PETROW – Jos Băsescu (2012)

proteste romania bucuresti anti basescu PETROW  Jos Băsescu (2012)

PETROW – Jos Băsescu (2012)

De zile întregi, românii sunt în stradă pentru a-și exprima nemulțumirea față de nivelul de trai din România, ajuns deja la un prag de insuportabilitate care a făcut ca într-un târziu și “mămăliga să explodeze” …
Factorul declanșator a fost demisia lui Raed Arafat și intervențiile telefonice ale lui Traian Băsescu dintr-o emisiune televizată … Românii au explodat.

Băsescu este “încasatorul de serviciu”, datorită faptului că este oarecum responsabil pentru declanșarea protestelor, iar acum “o încasează” … Vinovatul principal însă, nu este Traian Băsescu ! Sunt mulți vinovați pentru situația (economică în primul rând) în care a ajuns Română în acest moment, iar în rândul acestor vinovați intră majoritatea politicienilor, indiferent de culoarea politică. Problema este că, “buba” abia acum s-a spart iar Băsescu “o încasează”, intr-o oarecare parte, pe merit.

Starea de fapt din România anului 2012, a generat și “altfel” de proteste, exprimate prin … muzică. O melodie hip-hop a apărut de curând: PETROW – Jos Băsescu (2012)

Categorie articol [ Muzica, Vocea poporului ]
Tagged with: [ , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

9 comentarii la “PETROW – Jos Băsescu (2012)”

 • ... a scris la 18 ianuarie 2012, 14:09   [#1]

  Te rog frumos daca stii melodia de pe fundal, mult ma intereseaza negativul! Dar e ok si varianta completa! Mersi frumos!

 • ... a scris la 18 ianuarie 2012, 16:55   [#2]

  Astia care ies in strada chiar nu au ce face acasa. Pe bune acum, Romania nu o sa se mai schimbe niciodata.

 • Flower
  ... a scris la 19 ianuarie 2012, 9:20   [#3]

  Cu pesimisti ca tine sigur nu se va schimba Romania!
  Cand esti bolnav nu incerci sa te tratezi? Sau mergi pe principiul ca oricum vei muri, asa ca nu isi are rostul un tratament? :-?

 • Vasile
  ... a scris la 19 ianuarie 2012, 21:44   [#4]

  Absolut toti politicienii de la revolutie incoace sunt vinovati de situatia tarii noastre. Haosul de acum se datoreste tuturor politicienilor. Acum, daca nu va apare o alta forta politica, cu partidele si politicienii de acum fara deosebire, nu-i vad capabili sa redreseze situatia din tara. Cei mai incapabili eu ii consider pe Ponta si Antonescu. Despre Constantin Daniel presedintele partidului lui Voiculescu nici nu-l iau in consideratie.

 • ... a scris la 20 ianuarie 2012, 17:51   [#5]

  Foarte buna melodia :) Stiu eu alta la fel:

 • marin
  ... a scris la 23 ianuarie 2012, 0:25   [#6]

  foarte buna si realista melodia :x

 • ... a scris la 24 ianuarie 2012, 11:14   [#7]

  Mod de anihilare regim totalitar in Romania
  http://www.faceboo.../226873027397694/

 • Gavril Dan
  ... a scris la 29 ianuarie 2012, 18:02   [#8]

  Nu fii prost, nu sta ca un animal in fata acestor gunoaie care te mint si nu le pasa de tine!!!!! Loveste-i unde-i doare !!!! Actioneaza !!!! Nu te lasa pacalit de ei! Daca iti fac ceva rau, fa si tu exact cat rau ti-au facut ei- fa-i copiilor lui, mamei, tatalui, neamurilor lui, tuturor celor la care el tine!!!

  Nu fii prost, esti o fiinta ce ai o valoare inestimabila incat niciunui mizerabil din jegoasa administratie controlata de gunoaiele mincinoase de politicieni sa-ii fie permis sa te nenoroceasca, batjocureasca, ucida din gresala (caci niciodata nu va pati nimic daca te ucide el pe tine!!! Fii om!!! Actioneaza acum!! Nu esti un animal!!!!! Esti din acelasi material ca si doctorul, militianul comisar sef, functionarul public, magistratul, procuror, judecator care asteapta mita sau orice forma de profit ilegal pt el !!!!!!! Actioneaza omule acum !!!!!!! Nu te lasa calcat in picioare!!!!! Nu lasa pe cei dragi tie nenorociti de aceste sugative de bani, fii o fiinta umana !!!!! Arata-le ca esti o fiinta umana!!!!!!! Riposteaza acum pentru cei dragi tie!!!!!! Riposteaza!!!!!!! Si nu uita traiesti doar o viata, una singura,si aceasta foarte scurta, de 60-65 de ani in cele mai bune cazuri din cauza lor, caci ei controleaza tot!!! Noi suntem multi, ei sunt putini si oricand pot fi invinsi de noi, daca asta ne dorim.

 • ... a scris la 9 august 2012, 7:36   [#9]

  Basescu a fost simpatic dar trebuie sa plece si sa lase in loc pe altii si mai prosti ca el. Repetentul de Antonescu ar fi o solutie buna. Hotul si mincinosul de Ponta nu ar fi mai prejos. Pentru majoritatea oamenilor viata nu o sa schimbe in bine, indiferent de cine o sa fie la “putere”

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?