Prăbuşirea unui avion

accident de avion Prăbuşirea unui avion

Prăbuşirea spectaculoasă a unui avion

Azi am primit şi eu linkul cu acest filmuleţ, de la un bun prieten … nu ştiam, de ce tot insista să mă uit la el. Eram destul de ocupat şi am tot amânat vizionarea filmuleţului. Spre seară, iarăşi mă întreabă prietenul meu, dacă am văzut filmuleţul … îi spun că, încă n-am avut timp. Mi-l trimite încă o dată pe Yahoo Messenger … Într-adevăr, impresionant!

Nu în urmă cu multă vreme, am călătorit şi eu cu avionul, iar în drum spre Germania mă gândeam că, e de 1000 de ori de preferat să mergi cu avionul decât cu maşina. De fiecare dată când a trebuit să merg undeva pe distanţă lungă, ajungeam la destinaţie şi după sute (sau mii) de km, eram absolut “terminat”, îmi trebuiau vreo două zile să-mi revin … drept urmare, mi-am zis că renunţ să mai merg cu maşina pe distanţe mari şi rămân la varianta “avion”.

Când am văzut însă acest filmuleţ, parcă mi-am schimbat părerea despre avioane în general … A picat exact ca un bolovan! Incredibil! Din câte am înţeles, accidentul a avut loc în luna februarie a acestui an (2013), iar un şofer care avea montată o cameră video pe maşină, a înregistrat întreg evenimentul…

Categorie articol [ Alte subiecte ]
Tagged with: [ , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

5 comentarii la “Prăbuşirea unui avion”

 • lee
  ... a scris la 8 iunie 2013, 20:42   [#1]

  bine ca nu te uiti la milioanele de accidente de masini care sunt filmate

 • ... a scris la 9 iunie 2013, 12:06   [#2]

  Este inca o dovada ca progresul are si dezavantaje. In timp ce Tarzan, prin jungla, risca sa ajunga masa de pranz pentru crocodili, astazi, cu avioane si tot tacamul, te poti trezi cenusa in cateva minute. Poate cu teleportarea o sa fie mai usor. :)

 • JoinT
  ... a scris la 10 iunie 2013, 17:08   [#3]

  Avantaje si dezavantaje, Nr accidentelor de masina este mult mai mare, insa alea de avion nu le poti evita si sunt aproape de fiecare data mortale. Cand nu sunt mortale e miracol.
  Si eu prefer masina, in locul avionului. Macar am un control asupra unui potential accident.

 • ... a scris la 13 iunie 2013, 23:19   [#4]

  “Din fericire”, daca pot spune asa, era un avion de marfa care decola de la o baza militara, din cauza ca nu au asigurat bine incarcatura la decolarea avionului toata sa dus in coada… apoi sa intamplat ce se vede pe filmulet, parca au fost in jur de 4 oameni la bord (echipajul).

 • ... a scris la 14 iunie 2013, 11:39   [#5]

  Ceva asemanator s-a petrecut si cu un elicopter, tot de curand. Montau un aer conditionat imens pe o cladire cand si-a pierdut total controlul si s-a prabusit.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?