Pompieri incompetenţi

pompieri Pompieri incompetenţi

Pompieri incompetenţi

Am primit şi eu link-ul, de la un prieten bun … stupefiat la rândul lui de incompetenţa şi prostia unei echipe de pompieri, în frunte cu ofiţeri şi subofiţeri cu tot. O persoană (de sex feminin) a sunat la 112 anunţând că o maşină a luat foc. Pompierii nici una nici două, ajunşi la faţa locului s-au apucat să ciopârţească maşina înainte de a-şi pune întrebarea dacă intre-adevar e foc, ori sunt … aburi?

Ori, dacă poate era o altă modalitate de a “deschide” maşina respectivă, că de exemplu să spargă geamul şoferului după care să tragă frumos de clapeta şi să deschidă capota ? Ori, pur şi simplu să desfacă chederul de la portiera şi să deschidă uşa şoferului fără nici o stricăciune ? Nuuuu … Ei s-au apuicat să-i cioparteasac efectivă maşina …

Până la urmă, s-a dovedit că de fapt maşina era dotată cu o instalaţie specială de încălzire, care era programată să porneasac automat la o anumită oră, pentru a face … căldura în maşină. În speţă, este vorba de acelaşi tip de instalaţie cu care sunt dotate şi camioanele, camionetele, etc …

Cu toate acestea, în momentul în care pompierii au fost intervievaţi de către presă, referitor la aşa numitul incendiu, pompierii au declarat că … a fost făcută o sesizare, pompierii au intevenit prompt şi au reuşit să stingă incendiul … Cât tupeu !!?!! Câtă neruşinare !?!?! Câtă incompetenta ?!?!

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , sâmbătă, 2 noiembrie 2013 in categoria Alte subiecte. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

6 comentarii la subiectul “Pompieri incompetenţi”

 1. 1qlee

  Pompierul care a dat declaratia oficiala, parca era Florin Constantin de la Divertis

 2. spanac

  nu se poate!
  nu, refuz sa cred asa ceva!

 3. cnusi

  of doamne, mare e gradina ta, cati pr___ti ai strans in ea

 4. BOANGHER AUREL

  S-AU FACUT DE POMINA.
  LA NOI CA LA NIMENI-RAD SI CURCILE DE NOI.
  SA AUZIM DE MAI BINE!

 5. Severus

  Sunt în urma cu tehnologiile,şi vorba aia,graba strică treaba e valabilă şi la pompieri, trebuie să aibă grijă data viitoare, le doresc prudență şi baftă în acțiunile viitoare,totuși au respectul meu că îşi pun viețile în primejdie pentru noi.

 6. Anonim

  Incompetenta? Tupeu? Cine judeca pe cine? Nu avem toate datele problemei ca sa radem asa de usor de niste oameni care muncesc nu pierd vremea!

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite