Pinterest.com – O noua retea de socializare, gen Facebook

pinterest Pinterest.com  O noua retea de socializare, gen Facebook

Pinterest.com – O noua retea de socializare, gen Facebook

Recent am dat peste Pinterest.com, un nou site gen Facebook. Structura siteului si optiunile sunt diferite de cele cu care suntem obisnuiti pe Facebook, insa poate tocmai din acest punct de vedere Pinterest.com pare interesant. Daca ar fi fost doar o “clona” a Facebook-ului, probabil ca nimeni n-ar fi fost interesat de noua retea de socializare.

Inregistrarea pe site este foarte usoara, va puteti autentifica chiar cu contul vostru de Facebook – asta presupune ca mai intai sa fiti autentificat in contul vostru de Facebook si abia dupa aceea sa va autentificati/inregistrati pe siteul Pinterest.com

Daca sunt pe aici, pasionati de astfel de retele de socializare (Facebook, Twitter, Google Plus, etc…), astept opiniile vostre legate de noul site Pinterest.com … Liber la comentarii yahoo smiley Pinterest.com  O noua retea de socializare, gen Facebook

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , marți, 2 octombrie 2012 in categoria Internet. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

4 comentarii la subiectul “Pinterest.com – O noua retea de socializare, gen Facebook”

 1. marius

  interesant site-ul pinterest.ro, chiar mi-am facut un cont sa vad despre ce e vorba. pare ca e retea de socializare ca facebook cum ai zis :)

 2. DarXyde

  Vizitat, prima pagina e prea… “plina” … nu-mi place, trec mai departe :)

  Pana nu demult, foloseam netlog ca si alternativa la hi5 (inainte ca facebook sa “loveasca” romanii…).

 3. Laurentiu

  Prefer simplitatea, prefer twitter-ul!

 4. cotos

  Prefer FB…Mi se pare la ora actuala cea mai ok dintre toate..Anunturi Gratuite