Poliţia Locală

politia locala Poliţia Locală

Poliţia Locală & BGS

Ce caută specimene din acestea în Poliţie? Cel puţin, asta scrie pe uniforma individului: Poliţia Locală.

Am văzut filmuleţul postat pe Youtube, filmarea a fost efectuată cu telefonul mobil de către cel care a fost agresat de reprezentaţii Poliţiei Locale Bucureşti. “Cameramanul” amator, am dedus că s-a dus în parc, şi-a agăţat un hamac între doi copaci şi s-a trezit cu Poliţia Locală şi BGS-ul pe cap.

Că nu are voie să-şi pună hamacul în parc? Da, este foarte probabil, însă pentru asta există amendă, băăăi, ăştia, poliţişti de doi lei care sunteţi !!! Vine azi cu hamacul? Vine pe chitanţă, nene! I-ai tăiat frumos chitanţa şi la revedere. Vine şi mâine? Nici o problemă, există chitanţe iar bugetul de stat are nevoie de bani, i-ai mai tăiat o chitanţă … şi tot aşa, până când ajunge contravenientul să constate că, statul în parc cu hamacul este prea costisitor.

Dar, nu dai în el, băăăi, ăsta, poliţist de doi lei !!! Nu-l loveşti, nu-i strici aparatul de filmat ori telefonul, care este proprietatea/bunul cetăţeanului ! Şi nici nu-l duci la secţie, că aşa vrei tu! Mai întâi, pune mâna şi învaţă legile, că d-aia eşti poliţist! Iar când eşti întrebat, ai obligaţia să-i spui prezumtivului contravenient, ce lege a încălcat !

Iar dacă nu te ţin nervii să parlamentezi cu cetăţenii care-ţi plătesc ţie salariul de poliţist, atunci marş afară din poliţie şi du-te la privat! Eu, în calitate de contribuabil la bugetul de stat şi de simplu privitor al acestei înregistrări video, NU VREAU să mai plătesc astfel de specimene!

Categorie articol [ Social, Vocea poporului ]
Tagged with: [ , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

4 comentarii la “Poliţia Locală”

 • ... a scris la 31 martie 2014, 13:37   [#1]

  Si cate asfel de abuzuri or mai fi in tara noastra de care n-avem habar. Nu il vedeam nici pe acesta daca nu putea agresatul sa recupereze filmuletul sters. Oricum nu ma mai mira nimic.

 • virgilex
  ... a scris la 31 martie 2014, 20:31   [#2]

  parerea mea este ca acest fraier merita un sut in fund , nu inteleg ce mare smecherie a facut el punand acest hamac, dute baetas in america acolo poate primeai un glont in frunte

 • severus
  ... a scris la 2 aprilie 2014, 0:16   [#3]

  Daca eu sunt profesor de educatie fizica si copiii nu asculta sau vorbesc urat cu mine, tot nu am voie sa-i iau la suturi in fund si sa le dau bataie sau sa-i trimit in alta tara.

  Deci acele autoritati sau cum sa le spun la baietii aia cu muschi si grade, trebuie sa fie sanctionati.

 • gheorghe
  ... a scris la 2 aprilie 2014, 11:52   [#4]

  Ar trebui să nu ne mire acest lucru , doar trăim în România. Dar normal o amendă era de ajuns nu trebuia dus la secţie

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?