Of, of, play-out…

minge fotbal teren gazon football Of, of, play out...

- cronică de meci scrisă live text -

N-am urmărit prima repriză din meciul găzarilor medieșeni cu politehniștii timișoreni, da’ a doua mi-a plăcut. O repriză fără prea multe ocazii de gol, dar cu un fotbal avântat, în care cele două echipe își văd de joc și-și etalalează toată priceperea în domeniu.

Mai sunt vreo zece minute de speranțe deșarte și bănățenii mei egalează scorul, la o greșeală impardonabilă a unui fundaș ce n-a reușit să trimită mingea în corner.

Cărțile retrogradării sunt deja împărțite, dar de ce nu aș spera? Hai băieți, că se poate! Zece minute fac cât un întreg sezon…

Uite că nu s-a putut. Cele zece minute au trecut fără gol. Păcat. Liga a doua v-așteaptă cu brațele deschise…

Subit, cărțile se-amestecă din nou. Moldovenii de la Botoșani reușesc să-i învingă pe momârlanii lui Brâncuși și timișorenii sunt condamnați să se bată pentru locul din prima ligă cu „bătrâna doamnă” din Arad.

Din jocu’ ăsta-n trei cu schimb de locuri, marii perdanți sunt pandurii târgu-jieni. Pentru mine e clar că meciul dintre FC Voluntari și Concordia Chiajna a fost o întâlnire la iarbă verde cu rezultatul dinainte stabilit.

Autor: Francisc Bouda – (Guest Post)

Categorie articol [ Fotbal ]
Tagged with: [ , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

Un comentariu la “Of, of, play-out…”

  • Francisc întâiul
    ... a scris la 5 iunie 2017, 13:52   [#1]

    De play-out era vorba, da’-așa-i când te uiți la meci: mai bei o bere-două și te ia gura pe dinainte. Merge și-așa, de dragul rimei…

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?