Politia Romana “in actiune”

politia in actiune Politia Romana in actiune

“Putregaiul” din Politia Romana incepe sa iasa la suprafata … Dupa “cazul” recent al sefului politiei din Piatra Neamt, iata ca se ajunge pana la spagi de un milion de euro date inaltilor functionari ai Ministerului de Interne (”cazul” Fatuloiu) …

In urma cu aproximativ un an, a aparut in media, o intamplare care la prima vedere pare haioasa… Intr-o “actiune” a Politiei, unul dintre politisti se impiedica si cade, pierzandu-si pistolul “din dotare”, pistol pe care il “recupereaza” unul dintre jurnalisti si il da inapoi … Se pune fireasca intrebare: cam ce antrenamente au facut respectivii politisti si cat de “profesionisti” pot fi astfel de politisti ? Urmariti filmuletul …

Tot despre “competenta” Politiei Romane puteti citi si aici:

Categorie articol [ Alte subiecte ]
Tagged with: [ , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

5 comentarii la “Politia Romana “in actiune””

 • ... a scris la 25 noiembrie 2010, 10:40   [#1]

  No, apoi dragii mosului nu mai fiti atat de optimisti!!! Mare lucru ar fi sa iasa la suprafata ceva corect din politia romana! Pentru ca totul e putregai, spagile care s-au vehiculat zilele trecute sunt doar maruntis la nivelul dragii noastre capitale. Si vezi cazul Soricului de Neamt: a fost bine merci “demisionat” nu putea fi demis ca dadea rau la dosar si va trebui se fie renumit la sefie. Pentru ca stie multe, ca doar nu degeaba are in stapanire ditamai blocul de birouri si cu magazine la parter. Si doar atat s-a aflat pana acum!!!
  Cum oare se nasc la toate raspantiile “genii’ in ale economiei capitaliste, “Rockefelleri” mioritici care la 26 de ani au averi cat fac “amaratii” de capitalisti americani in doua generatii?

 • ... a scris la 25 noiembrie 2010, 18:52   [#2]

  hai ma… ca se mai intampla… :) ce mare nenorocire, ca oricum majoritatea pistoalelor din dotare nici nu functioneaza ! :))

 • ... a scris la 25 noiembrie 2010, 21:45   [#3]

  sa fim mai iertatori cu ei zic…:d

 • ... a scris la 2 decembrie 2010, 18:24   [#4]

  mai era un filmulet pe net de genul acesta…nu mai stiu exact unde l-am vazut dar era vorba de cativa mascati care sareau gardu iar cand ultimul mascat a incercat, surpriza, poarta era deschisa :))

 • ... a scris la 2 decembrie 2010, 18:41   [#5]

  Ar fi interesant sa gasesti filmuletul… Forteaza-ti putin neuronii, poate, poate … :d

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?