două fregate de la această firmă, precum și contractul de mentenanță a acestora, concretizat prin emiterea cu abuz a H.G. nr. 1423 din 12 decembrie 2002 privind achiziția de către Ministerul Apărării Naționale a două fregate tip 22 și a etapei I de regenerare și modernizare a acestora, de la Ministerul Apărării din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, așa cum a recunoscut pe deplin BAE SYSTEMS prin acordurile de recunoaștere a acuzațiilor.” http://asapteadime...ire-sterline.html

 3. Dan

  De fiecare dată când aud de Adrian Năstase, îmi vine în minte povestea vieţii lui Al Capone, cel condamnat până la urmă pentru evaziune fiscală şi nicidecum pentru multitudinea de crime pe care şeful mafiei americane din anii “30, le-a făcut …

 4. Francisc întâiul

  Adrian Năstase a fost, este și va rămâne un mare mincinos, la fel ca „părintele său spiritual” Ion Iliescu, iar Victor Ponta este „rodul” rezultat din altoirea corupției pe tulpina minciunii (fără să vreau, cred că am reușit să scriu o frază demnă de intrarea în istoria politichiei românești).

  Dacă vrem să construim o societate normală, atunci indivizi ca Năstase „merită” toată atenția noastră, domnule Caruntu. Nu putem să-i ignorăm și nu avem varianta acceptării la infinit a „matrapazlâcurilor” acestor tovarăși care își bat joc cu cinism de aspirațiile unei părți din electorat.

  Vreau să accept ideea că într-o democrație majoritatea își impune poziția, dar nu înțeleg de ce această majoritate votează mereu împotriva propriilor ei interese.

  Ca să nu mă acuzați de partizanat politic, mărturisesc cu mâna pe inimă că voi rămâne (fără să vreau) un minoritar și după alegerile care urmează. M-am săturat să tot aleg între diferitele „aripi și aripioare” ale unor așa-ziși liberali și „pălăriile” aceleiași Mării ce își vopsește părul de fiecare dată când participă la balul alegerilor.

  Nu-mi doresc să devin agentul electoral al nimănui, dar cred că a sosit vremea să încercăm și alte variante, fiindcă n-avem nimic de pierdut. Când știm ce le poate obrazul unora ca Dragnea, Ponta, Ghiță, Blaga, Ghorghiu, Frunzăverde, Băsescu, Udrea și-atât de mulți alții (toți o apă și-un pământ) de ce să le mai acordăm încredere? Nu e mai bine să votăm cu niște anonimi?

  Până una alta, societatea românească susține PSD-ul în proporție de 40%. Așa zic ultimele sondaje făcute pe un „eșantion reprezentativ”. I-a bătut Dumnezeu în cap pe români dacă acest procent e real.

 5. Francisc întâiul

  Iertați-mă că revin, dragi cititori ai acestui blog. Dacă o bună parte dintre noi știm că de-un sfert de veac suntem conduși „democratic” de niște impostori, atunci de ce naiba îi tot alegem? Alegerile sunt la o aruncătură de băț și noi tot comentăm dacă e rău sau mai puțin rău să alegem între Blaga și Dragnea.

  Mă înspăimântă gândul că un partid condus de un individ ca Dragnea (partid cică social-democrat, în timp ce liderul putred de bogat apără „interesele” săracilor cu duhul) poate avea atâția suporteri. Chiar atât de jos am ajuns cu educația civică încât să nu ne dăm seama că „răul mai mic” e, de fapt, o „găselniță” abilă a celor ce se vor eterni la conducerea destinelor noastre?

  Liberalismul și social-democrația au murit de mult, domnilor. Au fost ucise fără remușcări de bandiți precum Iliescu, Năstase, Dragnea, Ponta, Băsescu, Blaga, Tăriceanu, Udrea, Oprea, Ghiță și etc… Aș putea scrie până mâine și lista tot nu ar fi completă…

  Pe cei care citesc acest comentariu îi provoc la o clipă de „meditație” în cabina de vot, înainte de a „trânti” ștampila în chenarul fatal. Mi-am găsit pe cine să conving…

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Matrimoniale