Petiție pentru demisia Guvernului Ponta

jos guvernul ponta Petiție pentru demisia Guvernului Ponta

Petiție pentru demisia Guvernului Ponta

Pentru declaratiile nedemocratice din data de 3 august 2012 la adresa romanilor din Diaspora prin care Ponta ii doreste “stersi” din listele de vot, adica peste 3 milioane de romani “eradicati” total din existenta, peste 3 milioane de romani carora li se confisca drepturile, 3 milioane de romani care au dependenti de munca si cistigul lor in Romania inca approximativ 6 milioane de oameni, peste 3 milioane de romani care contribuie la PIB-ul Romaniei intr-un mod substantial an de an.

Pentru organizarea unui Referendum care a costat Romania milioane de Euro si care in fond este disputat de catre insusi Guvernul Ponta care l-a organizat, si unde cifra alegatorilor inscrisi pe listele de vot aprobata de catre Ponta inainte de Referendum acum, dupa votare dansul o disputa.

Pentru discursurile jignitoare atat la adresa Uniunii Europene cat si a liderilor acestor tari de catre Victor Ponta si Crin Antonescu care considera un “amestec in treburile interne” ingrijorarea intemeiata a acestora pentru democratie, justitie si respectarea Constitutiei in Romania.

Pentru plagiat, care este un furt intelectual si este un exemplu negativ dat nu numai tinerilor si oamenilor in general din Romania dar transmite un mesaj negativ in Lume si pateaza imaginea tarii noastre si a poporului roman, mesaj care se traduce astfel: este ok sa furi, este ok sa trisezi, este normal sa faci acest lucru, si rasplata va fi functia de Prim Ministru al tarii.

Pentru discursurile “duble” ale lui Victor Ponta, care una comunica si promite la Bruxelles si alta face in tara.

Pentru decapitarea Functiilor a Statului de Drept

Pentru reinstaurarea dictaturii comuniste si intinarea memoriei celor care au murit in Revolutia din 1989 tocmai pentru rasturnarea acestui sistem de guvernare.

Semneaza petitia, aici: petitieonline.com

Categorie articol [ Politica ]
Tagged with: [ , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la “Petiție pentru demisia Guvernului Ponta”

 • ... a scris la 5 august 2012, 17:39   [#1]

  Sper din suflet ca aceasta petitie sa treaca si sa ni se implineasca dorintele.
  Dar la cat de tare s-au lipit de scaune acesti JANGHINOSI,ma tem ca nu-i mai putem dezlipi de acolo,doar daca se va organiza o noua REVOLUTIE…
  Aceasta este parerea mea…sper sa nu se intample acest lucru,pentru ca ne-ar da inapoi cu 20 de ani,insa nu vad alta solutie de a starpi ,,bubosii,, astia!

 • ... a scris la 5 august 2012, 20:54   [#2]

  Petitia din cate am dedus, este creeata chiar de catre romanii din strainatate :)

 • Smecheru`
  ... a scris la 7 august 2012, 13:21   [#3]

  Mai degraba ai face o petitie pentru “Jos Basescu!”:-? !

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?