Poliţia Locală

politia locala Poliţia Locală

Poliţia Locală & BGS

Ce caută specimene din acestea în Poliţie? Cel puţin, asta scrie pe uniforma individului: Poliţia Locală.

Am văzut filmuleţul postat pe Youtube, filmarea a fost efectuată cu telefonul mobil de către cel care a fost agresat de reprezentaţii Poliţiei Locale Bucureşti. “Cameramanul” amator, am dedus că s-a dus în parc, şi-a agăţat un hamac între doi copaci şi s-a trezit cu Poliţia Locală şi BGS-ul pe cap.

Că nu are voie să-şi pună hamacul în parc? Da, este foarte probabil, însă pentru asta există amendă, băăăi, ăştia, poliţişti de doi lei care sunteţi !!! Vine azi cu hamacul? Vine pe chitanţă, nene! I-ai tăiat frumos chitanţa şi la revedere. Vine şi mâine? Nici o problemă, există chitanţe iar bugetul de stat are nevoie de bani, i-ai mai tăiat o chitanţă … şi tot aşa, până când ajunge contravenientul să constate că, statul în parc cu hamacul este prea costisitor.

Dar, nu dai în el, băăăi, ăsta, poliţist de doi lei !!! Nu-l loveşti, nu-i strici aparatul de filmat ori telefonul, care este proprietatea/bunul cetăţeanului ! Şi nici nu-l duci la secţie, că aşa vrei tu! Mai întâi, pune mâna şi învaţă legile, că d-aia eşti poliţist! Iar când eşti întrebat, ai obligaţia să-i spui prezumtivului contravenient, ce lege a încălcat !

Iar dacă nu te ţin nervii să parlamentezi cu cetăţenii care-ţi plătesc ţie salariul de poliţist, atunci marş afară din poliţie şi du-te la privat! Eu, în calitate de contribuabil la bugetul de stat şi de simplu privitor al acestei înregistrări video, NU VREAU să mai plătesc astfel de specimene!

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , duminică, 30 martie 2014 in categoria Social, Vocea poporului. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

4 comentarii la subiectul “Poliţia Locală”

 1. Cosmin

  Si cate asfel de abuzuri or mai fi in tara noastra de care n-avem habar. Nu il vedeam nici pe acesta daca nu putea agresatul sa recupereze filmuletul sters. Oricum nu ma mai mira nimic.

 2. virgilex

  parerea mea este ca acest fraier merita un sut in fund , nu inteleg ce mare smecherie a facut el punand acest hamac, dute baetas in america acolo poate primeai un glont in frunte

 3. severus

  Daca eu sunt profesor de educatie fizica si copiii nu asculta sau vorbesc urat cu mine, tot nu am voie sa-i iau la suturi in fund si sa le dau bataie sau sa-i trimit in alta tara.

  Deci acele autoritati sau cum sa le spun la baietii aia cu muschi si grade, trebuie sa fie sanctionati.

 4. gheorghe

  Ar trebui să nu ne mire acest lucru , doar trăim în România. Dar normal o amendă era de ajuns nu trebuia dus la secţie

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite