PNL a ieşit de la guvernare

crin antonescu PNL a ieşit de la guvernare

PNL a ieşit de la guvernare

În această seară, PNL în frunte cu Crin Antonescu au decis să iasă de la guvernare. Unul dintre motivele invocate a fost postul de vicepremier pentru proaspătul neamţ de la Sibiu poposit în PNL, Klaus Iohannis. Da, Klaus Iohannis reprezintă un pericol pentru PSD …

Dacă n-ar fi dat cu bâta-n baltă, aş fi spus că, da, Crin Antonescu a dovedit în această seară că are ceva boaşe, luând această decizie (împreună cu PNL, bineînţeles) … Dar, a dat-o cu bâta-n baltă, când a fost întrebat de către jurnalişti, cam ce părere are despre “penalii” de la PNL, proaspăt săltaţi de procurorii DNA ori prinşi cu mâţa-n sac (de exemplu ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, Dan Radu Ruşanu, etc…). Crin Antonescu a dat-o la-ntors, invocând prezumţia de nevinovăţia şi bla-bla-urile de rigoare cu care ne-am obişnuit deja. M-aş fi aşteptat să aibă o altă pozitite decât obişnuieşte să facă PSD-ul, PSD care de fiecare dată a făcut zid în jurul baronilor penali din PSD, de fiecare dată când aceştia erau (sau urmau să fie) săltaţi de procurorii DNA.

Deci, Crine … aveai o şansă să demonstrezi că ai ceva boaşe, dar … ai ratat-o.

crin antonescu PNL a ieşit de la guvernare

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , marți, 25 februarie 2014 in categoria Politica. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

Un comentariu la subiectul “PNL a ieşit de la guvernare”

  1. Yamasha

    Are nevoie de ei in campanie… de ce sa dea in ei?!

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Matrimoniale