Precomenzi pentru Samsung GALAXY S6 şi Samsung GALAXY S6 Edge

samsung galaxy s6 edge Precomenzi pentru Samsung GALAXY S6 şi Samsung GALAXY S6 Edge

Gata, a sosit “acel moment” în care, cei nerăbdători să fie printre primii care vor avea în posesie noul telefon mobil de la Samsung, pot face precomenzi pentru cele două modele lansate de curând de Samsung, respectiv Samsung Galaxy S6 şi Samsung Galaxy S6 Edge. Sunt cele mai noi telefoane apărute pe piaţă şi este foarte probabil să fie şi cele mai performante dintre vârfurile lansate de către producătorii renumiţi.

Deja se pot efectua precomenzi şi în România, informaţii despre preţul la care au apărut Samsung Galaxy S6 şi Samsung Galaxy S6 Edge în România, găsiţi aici: http://goo.gl/oikiFp.

Cele două modele de telefoane pot fi cumpărate în configuraţii diferite din punct de vedere al capacităţii de stocare a datelor (memoria internă) şi al culorii, telefoanele sunt disponibile începând de la capacităţi de 32 GB de memorie până la 128 GB şi în culori ca de exemplu: Black, White, Gold, Silver, Blue, Green. Amândouă modelele sunt telefoane cu dotări de top şi sunt convins că nu o să dezamăgească din punct de vedere al performanţelor, Samsung a cam ţinut întotdeauna să “fie pe locul 1″ dacă se poate, cu modelele de vârf …

Samsung Galaxy S6 Edge Precomenzi pentru Samsung GALAXY S6 şi Samsung GALAXY S6 Edge

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , sâmbătă, 7 martie 2015 in categoria Stiri si noutati GSM. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

5 comentarii la subiectul “Precomenzi pentru Samsung GALAXY S6 şi Samsung GALAXY S6 Edge”

 1. Severus

  Din punct de vedere al performantelor, S6 Edge rupe tot, diferenta intre el si HTC M9 e uriasa cand vine vorba de performanta. Are si de ce, cu noul procesor cu tehnologie 64 bit si 14 nanometri plus memorie ram ddr4, plus memorie de stocare ultraperformanta cu viteze de SSD.

  E primul telefon de la Samsung care mi-l doresc cu adevarat.
  A fost declarat cel mai tare smartphone. Vreau sa vad cand o sa reuseasca concurenta sa-l depaseasca.

  Pacat de HTC ca a dat-o in bara acuma cu M9, care se supraincalzeste datorita procesorului.

 2. Dan

  Sunt curios cum arată “în realitate”. Personal nu agreez “sticla”, dar asta e. Cea mai interesantă variantă, cred, era să facă S6-le cât mai asemănător cu Galaxy Alpha, care arată foarte bine.

 3. JoinT

  Am inteles ca sunt ceva probleme cu el vis-a-vis de marginea ecranului.

 4. Severus

  Problemele sunt minore si se vor repara. E vorba ca nu merge 100% touchul pe margini la varianta Galaxy S6, a descoperit cineva care juca un joc mai ciudat cu trasare de linii pe tot ecranul, sau ceva de genul asta.
  Sincer, pe mine nu m-ar afecta deloc.

  Deja astia de la Samsung bat recorduri la precomenzi, cu 20 milioane in numai cateva zile, in conditiile in care cel mai ieftin e undeva in jur de 33 milioane[aproximativ cat un iphone 6]!

  Caut sponsor pentru un Samsung Galaxy S6 Edge ! :)

 5. Severus

  Iata asa-zisa problema cu ecranul. Chiar pe marginea aia foarte subtire nu se poate desena, in rest deduceti voi ce vreti. Repet, pe mine nu m-ar afecta deloc, si mi se pare o scorneala. Defapt si pe Galaxy S5 e la fel.

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Matrimoniale