Popcorn Hour A-400

Popcorn Hour A 400 mediaplayer Popcorn Hour A 400

Popcorn Hour A-400

Vă plac filmele? Vreţi să aveţi propriul vostru cinematograf acasă? Atunci cu siguranţă aveţi nevoie de un mediaplayer. Însă, nu orice mediaplayer … Dacă doriţi să vizionaţi fără probleme filme în absolut orice format (.avi, .mp4, .mkv, etc…), filme la rezoluţii foarte mari (Full HD) ori chiar filme 3D, atunci aveţi nevoie de un mediaplayer performant. Iar unul dintre cele mai performante media playere care poate fi găsit pe piaţa românească la această oră, este fără îndoială Popcorn Hour A-400 (poate chiar cel mai performant).

Am primit în teste pentru câteva săptămâni, un media player Popcorn Hour A-400, trimis de către cei de la Sargon Invest prin amabilitatea domnului Valentin Covaci. Sargon Invest comercializează mediaplayere Popcorn Hour în România. Puteţi vizita siteul oficial, aici: www.popcornhour.ro

Drept urmare, am efectuat diverse teste cu acest produs iar opiniile noastre obiective le vom posta aici. Vorbesc la plural, deoarece testele le-am efectuat împreună cu bunul meu prieten, Doru P. cu care de altfel am mai efectuat până acum şi alte teste: componente PC (în general), aparatură audio, video, foto, telefoane inteligente, etc … Sperăm că acest review să fie folositor celor care doresc să-şi achiziţioneze un media player performant.

Prima impresie: modul de ambalare… De aici deja poţi să-ţi dai seama dacă este vorba de un produs făcut cu simţ de răspundere sau nu. Iar media player-ul Popcorn Hour A-400 stă bine la acest capitol, cutia în care vine produsul arata foarte bine, îţi dă senzaţia de “produs serios”.

Popcorn Hour A 400 mediaplayer 01 Popcorn Hour A 400

În interiorul cutiei, tot ce ţine de mediaplayer:

Popcorn Hour A 400 mediaplayer 02 Popcorn Hour A 400

Nu s-au zgârcit la cabluri … găsim cabluri pentru tot ce ne trebuie (puţin cam scurte dar, mai bine decât deloc):

Popcorn Hour A 400 mediaplayer 03 Popcorn Hour A 400

Popcorn Hour A 400 mediaplayer 04 Popcorn Hour A 400

Mediaplayerul Popcorn Hour A-400, văzut de sus:

Popcorn Hour A 400 mediaplayer 05 Popcorn Hour A 400

În partea dreaptă, are sertăraşul pentru hard disk – acest mediaplayer permite montarea unui hard disk în interiorul carcasei. Sertăraşul culisează uşor şi se poate închide cu ajutorul unei cheiţe …

Popcorn Hour A 400 mediaplayer 06 Popcorn Hour A 400

Iată şi cheiţa:

Popcorn Hour A 400 mediaplayer 18 Popcorn Hour A 400

Sistemul de închidere cu cheiţa este un mare minus în opinia mea. S-ar fi putut găsi o variantă mai “elegantă”, personal aş fi preferat un buton, asta deoarece cheiţa este foarte mică şi există toate şansele să o pierzi. Ce să vă spun, noi am pierdut cheiţa în primele 10 minute, când încă despachetam media playerul … Ne-au trebuit vreo 5~10 minute să o găsim … În plus, sistemul de închidere a sertăraşului în care vine montat hard diskul, se putea face ceva mai bine. Dacă totuşi pierdeţi cheiţa, nu vă impacientaţi: sertăraşul poate fi deschis sau închis şi cu mâna ori cu un “obiect ajutător” yahoo smiley Popcorn Hour A 400

Sertăraşul în care se montează hard diskul şi care poate fi închis cu ajutorul unei chei:

