PNL vrea să confiște revolta populară

PNL Partidul National Liberal PNL vrea să confiște revolta populară

PNL vrea să confiște revolta populară

Asist cu uimire la ipocrizia și tupeul extraordinar de care dă dovadă clasa politică românească … și afirm: românii, mai pot fi păcăliți încă o data !!! Da, românii mai pot fi păcăliți încă o dată, de data aceasta cel mai probabil, de către cei de la PNL.

Mi s-a făcut pur și simplu greață de discursul rostit de Crin Antonescu în fața românilor ! Un discurs de un populism rar întâlnit … PNL, a declanșat o adevărată “campanie” pentru a încerca să câștige capital electoral pe seama revoltelor declanșate în România … Urât, foarte urât, un gest de o ipocrizie fără margini … Dar, s-o luăm pas cu pas …

Problemele din sistemul de sănătate, intervenția telefonică neinspirată a lui Traian Băsescu la un post de televiziune și demisia lui Raed Arafat din postul de Secretar de Stat, au fost “picăturile care au umplut paharul” și au declanșat revoltele populare din București și din celelalte orașe ale țării. Până la urmă, a explodat și mămăliga … La scurt timp după declanșarea revoltelor, protestatarii și-au schimbat “direcția de atac”: o bună parte dintre protestatari și-au dat seama că, vinovată pentru situația în care a ajuns populația României la 22 de ani de la Revoluția din 1989, este TOATĂ CLASA POLITICĂ ROMÂNEASCĂ !!! Acesta este adevărul. Atât cei care se află acum la guvernare cât și ce din opoziție, au condus România în ultimii 22 de ani și au făcut-o PROST ! Rezultatele se văd acum, când pe fundalul crizei economice mondiale, “buba” s-a spart … dar, s-a spart în capul românilor !

Și ce spun “vuvuzelele” plătite de către securistul Dan Voiculescu, pe Antena 3 ? Spun că de fapt, nu protestatarii strigă sau afirmă faptul că toți politicienii sunt vinovați, ci PDL-ul încearcă să “pună în gura protestatarilor” aceste vorbe … Câtă ipocrizie, câtă manipulare … !!! Huoooo Antena 3 !!!

Cei de la PNL, au încercat să câștige capital electoral pe urma protestelor declanșate … Ludovic Orban (PNL) a mers în Piața Universității … a fost huiduit de mulțime. N-a vrut să “înțeleagă” mesajul protestatarilor și două zile mai târziu, iar a mers în Piața Universității … iarăși a fost huiduit, semn că, protestatarii nu doreau ca revolta populară să le fie “confiscată” de către politicieni, indiferent de culoarea politică a acestora.
USL, organizează un protest, aducând la protestul organizat de ei, inclusiv oameni din țară, unii dintre ei “pe bani”, adică “plătiți să vină” – potrivit informațiilor apărute recent și mărturiilor unor persoane care au spus că au primit câte 40 RON de persoană pentru a participa la protestul organizat de USL … Astfel, au încercat să-i “atragă” pe adevărații protestatari, către USL … Ce tactică …

SPAM PNL PNL vrea să confiște revolta populară

PNL a trimis zeci de mii, sute de mii de mesaje, prin intermediul internetului, încălcând legea !!! Au făcut rost de baze de date cu adrese de email și au trimis mesaje SPAM prin email (încălcând astfel legea, care pedepsește SPAM-ul) … Au transmis un mesaj populist, în încercarea de a “acapara” simpatia românilor. Uită că, și ei au fost la guvernare și ne-au vândut pur și simplu țara.
Foarte multe persoane au fost deranjate de aceste mesaje SPAM trimise prin email de către cei de la PNL, discuțiile și comentariile apărute pe internet demonstrează acest lucru. Inclusiv pe acest blog, a fost semnalat acest lucru: http://dan-blog.ro/protestele-din-romania-mica-revolutie-din-2012.html#comment-9236

Din păcate, românii nu prea mai au din ce alege, nu mai au lideri … Am văzut protestatari care afișau pancarde cu Regele Mihai … aceștia, sunt de părere că instaurarea monarhiei ar fi o soluție. Alții, spun că singura soluție ar fi ca toată clasa politică actuală să-și dea demisia, atât cei aflați la guvernare cât și cei din opoziție, și instaurat un guvern de tehnocrați, de specialiști. O parte au înaintat chiar ideea de a-l pune la “cârma țării”, pe Raed Arafat, palestinianul care a însemnat “scânteia” ce a declanșat protestele …
Concluzia ? Concluzia este destul de clară: românii nu mai au un lider în care sa creadă, românii nu mai au încredere în nici un politician, dintre cei aflați acum la putere sau în opoziție, toți sunt “o apă și-un pământ” și … vor ALTCEVA ! Vor un conducător și vor politicieni care să nu fi avut de-a face până acum, cu politica ori care să fi făcut parte din structurile fostului regim comunist !!!

