Picioare reglabile, pentru masa de birou

picioare reglabile masa birou Picioare reglabile, pentru masa de birou

Picioare pentru masa de birou

De curând mi-am cumpărat o nouă masă de birou, masă pe care mi-am “instalat” calculatorul (desktop) şi toate celelalte “tool”-uri necesare. Masă mare, cea mai mare pe care am găsit-o, dotată cu un suprapozabil generos şi destul de spaţios. Numai că, odată ajuns acasă cu biroul şi după ce m-am aşezat pe scaunul de birou, am constatat că masa este prea scundă pentru subsemnatul … Ce-i de făcut?

Însă înainte de a vă relata despre “operaţiunea picioare masă de birou”, să vă prezint şi biroul … care este acest model: Birou Alfa fag, dotat suplimentar cu un suprapozabil model OMEGA, evident tot de fag. A fost cam cea mai mare masă de birou pe care am găsit-o “de-a gata” în magazin şi care avea o mulţime de sertare şi locuri de depozitare pentru nenumăratele lucruri de care am nevoie atunci când lucrez pe calculator …

Masa Birou Alfa Fag Picioare reglabile, pentru masa de birou

Respectivul birou venise cu nişte picioare de plastic care aveau înălţimea de 2 cm. Le-am montat, am pus biroul şi … surpriză: era prea mică înălţimea, mai precis nu-mi încăpeau picioarele sub masa de birou! Adică, sub suportul mobil pentru tastatură şi mouse … Acestea erau picioarele “originale” cu care venise masa de birou:

picioare masa birou Picioare reglabile, pentru masa de birou

Ochisem deja în Dedeman, nişte picioare reglabile pentru masa de birou, însă nu eram sigur că voi avea nevoie de ele. Se pare însă că … am avut. Fuga, fuguţa la Dedeman şi-am luat 8 picioare reglabile pentru masa de birou. Le-am montat şi … asta e! Masa de birou este acum perfectă ca înălţime (pentru mine). Pentru majoritatea dintre voi, probabil că nu ar fi necesară o astfel de intervenţie, dacă însă veţi cumpăra vreodată o astfel de masă de birou şi sunteţi ceva mai înalt, atunci va trebui să schimbaţi picioarele de plastic cu nişte picioare reglabile, mai înalte. Eu am cumpărat picioare reglabile de 100 mm (10 cm), din metal. Sunt foarte solide şi fiecare picior vine prins în câte 4 “holzşuruburi”. Eu am folosit holzşuruburi de 3,5×16mm, grosimea materialului din care este confecţionată masa de birou fiind de 20 mm.

Comparaţie între piciorul “original” de 2 cm (din plastic) şi cel montat de mine de 10 cm (din metal):

picioare masa birou comparatie Picioare reglabile, pentru masa de birou

Picioarele au câte un reglaj de înălţime astfel încât, dacă suprafaţa pe care este poziţionată masa de birou nu este dreaptă, se poate regla foarte uşor înălţimea pe fiecare picior în parte. Aşa arată picioarele pentru masa de birou, montate …

picioare inalte masa birou Picioare reglabile, pentru masa de birou

picioare inalte masa birou 2 Picioare reglabile, pentru masa de birou

Categorie articol [ Casa şi grădina ]
Tagged with: [ , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?