Popcorn Hour A 400 mediaplayer 08 Popcorn Hour A 400

Popcorn Hour A 400 mediaplayer 09 Popcorn Hour A 400

Popcorn Hour A 400 mediaplayer 10 Popcorn Hour A 400

Am folosit pentru teste, un hard disk Seagate SV35 de 3 TB. Eram foarte curioşi dacă mediaplayerul va reuşi să vadă toţi cei 3 TB … asta deoarce majoritatea media playerelor de pe piaţă nu recunosc hard diskuri mai mari de 2 TB. HDD-urile de până în 2 TB sunt cu MBR (Master Boot Record) care este limitat la 2 TB, ori pentru partiţiile mai mari de 2 TB este necesară formatarea partiţiei cu GPT (GUID Partition Table). Formatarea acestor tipuri de HDD-uri poate fi făcută fără probleme în Windows 7 / 64biti (cel puţin, pe Windows 7 x64 am testat eu şi a mers fără probleme).
Popcorn Hour A-400 însă, recunoaşte şi hard diskuri mai mari de 2 TB. Bineînţeles că, mititelul Popcorn Hour A-400 a “văzut” imediat uriaşul hard disk de 3 TB (3000 GB) …

Popcorn Hour A 400 mediaplayer 11 Popcorn Hour A 400

Hard diskul, înainte de a fi montat în suport:

Popcorn Hour A 400 mediaplayer 12 Popcorn Hour A 400

HDD-ul gata montat:

Popcorn Hour A 400 mediaplayer 13 Popcorn Hour A 400

Popcorn Hour A 400 mediaplayer 15 Popcorn Hour A 400

Suportul in care vine montat hard diskul, are nişte fante prin care şuruburile de prindere a hard discului circula liber, astfel că permite să scoatem puţin sertarul din media player, fără ca scoaterea sertăraşului să deconecteze hard discul.

Popcorn Hour A 400 mediaplayer 14 Popcorn Hour A 400

Pe panoul din spate al mediaplayerului, Popcorn Hour A-400 dispune de o conectică generoasă: USB 3.0 (Slave), USB 2.0, eSATA, HDMI, LAN (Gigabit LAN de 10/100/1000), etc …

Popcorn Hour A 400 mediaplayer 07 Popcorn Hour A 400

Telecomanda este absolut superbă! Cu o mulţime de butoane, funcţii şi tastatura iluminată, este o telecomandă de mediaplayer cum rar întâlneşti la alte modele …

Popcorn Hour A 400 mediaplayer 16 Popcorn Hour A 400

Popcorn Hour A 400 mediaplayer 17 Popcorn Hour A 400

În momentul în care este apasta o tastă (orice tastă), butoanele de pe telecomandă sunt luminate “din spate”, astfel că utilizarea pe întuneric este foarte uşoară. Luminile arată extraordinar de bine (din poze nu vă daţi seama, în realitate arată foarte frumos):

Popcorn Hour A 400 mediaplayer 20 Popcorn Hour A 400

Popcorn Hour A 400 mediaplayer 21 Popcorn Hour A 400

În prima fază, am efectuat testele pe un monitor, după care am trecut la testele pe televizor …

Popcorn Hour A 400 mediaplayer 22 Popcorn Hour A 400

Cam aşa arată meniul mediaplayerului Popcorn Hour A-400:

Popcorn Hour A 400 mediaplayer 23 Popcorn Hour A 400

Actualizare de firmware:

Popcorn Hour A 400 mediaplayer 24 Popcorn Hour A 400

Actualizarea de firmware se face foarte simplu, direct din meniul media playerului. Spre diferenţă de alte media playere, la care trebuie să cauţi firmwareul, să-l descarci, să-l pui pe un stick USB iar apoi să urmezi nişte paşi de instalare, la Popcorn Hour A-400 actualizarea de firmware este absolut banală. Popcorn Hour A-400 te anunţa că a găsit firmware mai nou decât cel care este deja instalat pe media player, şi te întreabă dacă doreşti sau nu să actualizezi firmware-ul. Dacă răspunzi cu “Da”, atunci imediat va începe actualizarea automată.
Pentru orice eventualitate, puteţi totuşi descarca firmware-urile de pe siteul oficial, de pe urmatoarea pagină: http://www.popcornhour.com/download/A400/firmware-A400.html
Spun asta deoarece, în ziua imediat următoare după ce am efectuat primele teste, fişierele de pe pagina oficială nu mai puteau fi descărcate, iar media playerul nu-şi putea face update-ul de firmware (negăsind acele fişiere) … Este posibil ca cei de la Popcorn să fi avut o problemă cu serverul pe care sunt găzduite fişierele respective.

Dacă se întâmplă că pagina de unde pot fi descărcate firmware-urile să nu funcţioneze dar voi aveţi deja descărcate fişierele, actualizarea se poate face şi manual, astfel:

Unzip into the root of your USB thumbdrive.
Goto Setup->Maintenance->NMT Setup Wizard, and it will pickup the file apps.nmt.
Please DO NOT power off the unit during firmware update, as it will render your unit inoperational.