Am văzut pancarde cu “LEGEA LUSTRATIEI” … De ce nu avem o astfel de lege nici acum, la 22 de ani după căderea comunismului ? Pentru că, majoritatea politicienilor, au făcut parte într-un fel sau altul din fostele structuri comuniste, de dinainte de 1989 … Iar, majoritatea acestor “foști comuniști” se află în PSD-ul de astăzi. Acesta este motivul pentru care, nu avem o lege a lustratiei nici în ziua de azi, o lege care ar fi trebuit să o avem la cel mult un an sau doi după Revoluția din 1989 …

Cea mai mare greșeală a românilor, ar fi să cadă încă o dată, în capcana întinsă de PNL, prin mesajele și discursurile populiste transmise prin Crin Antonescu … Cine este de fapt Crin Antonescu ? Ce reprezintă el ?
Crin Antonescu, a fost “pus” președinte al PNL, pentru că:
– nu este “om de afaceri”, așa că nu există riscul de fi “prins” cu diverse matrapazlâcuri și contracte ori afaceri dubioase;
– e profesor de istorie, deci … e un bugetar “sărac și cinstit”, om “din popor”;
– este frumușel, arată bine, are ochi albaștri, drept urmare “prinde” la “prostime”;
– are “papagal”, știe să țină discursuri, deci, e foarte bun ca “lider”.

Acestea oare să fie criteriile pe care ar trebui să alegem un lider ?

Crin Antonescu de fapt, nu transmite NIMIC !!! La fiecare discurs al său, am senzația că ascult un “casetofon” … Parcă, cineva (din PNL), apasă butonul “Play” și imediat pe buzele lui Crin Antonescu apar discursurile menite să-i ademenească pe români … Dar, nu sunt cuvintele lui … Asta “trebuie să spună”, pentru că asta este “linia” trasată de la “partid” … Acesta este Crin Antonescu de fapt … Un simplu “executant”, pus “în față”, iar “menirea” lui este aceea de a câștiga capital electoral pentru adevărații “grei” din PNL, oameni de afaceri cu milioane sau miliarde de dolari în conturi … Acesta este adevăratul PNL.

Categorie articol [ Politica, Vocea poporului ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

9 comentarii la “PNL vrea să confiște revolta populară”

 • ... a scris la 20 ianuarie 2012, 18:00   [#1]

  O patim la nesfarsit din pacate !

 • Vuvuzeaua
  ... a scris la 20 ianuarie 2012, 18:02   [#2]

  Adică toată porcăria din politica românească, şi implicit din viaţa noastră, sacrificiile şi nenorocirile, curbele de sacrificiu executate de populaţie făcute doar pentru a fura cât mai mult de la bugetul statului, nu se datorează gloatei de bandiţi portocalii, nu se datorează banditului de la conducerea statului care se autointitulează “şeful statului…? Adică pentru toate este vinovat Crin Antonescu? De ce n-ar fi vinovat Ion Antonescu? De ce n-ar fi vinovat Fidel Castro?
  Atâta pupincurism băsist este ceva de neimaginat, îmi pare extrem de rău că am intrat pe acest site -- promit solemn, niciodată nu voi mai reveni pe aici.

 • ... a scris la 20 ianuarie 2012, 19:19   [#3]

  @ Dan: -- Ai prezentat si analizat foarte bine situatia actuala.

  Pe langa faptul ca la nivel macro fiecare partid nu a facut altceva decat sa-si urmareasca propriul interes, la nivel micro -- in Parlamentul Romaniei au ajuns doar parveniti, care aveau deja averi si si-au propus ca prin functiile actuale sa si le inzeceasca.

  Practic, in Parlament sunt inexistenti adevaratii specialisti sau lideri informali ai unei comunitati.

  Ai vazut vreodata vreun specialist stralucit, dar sarac, ajuns in Parlament? Nici nu ai cum sa vezi, cata vreme exista aceste masinarii infernale electorale ale principalelor partidelor politice… care sustin doar oamenii cu bani si cu influenta in anumite cercuri.

  Aici cred eu ca este adevarata problema…

 • ... a scris la 20 ianuarie 2012, 20:19   [#4]

  @ Vuvuzeaua: -- Se pare ca, ori n-ai inteles nimic din ce-am spus eu aici, ori esti vreun simpatizant sau membru PNL … Unde vezi tu aici, pupincurism Basist ? Ori, despre PNL, numai “de bine” ?
  Ce este PNL altceva decat o “curva politica” ? Ieri cu PDL, azi cu PSD, maine probabil cu PP-DD sau PRM, daca asta va insemna sa mai “ciupeasca” ceva din “cascaval” …
  Ori, vrei sa spui ca cei de la PNL sunt “sfinti”, ei n-au furat nimic, ei au facut doar “bine” ??? Atunci, cum e cu rezervele de gaze naturale si petrol, din Marea Neagra, vandute de PNL ? Cum e cu taxa auto, bagata romanilor pe gat de Tariceanu, fostul lider al PNL ? Cum e cu Varujan Vosganian (tot de la PNL) si cu matrapazlacurile lui ? Cum e cu primarii de la PNL care au luat spagi de sute de mii de euro ? De astea nu zici nimic ? Si exemplele pot continua la nesfarsit …
  Si-atunci, cu ce tupeu ordinar pot sa vina cei de la PNL, sa tina discursuri populiste in fata protestatarilor nemultumiti, de parca ei ar fi curati precum Fecioara Maria ?
  Cat tupeu pe Ludovic Orban (tot de la PNL), care dupa ce ca este huiduit de catre protestatari, mai incearca o data, poate, poate… iese “mai bine” a doua oara …

 • Alfi
  ... a scris la 20 ianuarie 2012, 22:38   [#5]

  @ Vuvuzeaua: -- cred ca esti pe langa subiect…
  Oricum eu cred ca Crin Antonescu, a pierdut foarte mult, incepand cu alegerile anterioare.
  Imi amintesc in perioada de campanie electorala, ca in Piata Operei din Timisoara, a aparut o pancarda mare cat o zi de post, unde era Crin Antonescu si Mircea Geoana… mi-am dat seama atunci, ca nu are mare lucru in cap… s-a aliat cu cine nu trebuia…
  Nu stiu in alte parti cum e, dar in Timisoara, atunci avea ceva simpatizanti, insa dupa afisul cu pricina, toti s-au dat cu Basescu.
  Imi amintesc, ca de fiecare data cand era ceva eveniment in Timisoara, legat de PSD & Sleahta lor (actualul USL), erau huiduiti … deci Crin a facut o alegere proasta…

 • Francisc
  ... a scris la 21 ianuarie 2012, 14:23   [#6]

  @ vuvuzeaua: -- Aș fi curios să aflu vârsta dumitale… Recunosc că sunt un prost, dar uituc încă nu sunt… Păi cine e de vină că România este unde este?… Probabil că “seniorul” Coposu ! Unde găsești tu în articol pupincurism la c… lui Băsescu?… Analfabetul nu este cel care nu știe să citească, ci acela care citește și nu înțelege!… E păcat că nu vei citi acest comentariu… Ai promis că nu vei mai reveni…
  Și, apropo, domnule Dan: românii nu mai pot fi păcăliți încă o dată, ci pot fi păcăliți la infinit… Nu l-am inventat noi pe Păcală ?…
  Hai să vedem ce iese la alegeri. Sunt tare curios… Numai de bine…

 • ... a scris la 21 ianuarie 2012, 15:03   [#7]

  “Daca” vor fi alegeri … (ma refer la anticipate). Totodata, revoltele declansate cred ca ar fi o ocazie foarte bune pentru a protesta si impotriva taxei auto (taxa de poluare), care este pur si simplu aberanta !!!

  Un exemplu absolut strigator la cer: pentru o Dacia 1310 din 2001, taxa de poluare este de 6500 de euro !!!

  Sa plece atat UDMR-ul de la guvernare, in frunte cu ministrul Laszlo Borbely cel care a conceput o astfel de lege si sa nu-i mai vad nici pe astia de la PNL, care au “inventat” taxa asta, pentru a-si “proteja” Calin Popescu Tariceanu vanzarile pe Romania, la CITRON !!!

 • ... a scris la 21 ianuarie 2012, 18:45   [#8]

  Sa te auda dumnezeu Dane…

 • cmg2icc
  ... a scris la 26 ianuarie 2012, 22:51   [#9]

  pentru ce ati votat pedeleul? ce v-a promis basescu? ce au facut din tot ce au promis? care e diferenta intre ei si pesede? ce inseamna modernizarea statului si reforma in ?
  dintre toate guvernarile anterioare putem spune ca cea mai benefica pentru poporul roman a fost cea a lui tariceanu -- cu toate minusurile sale, dar asta inseamna normalitate.
  in campania electorala, pedeleu’ promiteau marea cu sarea, dar au uitat imediat ce au preluat puterea. ce ii recomanda pe actualii guvernanti? au tara pe mana si fac exact ceea ce vor. ori tocmai asta e ingrozitor.. ca starea tarii e ingrozitoare ceea ce denota o vrere malefica.
  crin versus basescu? voua a ce va miroase? mie imi pute tara asta ingrozitor dupa atatia ani de base si poate ca abia 22 de mil de crini sa scoata mirosul. cu unul o sa fie cam greu.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?