Pentru ce platim rovignete ?

drumuri cu gropi Pentru ce platim rovignete ?

Pentru ce naiba mai platim rovignete daca drumurile sunt pline de gropi ? Pe langa faptul ca platim de doua ori rovigneta lu’ Peste, o data in pretul fiecarui litru de benzina sau motorina, iar a doua oara rovigneta in sine, drumurile tot sunt pline de gropi. Dar nu orice gropi, ci de adevarate cratere, de-ti rupi masina in ele pur si simplu !!!!

Este absolut strigator la cer !!! Cine mama dracului este responsabil pentru toate astea ? Nu raspunde nimeni in tara asta de rahat pentru cum arata drumurile in Romania ? Unde se duc banii din rovignete ??? Scopul acestor rovignete a fost tocmai pentru ca din banii astfel colectati, sa fie intretinute drumurile !!! Imi amintesc ca mai demult, existau niste tablite pe marginea soselelor, cu mesajul “Aici sunt banii dumneavoastra” … Ei, unde sunt banii nostri ???

N-am avut timp sa filmez, m-am enervat la culme dupa ce am “luat” mai multe gropi la rand in timp ce mergeam cu masina, gropi pe care cu toata abilitatea de care dispun la volan (am peste 19 ani de sofat si ma apropiu deja de 1.000.000 de km), nu am reusit sa le evit din cauza traficului din sensul opus (cu TIR-ul nu te pui…) … Daca l-as fi prins in acel moment pe vreunul dintre “marii asfaltatori” ai Romaniei, pur si simplu i-as fi spart fata, de nervos ce eram …

Platim, platim, si iar platim, taxe peste taxe, impozite peste impozite, rovignete si tot felul de biruri catre statul asta de c**** si tot degeaba … Jur daca nu, cateodata imi vine sa o iau pe calea haiduciei, exact ca pe vremuri … ca altfel nu se poate cu astia.

Vad insa ca si prin alte parti ale Romaniei este la fel … De fapt, in afara de vreo cateva drumuri care sunt facute, in rest 95% dintre drumurile judetene sunt un adevarat dezastru … Sa nu-ti vina sa te urci cu masina peste ei cand ii prinzi ? Aproape ca mi-e dor de dictatura … toti astia ar merita impuscati !

Categorie articol [ Vocea poporului ]
Tagged with: [ , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la “Pentru ce platim rovignete ?”

  • ... a scris la 14 aprilie 2011, 19:56   [#1]

    Romanica noastra asta e… taxe, impozite si gropi, ce e mai rau aici se gaseste.

  • ... a scris la 15 aprilie 2011, 0:43   [#2]

    Unde esti tu Tepes Doamne ? Sincer si mie mi-e dor de dictatura pentru ca la noi democratia a fost interpretata gresit prin faptul ca poti face ce vrei si poti vorbi ce vrei. Intr-adevar poti face absolut ce vrei, dar pentru toate faradelegile trebuie sa se plateasca intr-o democratie adevarata. La noi legea nu se aplica in aceeasi masura pentru toti din pacate. Din acest motiv eu cred ca o noua dictatura poate indrepta lucrurile. Banii nostri de pe rovigneta se strang insa se duc in buzunarele celor de la putere. Eu astept cu nerabdare o noua dictatura ca numai asa vor plati cei vinovati. O singura pretentie am insa de la acea dictatura: Sa nu ne lase fara internet . :d

  • ... a scris la 15 aprilie 2011, 16:27   [#3]

    Imi e frica daca o sa ma opreasca militia, de 2 ani de zile nu am mai dat banii pe rovigneta! in semn de protest!

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?