Pentru colecția dumneavoastră!

protest anti gratiere amnistie 22 ianuarie 2017 coloana protestatari kisellef Pentru colecția dumneavoastră!

Pentru colecția dumneavoastră!

De pe internet, cât și de prin alte surse, am adunat pentru dumneavoastră mai multe imagini decupate din aceste zile “fierbinți” (chiar dacă, paradoxal, încă suntem în februarie și e frig!), pline de convulsii, ce, de la o zi la alta, pare c-au cuprins aproape întreaga țară!

Sunt manifestații pașnice de profundă nemulțumire ale sutelor de mii (poate chiar și milioane) de români, tineri și vârstnici, oameni de toate categoriile sociale, care de peste o săptămână demonstrează împotriva hoției și corupției, minciunii și aroganței de care dau dovadă cei aflați acum la putere.

Imaginile surprinse, vă vor arăta fața a doua Românii, cum sugestiv spunea, recent, și colegul Dan, administratorul blogului. Una, a României dornică de schimbare, de înnoire și progres, o Românie a tinerilor și a viitorului, a prosperității spre care tindem de peste 27 de ani, iar alta, tot o Românie, dar a trecutului, reprezentată de câteva mii (cu indulgență!) de aprigi susținători ai PSD-ului, fie de prin Capitală sau aduși cu microbuzele, din județe nu prea îndepărtate!

Vizionând imaginile veți observa cu ușurință, marea diferență (deosebire) dintre cele două divizări. În timp ce contra-manifestanții de la Cotroceni, din care unii nici nu știu pentru ce se află acolo(!) sau, practic, ce anume doresc, clamând lozinci și sloganuri total aiurite, ba chiar… comice, în Piața Victoriei (denumirea parcă-i predestinată!) domină unitatea de idei și aspirații, expresiile logice, deci, gândite, adevărate mesaje pornite din sufletul întregului popor! Priviți-le și vă ve-ți convinge!

Autor: Marc Ciubotaru – (Guest Post)

Primele două, sunt de la Cotroceni. Restul, din Piața Victoriei…

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , vineri, 10 februarie 2017 in categoria Guest Post, Politica, Vocea poporului. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

6 comentarii la subiectul “Pentru colecția dumneavoastră!”

 1. ciubotaru marc

  Din graba sau ne atentie.la expunerea imaginilor am incurcat poza cu nr.8(numarati,in ordine ,de sus in jos),care provenea de la contra -manifestatia de la Cotroceni,nicidecum din Piata Victoriei!SCUZATI …INCURCATURA! E prea ridicola(ma refer la poza incriminata!) pentru cei
  care,civilizat si decent(dar si cu …carte!),protesteaza acolo,la Guvern,nu?
  Multumesc pentru intelegere!…

 2. Dan

  Am sters poza nr.8.

 3. Francisc întâiul

  Dintre toate pozele, cel mai mult îmi place aia cu cățelul. Sunt solidar cu el…

 4. Francisc întâiul

  Și cu ăla negru de supărare…

 5. ciubotaru marc

  Multumesc,dle Dan!:peace:

 6. Severus

  Da mama m-am imbracat bine, poza este dublata.

  Frumoase amintiri, si catelusii sunt super ! Felicitari stapanilor, pentru ideile faine,—- imi vine sa urlu si sunt negru de suparare.

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro