Pizza – Un profit de aproximativ 10.000 de euro lunar ?

10r0ikz Pizza   Un profit de aproximativ 10.000 de euro lunar ?

Pizza online. Cum poti sa vinzi pizza la domiciliu

Desigur ca… deja, sunt unii care fac vanzari online si in Romania piata de livrare pizza la domiciliu a ajuns in punctul in care, cel putin in Bucuresti, sunt cateva zeci de pizzerii care fac vanzari online. Cateva idei despre cum poti sa ai o prezentaonline si cum poti sa faci cateva mii de euro profit din vanzari online de pizza la domiciliu.

Evident ca primul pas este sa ai o pizzerie. Fie una cu local de servire, fie una in care doar sa pregatesti pizzza si sa o livrezi apoi la domiicliu in functie de comenzi. Exemplul pe care il dau in aceste randuri este in special daca avem in vedere ca aceasta pizzerie este in Bucuresti. Un site de pizzerie se poate face cu aproximativ 300 de euro …

Pentru creare site in acesti bani ai chiar si domeniul si hostingul pentru primul an. In publicitate cu aproximativ 300 de euro lunar poti genera un trafic calificat care sa vina pe site din cautari specifice de la cei care cauta livrare pizza, pizza la domiciliu, pizza Bucuresti, etc. Ai nevoie de cateva scutere si 2 masini pentru sezonul de iarna, care vor face livrarea. Cu 300 de euro investiti lunar optimizare site si in generare de trafic calificat (SEO plus Adwords in paralel) puteti aduce pe site apriximativ intre 8.000 si 10.000 de vizitatori.

Din acesti vizitatori se vor converti in clienti ai dvs. un nr care vor comanda intre 10.000 si 15.000 de pizza lunar. Daca ai profit 1 euro pe fiecare pizza vanduta ai o afacere care genereaza un profit de aproximativ 10.000 de euro. Buna afacerea.

Sursa: www.phantoms.ro

Categorie articol [ Economie ]
Tagged with: [ , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?