Popcorn Hour A 400 mediaplayer 25 Popcorn Hour A 400

Jukebox: Interfaţa Networked Media Jukebox poate prelua de pe internet informaţii despre colecţia voastră de filme (cover-art, synopsis, poster, gen, actori etc.) şi permite accesarea acesteia într-un mod facil şi intuitiv. Noi am făcut un test “extrem”: i-am dat să descarce absolut toate informaţiile pentru câteva sute de giga de filme. În aceste condiţii, media player-ul a început să tragă din greu … se mişca foarte încet. Drept urmare nu vă recomandăm să faceţi la fel. Pe Jukebox, cred că cei de la Popcorn ar trebui să mai lucreze, ori dotările hardware ale mediaplayerului (procesor + memorie RAM) ar trebui să fie mai “serioase”. Jukebox consumă foarte mult din resursele mediaplayerului …

Popcorn Hour A 400 mediaplayer 26 Popcorn Hour A 400

Test copiere fişier prin USB 3.0, de pe calculator pe hard diskul din media player:

Popcorn Hour A 400 mediaplayer 27 Popcorn Hour A 400

Viteza de copiere prin USB 3.0, este de-a dreptul ameţitoare, comparativ cu vitezele atinse până acum prin alte metode (LAN 100, USB 2.0, etc). Am copiat de pe PC pe HDD-ul din media player, un fişier de peste 12 GB în doar vreo 3 minute. A început copierea cu vreo 400 MB/s şi a continuat cu vreo 200 MB/s.

Pe partea de reţelistica (conectare prin cablu de reţea – router) există anumite probleme, hard disk-ul din media player nu poate fi accesat direct din Windows Explorer. Problema a fost semnalata deja de către mai mulţi utilizatori, însă nu a fost încă rezolvată. Speram totuşi că cei de la Popcorn să se mişte puţin “mai cu talent” (vorba reclamei cu Dorel) şi să scoată un firmware nou care să rezolve această problemă.

Concluzii: Popcorn Hour A-400 este un mediaplayer de top, un media player de ultima generaţie foarte bine construit, bine finisat, care satisface toate cerinţele unui utilizator pretenţios, însă cu câteva mici minusuri care ţin de partea de firmware. Problemele legate de firmware sper însă că se vor rezolva, având în vedere că Popcorn Hour A-400 este un media player abia lansat pe piaţă (a fost lansat de numai câteva luni) iar până acum văd că aproape săptămânal ori o dată la două săptămâni apare câte un firmware nou, care teoretic ar trebui să rezolve anumite probleme semnalate de către utilizatori.

Comparativ cu alte media playere, pe Popcorn Hour A-400 calitatea imaginii este semnificativ mai bună, culorile sunt mult mai vii, imaginile mai bine conturate iar contrastul este superior faţă de alte mediaplayere. Un test puteţi vedea pe această pagină: click aici !
Am testat şi nişte filme 3D, desene animate 3D, etc … Popcorn Hour A-400 reda filmele 3D foarte bine, fără nici o problemă. Media playerul are meniu în limba romană şi ştie şi de diacriticele româneşti. Subtitrarea poate fi modifica după preferinţele voastre (dimensiune subtitrare, poziţionare subtitrare, sincronizare, etc…)

Pe lângă carcasa metalică foarte solidă şi foarte bine finisata, Popcorn Hour A-400 are câteva caracteristici fără de care eu n-aş mai putea concepe un media player din ziua de azi:
– Gigabit LAN (10/100/1000);
– USB 3.0
– posibilitatea montării unui hard disk de 3.5 în interiorul carcasei;
– suportă hard diskuri mai mari de 3 TB;
– răcire pasivă – 100% silenţios;
– telecomanda IR iluminată.

Prin urmare, cei care doresc să-şi achiziţioneze un media player performant, de ultima generaţie, Popcorn Hour A-400 ar trebui să fie poate prima opţiune, asta bineînţeles în ideea că cei de la Popcorn vor rezolva problemele din firmware-urile actuale. Au totuşi scuza faptului că media playerul este foarte nou şi că totuşi lansează constant şi relativ repede, noi versiuni de firmware.

