Preţ Samsung Galaxy S5

galaxy s5 Preţ Samsung Galaxy S5

Preţ Samsung Galaxy S5

Trebuie să recunosc faptul că noul telefon “de top” al celor de la Samsung, respectiv Samsung Galaxy S5 şi mie mi-a tras cu ochiul. Până acum au existat doar speculaţii în privinţa preţului la care va ajunge acest telefon în România, după cum binecunoscut este faptul că, preţurile “de afară” nu sunt valabile şi în România.

E drept că, m-am tot întrebat “de ce ?”. De ce, un telefon care de exemplu costă 500 de dolari în USA, în Europa costă 500 de euro, iar în România costă 700~800 de euro ?

Pe urmă, am găsit şi explicaţia, care era cât se poate de evidentă, doar că nu mi-am dat eu seama: păi în România SUNT BANIII, neniculeeee ! Este cea mai bogată ţară de pe continentul European ! În România, sunt cele mai mari salarii din Europa ! Iar PIB-ul României îl depăşeşte pe cel al Germaniei …
Eu asta am dedus, după ce în ultimele săptămâni am văzut aproape în fiecare zi câte un politician sau funcţionar public, arestaţi de DNA pentru că au luat şpagă câte 1 milion de euro. Deci, 1 milion de euro, nu aşaaaaa … Păi, ce facem aici ? Ori luăm şpagă, ori nu luăm! Nu-i aşa ?

Cei de la Altex au dat sfoară-n ţară că, se pot face deja precomenzi pentru noul Samsung Galaxy S5, la preţul de 3160 RON. Super ieftin, eu cred că telefonul ăsta merită cel puţin 2500~3000 de euro … Nu înţeleg de ce Altexul îl vinde aşa de ieftin !?

pret samsung galaxy s5 Preţ Samsung Galaxy S5

Categorie articol [ Stiri si noutati GSM, Telefoane mobile ]
Tagged with: [ , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

4 comentarii la “Preţ Samsung Galaxy S5”

 • ... a scris la 22 martie 2014, 21:09   [#1]

  Nu e cu mult mai scump decat preturile anuntate prin uk… dar sincer nu aduce suficiente imbunatatiri ca se merite costul. Singurul lucru bun care-l aduce, va face sa scada si mai mult pretul la S4… ceea ce momentan e mai convenabil. Poate S5+ sau S6 ceva.. sa merite pretul.

 • ... a scris la 22 martie 2014, 22:11   [#2]

  S4 dacă bine-mi amintesc, era vreo 2500 RON la apariţie … După logica firească a lucrurilor, mă aşteptam ca S5 să fie la fel, iar preţul la S4 să scadă …

 • severus
  ... a scris la 30 martie 2014, 15:54   [#3]

  Nu merita banii, la fel ca ifonul.

 • severus
  ... a scris la 2 aprilie 2014, 17:58   [#4]

  Ma intereseaza un rewiew la Allview P7 Xtreme, daca se poate Dane, mercy.
  Sa mai vada lumea un telefon dragutz foc :)

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?