Politica din România? Greu, foarte greu de înţeles…

rise project Politica din România? Greu, foarte greu de înţeles...

Politica din România? Greu, foarte greu de înţeles…

Nu-i, cum s-ar crede, un eventual şi aşteptat răspuns la genericul articolului D-lui Dan, ci o destăinuire generată de tot ceea ce se petrece în peisajul politic românesc. Un peisaj abracardat şi încâlcit, curios şi colorat cu pondere trandafirie, reprezentând, în tot ce se poate, sigla trandafirului! Cum poţi oare să înţelegi ce se-ntâmplă acum (şi numai acum) în justiţia din România când citeşti în presa cotidiană că “Încă un pas şi PSD-ul o trimite pe Kovesi pe mâna procurorilor” (adică a… colegilor ei)?!
Oare de ce?! A făcut un rău unui nevinovat, a deranjat sau o fi “ofilit” vreun… trandafir!?

Sau când tot din mas-media afli că, mai zilele trecute, ANAF-ul i-a călcat, luându-i la bani mărunţi, pe cei de la Rise Project cu puţin înainte de publicarea Raportului unui serviciu secret, privindu-l pe dl. Dragnea! Dealtfel cei de la Rise Project au anunţat miercuri, că vor publica o nouă investigaţie din care rezultă că PSD-ul i-a pus pe cei de la “Doi şi-un sfert” (Serviciul de informaţii secrete al Ministerului de Interne) sub controlui d-nei Carmen Dan, pentru a bloca un raport referitor la afacerile din Teleorman ale şefului PSD! Despre asta ce mai e de crezut?! O fi cumva o eventuală măsură strategică, menită să protejeze şefu’ de nedorite pericole?! Tot ce-i posibil, dar nu chiar aşa!

La rândul lor, cei de la sus amintitul serviciu secret, contraatacă cu un comunicat prin care neagă şi resping ferm aceste afirmaţii, precizând că ei n-au şi nici nu vor avea cândva, vreo implicare în activitatea politică din România. Aşa să fie!

Ce spune dl Dragnea? Multe şi nevrute! Mai ales, vrute! Că “au (oare cine?!) împărţit tara în două; jumatate îl vor la Jilava, iar cealaltă jumătate, la Rahova“! Singurul în măsură să aleagă eventuala şi posibila destintie, este doar dumnealui, nu?

Mai zice tot ‘mnealui, referindu-se la Brazilia (oare de ce, tocmai… ?!) că acum, orice bugetar poate să-şi facă anual concediul în Brazilia, ca Dragnea. Orice profesor, poliţist, orice medic. Chiar şi pensionarii! Măi să fie!? Eventual poate… pe jos sau în vis!
Dar dacă o spune şefu’ sau alt sub şef… Tu, acolo, un amărât de simplu cetăţean, împovărat de dări şi griji, de anii pe care i-ai trăit (aşa cum i-ai trăit), ce mai poţi spune?! Mai înţelegi ceva? Eu unu’, sincer, nu!

Autor: Marc Ciubotaru – (Guest Post)


Categorie articol [ Guest Post, Politica, Vocea poporului ]
Tagged with: [ , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

2 comentarii la “Politica din România? Greu, foarte greu de înţeles…”

  • ... a scris la 11 iulie 2017, 10:22   [#1]

    Dragnea zice că nu:

    … rămâne să vedem ce informaţii mai apar.

  • ... a scris la 11 iulie 2017, 14:10   [#2]

    Ete ştiri … tetelejurnal:

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?