Pompieri incompetenţi

pompieri Pompieri incompetenţi

Pompieri incompetenţi

Am primit şi eu link-ul, de la un prieten bun … stupefiat la rândul lui de incompetenţa şi prostia unei echipe de pompieri, în frunte cu ofiţeri şi subofiţeri cu tot. O persoană (de sex feminin) a sunat la 112 anunţând că o maşină a luat foc. Pompierii nici una nici două, ajunşi la faţa locului s-au apucat să ciopârţească maşina înainte de a-şi pune întrebarea dacă intre-adevar e foc, ori sunt … aburi?

Ori, dacă poate era o altă modalitate de a “deschide” maşina respectivă, că de exemplu să spargă geamul şoferului după care să tragă frumos de clapeta şi să deschidă capota ? Ori, pur şi simplu să desfacă chederul de la portiera şi să deschidă uşa şoferului fără nici o stricăciune ? Nuuuu … Ei s-au apuicat să-i cioparteasac efectivă maşina …

Până la urmă, s-a dovedit că de fapt maşina era dotată cu o instalaţie specială de încălzire, care era programată să porneasac automat la o anumită oră, pentru a face … căldura în maşină. În speţă, este vorba de acelaşi tip de instalaţie cu care sunt dotate şi camioanele, camionetele, etc …

Cu toate acestea, în momentul în care pompierii au fost intervievaţi de către presă, referitor la aşa numitul incendiu, pompierii au declarat că … a fost făcută o sesizare, pompierii au intevenit prompt şi au reuşit să stingă incendiul … Cât tupeu !!?!! Câtă neruşinare !?!?! Câtă incompetenta ?!?!

Categorie articol [ Alte subiecte ]
Tagged with: [ , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

6 comentarii la “Pompieri incompetenţi”

 • 1qlee
  ... a scris la 2 noiembrie 2013, 22:08   [#1]

  Pompierul care a dat declaratia oficiala, parca era Florin Constantin de la Divertis

 • ... a scris la 3 noiembrie 2013, 5:27   [#2]

  nu se poate!
  nu, refuz sa cred asa ceva!

 • ... a scris la 3 noiembrie 2013, 10:03   [#3]

  of doamne, mare e gradina ta, cati pr___ti ai strans in ea

 • BOANGHER AUREL
  ... a scris la 3 noiembrie 2013, 10:43   [#4]

  S-AU FACUT DE POMINA.
  LA NOI CA LA NIMENI-RAD SI CURCILE DE NOI.
  SA AUZIM DE MAI BINE!

 • Severus
  ... a scris la 3 noiembrie 2013, 17:43   [#5]

  Sunt în urma cu tehnologiile,şi vorba aia,graba strică treaba e valabilă şi la pompieri, trebuie să aibă grijă data viitoare, le doresc prudență şi baftă în acțiunile viitoare,totuși au respectul meu că îşi pun viețile în primejdie pentru noi.

 • Anonim
  ... a scris la 9 noiembrie 2013, 22:07   [#6]

  Incompetenta? Tupeu? Cine judeca pe cine? Nu avem toate datele problemei ca sa radem asa de usor de niste oameni care muncesc nu pierd vremea!

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?