Specificatii tehnice Popcorn Hour A-400

Formate de fisiere suportate
Fisiere video
Blu-Ray ISO 3D, BDMV 3D, MKV 3D
AVI, MKV, MPG, WMV, ASF, MOV, M2TS, MP4, VOB, TS, RMP4, M1V, M2V, M4V, TP, TRP, M2T, MTS, M2P, DAT
Codecuri video
H.264 (BP@L3; MP@L4.0; HP@L4.0; HP@L4.1)
x264
XVID Standard Definition / High Definition
MPEG-1
MPEG-2 (MP@HL)
MPEG-4.2 (ASP@L5, 720p, 1-point GMC)
MPEG-4.10 (H.264) : BP@L3, MP@L4.0, HP@L4.0, HP@L4.1
WMV9 (MP@HL)
VC-1 (MP@HL; AP@L3)
Formate audio
MP3, AAC, FLAC, WAV, WMA, OGG, M4A, MP1, MP2, MPA
Codecuri audio
DTS, AC3 (Dolby Digital), WMA, WMA Pro, MPEG-1 Layer 1, 2, 3, MPEG-4 AAC-LC, MPEG-4 HE-AAC, MPEG-4 BSAC, LPCM, FLAC, Vorbis, TrueAudio, APE Audio
Poze
JPEG, BMP, PNG, GIF, TIFF
Alte formate
ISO, IFO ? Ruleaza imagini DVD ISO si Blu-Ray ISO (BDMV), cu meniuri
AVCHD cu meniuri; Navigatie simpla meniuri Blu-Ray
Formate subtitrari
SRT, MicroDVD SUB, SSA, SUB/IDX; Suporta subtitrarile incluse in MKV
Descarcare automata subtitrari de pe Internet (OpenSubtitle)
Audio Pass-Through
DTS-HD MA, DTS-HD HR, Dolby True HD, Dolby Digital Plus, DTS, AC3 (Dolby Digital)
Interfete
Iesiri Audio/Video
•  HDMI 1.4 3D (1080p) cu suport CEC, 36bpp deep color, procesare 12-bit xvYCC si protectie HDCP 1.2
•  Component Video (1080p)
•  S-Video
•  Composite Video
•  Audio digitala: S/PDIF optica (TOS-Link) si S/PDIF coaxiala
•  Audio analogica: RCA Stereo
Interfata hard disk intern
1 x SATA I / II / III pentru HDD intern 2.5″ / 3.5″
Conectivitate
•  2 x USB 2.0 Host;
•  Port eSATA pentru HDD externne;
•  Card reader SD/MMC
•  1 x USB 3.0 Slave in spate – Permite conectarea la PC pentru transfer rapid de fisiere;
Retea
Ethernet 10/100/1000
Optional modul USB WiFi 802.11n
Altele
•  Telecomanda IR iluminata
•  Interfata Network Movie Jukebox accesibila si de pe tableta (iPad/Android)
•  Carcasa din aluminiu
•  Racire pasiva – 100% silentios
Servicii web accesibile
Video
YouTube High Definition, Vuze, Revision 3, Videocast, CNET TV, Mediafly, Veoh, Mevio, Bliptv, Break Podcast, CBS Evening News, CNN Anderson Cooper 360 Daily, CNN The Larry King Podcast, NBC Today Show, The CNN Daily, CNN In Case You Missed It, NBC Nightly News, NBC Meet The Press, CBS Face the Nation, Podfinder UK, Motorz
Audio
Jamendo, iPodcast, BBC Podcast, Indiefeed, CNN News, ABC News
Radio Internet
Shoutcast Radio
Poze
Flickr, Picasaweb, Pikeo, 23, Photobucket, SmugMug
Peer to peer TV
SayaTV
Cititor RSS
Yahoo! Weather, NMT Forum, Bloglines, Cinecast, MSNBC News, Traffice Condition, Yahoo! Traffic Alerts, Yahoo! News, Weather Bug
Altele
Client BitTorrent integrat, client Usenet integrat
Date tehnice
Conectivitate
Samba, NFS, UPnP SSDP, UPnP AV, Bonjour, FTP, Windows Media Connect, Windows Media Player NSS, BitTorrent P2P, Usenet, Casgale iDVR, Media Servers (myiHome, myiHomeLite, myiHomeMS (UPnP), MSP Portal; Third-party media servers: Eversion/YAMJ, UMC)
DRM
Cardea DRM (WMDRM-ND), Janus DRM (WMDRM-PD)
Chipset
Sigma Designs SMP8911 800MHz Dual-core CPU cu 512KB L2 Cache
Memorie video
512MB DDR2 DRAM, 256MB NAND Flash
Dimensiuni
182 x 158 x 56 mm
Greutate
1.3 Kg
Alimentare
100~240V AC, 50~60 Hz, max 3A, 8 – 36 W
Continut pachet
•  Popcorn Hour A-400
•  Sursa + cablu alimentare curent 100-240 V
•  Cablu HDMI 3D 1,5M aurit
•  Cablu USB
•  Telecomanda IR + baterii incluse
•  Manual de utlizare in limba romana
•  Quick start guide

Si un mic review scris de colegul meu de teste, Doru P:

Un mediaplayer cu procesor de ultima generatie dual-core Sigma Designs 8911, cu procesare VXP® lansat in lume destul de recent, doar de 2 luni si ceva … Este vorba de Popcorn Hour A-400: http://popcornhour.ro/media_player_3D_popcorn_hour_a-400.php

Am sa amintesc cateva avantaje ale acestuia:
– redare 3D la calitate FullHD – inclusiv Blu-Ray ISO 3D sau MKV 3D
– procesare video VXP® pentru calitate video de studio – neegalata de nici un alt mediaplayer
– reda majoritatea formatelor de film la calitate FullHD
– orice faci in meniu, o faci rapid datorita procesorului dual core ce ruleaza la 800Mhz
– calitatea video superioara a imaginii redate; are cel mai performant chipset video actual de pe piata – Sigma Designs 8911;
– interfata Network Media Jukebox pentru gestionarea colectiei media (posibila de accesat si de pe iPad/tableta)
– HDD SATA intern de 3.5” de capacitati mari; recunoaste fara probleme un hard de 3 TB (eu folosesc un Seagate SATA3 SV35)
– card reader
– constructia finuta, deosebita, serioasa, metalica (din aluminiu) cu racire pasiva – 100% silentios; Picioruse pentru o foarte buna stabilitate ; Greutatea acestuia (cu hardul in el) si cauciucul de pe piciorusele acestuia asigura nu numai o buna stabilitate dar si reduce orice trepidatie cat de mica a hardului intern;
– reda fisiere de pe medii de stocare externa (HDD extern, stick USB etc), de pe hard disk-ul intern sau din reteaua locala prin USB 3 slave, USB 2, eSata sau LAN1000; (Un film de 10-15GB se copiaza prin intermediul USB 3 de pe calculator pe hardul intern al mediaplayerului intr-un minut si ceva doar…)
– HDMI 1.4 1080p 3D, 36bpp deep color, cu pass through DTS-HD MA, DTS-HD HR, Dolby True HD, Dolby Digital Plus, DTS, Dolby Digital
– client BitTorrent integrat si acces la YouTube HD, Internet Radio, Facebook, Weather etc
– un meniu foarte intuitiv, posibil de folosit si-n limba romana
– tastatura serioasa, de calitate, intuitiva si iluminata
– suport tehnic constant (doar lansat de 2-3 luni si exista deja 8 versiuni de firmware, aproape un firmware la doua saptamani); update-ul se poate face simplu, automat, fara a mai fi nevoie de metodele clasice manuale (descarcare, dezarhivare, copiere pe un stick usb, etc, etc…)

Dacă aveţi comentarii referitoare la acest media player, spaţiul de pe acest blog vă stă la dispoziţie … Aşteptăm şi părerile altor utilizatori de media playere Popcorn Hour A-400

Categorie articol [ Advertoriale, Diverse, Filme ]
Tagged with: [ , , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

6 comentarii la “Popcorn Hour A-400”

  • doru
    ... a scris la 20 februarie 2013, 3:29   [#1]

    Ce inca nu-mi place: in meniu, daca setezi pe limba romana, apar unele probleme la literele ş si ţ … sunt enervante de aceea deocamdata am lasat pe limba engleza la: language setting (in loc de “ş” apare “?“)… vezi mai jos in poza:

  • Alin
    ... a scris la 23 februarie 2013, 0:55   [#2]

    Frumos review! :peace: Mi-ar place si mie unul din asta daca mi-ar permite buzunarul o asa scula :|

  • doru
    ... a scris la 23 februarie 2013, 9:42   [#3]

    Gasesti si variante mai ieftine dar tot bune pe :
    http://www.xtreamer.ro/
    http://www.popcornhour.ro/
    http://www.dune-hd.ro/

  • doru
    ... a scris la 5 martie 2013, 12:15   [#4]

    Ce am mai “descoperit “:
    1. Reset to Factory Setting poate face minuni , daca va “incurcati” in prea multe setari !
    Pentru asta intrati in Maintenance apoi in Firmware Update si apoi Reset To Factory Setting
    2. Daca formatati ulterior partitia mare ( EXT3 ) ce o face formatarea media playerului in NTFS, viteza pe Gigabit Lan scade la max 7-9 MB/sec!
    “Please note that NTFS file-systems have a maximum Write speed of 8-10MB/s due to a change in NTFS driver in the 400 series”
    ( E drept atunci prin USB3 aveti viteze de scriere de minim 160-180MB /sec dar viteze aproape identice se pot obtine prin USB3 si daca-l lasati in modul in care a fost formatat)
    Daca o lasati asa cum a fost creata, viteza de scriere pe LAN ajunge pana la 29 MB/sec ! ( as putea zice ca un 23.5 MB/sec ar fi media la mine prin cablul ce-l am); Am inteles ca aceast lucru se poate ameliora ( creste ) cu fiecare update de firmware. Cu primele firmware-uri sau pe seriile Popcorn mai vechi , nici atat nu se putea atinge.
    Daca spuneam inainte ca eu aveam o medie de scriere a unei informatii pe hardul media playerului de 23.5MB / sec , in cazul invers , adica trimiterii aceleiasi informatii de la media player spre calculator, media mi-a iesit un 28.5 MB /sec prin acelasi LAN fireste ;
    3. Nu va faceti iluzii cu web broserul ce-l are … e un browser “primitiv” as zice…
    4. E bine ca se poate atasa acestui media player harduri atat de 3.5” ( se prind cu suruburi pe marginea tavitei HDD) cat si de 2.5” ( se prind cu suruburi pe partea de jos a tavitei HDD );
    E pacat totusi sa ai rackuri interne ce nu necesita prinderea in suruburi a hardurilor cum am eu (Rack intern trayless Raidsonic 5.25” IB-169 B ) daca la acest media player tot e necesara prinderea cu suruburi
    5. Daca instalati aplicatia NMT , aceasta creeaza nu mai putin de 4 partitii pe hard ( unele mici , ascunse , necesare stocarii cererilor NMT si ultima ramasa va fi formatata ca EXT3 ca stocare locala ) ; In cazul instalarii aplicatiei NMT recomand citirea informatiilor necesare instalarii de pe un stick usb ( local media ) decat din mediul online; Instalarea aplicatiilor NMT se pot face si pe un dispozitiv extern USB , dar atunci ea va trebui sa fie conectata pentru a putea lucra;
    6. Nu uitati sa specificati discul pe care doriti sa stocati fisierele media ( Media Destination ) ; Fara acest lucru nu puteti folosi FTP Server , Samba Server, Torrent Client etc…
    7. Sunt curios daca imi recunoaste o tastatura USB , atat de practica in cazul scrierii anumitor setari , useri , parole…

    8. Media playerul nu poate folosi simultan atat conectarile LAN cat si USB3 ; Daca merge reteaua si introduc cablul USB 3 de la PC , merge linistit prin USB dar ” pierde” reteaua … Ca s-o recastig trebuie sa scot cablul USB si sa-i dau o repornire. Diferenta totusi dintre ele este imensa …prin USB3 transmiterea informatiilor la si dinspre un calculator putandu-se face si de 8-10 ori mai rapid !
    Un exemplu concret: Ca sa va faceti o idee , prin LAN am trimis un film HD de 8.84GB in exact 8 minute , iar prin USB3 acelasi film tot de pe pc in media player fix intr-un …minut

  • marian
    ... a scris la 3 octombrie 2013, 16:09   [#5]

    buna
    vindeti hdmi k vreau si convertor si c bani?

  • calin
    ... a scris la 11 noiembrie 2013, 11:16   [#6]

    Buna ziua. Acest mediaplayer A400, mult laudat si super echipat cu procesor ultrarapid , dedicat videophililor si nu numai (scalare VXP) are sau avea grave probleme la redarea fisierelor audio Blu-ray (DTS -Master Audio) si lin general la m2ts , fisiere audio/video necomprimate. av receiverul intrand in clipping, sacadand groaznic. Despre aceasta problema se evita a se discuta pe forumuri , intrebarea mea fiind daca cu ultimele firmware-uri s-a rezolvat problema. Multumesc anticipat pentru raspuns!

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?