Pensionarii de ieri și azi

Pensionari 2 Pensionarii de ieri și azi

De fapt, generatiile care au demolat Romania! Pensionarii, cum asa, poate ca va intrebati mirandu-va? Dar in ce fel? Votând timp de un sfert de secol mafioți. I-a durut în fund de viitorul acestei țări. Pentru 5 lei în plus la pensie, au condamnat România la cel mai mare jaf din ultimele secole. Prin votul lor, au demolat această țară, bucata cu bucata. Nu i-a interesat nimic din ceea ce este milenar la acest stravechi si pasnic popor.

Au ieșit în stradă doar în interesul mafioților, din specia lui Dan Voiculescu si a altora ca el. Să scape de “dictatorul” Băsescu.

Da, ați scăpat de Băsescu, frati pensionari cu mintea la plimbare! O duceți mai bine?! Nu muriți în aceleași spitale infecte in care acum, in mult trambitata pandemie, nici bolnavii cronici, nu-si mai gasesc locul si prefera sa moara in propria lor casa? Nu de Covid, ci de neglijenta si lipsa de omenie a celor ce ne conduc.

Copiii și nepoții voștri nu mor în accidente de circulație pe aceleași drumuri de rahat?
Copiii voștri inteligenți, nepoții geniali, nu emigrează în continuare in speranta gasirii adevaratei fericiri?
Politicienii nu fură si nu mint la fel de mult, sau poate chiar mai mult, la adăpostul imunităților de tot felul, înflorite la umbra votului vostru?

Ati votat PSD-ul timp de 27 de ani și ce s-a ales din această țară? În timp ce Dragnea are un palat și milioane de euro în conturi, voi ce aveți? Ce au copiii și nepoții voștri? Nici măcar o țară nu mai au! Ascultați-l pe Tudor Chirilă cu piesa “Declar pierdută țară“! Ăștia sunteți voi: generațiile care au demolat România!

Pensionari, nu mai nenorociți această țară! Nu v-am văzut nicicand ieșind în stradă pentru ceva cu adevarat important pentru România. Nu v-am văzut, domnilor pensionari, ieșind în stradă pentru Basarabia, străvechi teritoriu românesc, furat de ruși, cu ajutorul predecesorilor idolului vostru, Voiculescu. Nu v-am văzut îngrijorați de copiii Basarabiei, uciși și bătuți cu bestialitate, în 2009, de rușii chemați de comunistul Voronin, un fel de I. Iliescu, un alt idol al vostru. V-a durut în fund de suferința lor, dar vreți compasiune pentru că nu aveți medicamente compensate suficiente. Nu v-am văzut îngrijorați de furtul pădurilor țării, de către mafioți votați de voi si de alti naivi dezorientati. Nu vă interesează deloc faptul că România este rasă de mafia PeSeDistă, dar vreți respect și admiratie pentru ce ați făcut în viață.

Și ce ați facut în viață, în afara unor copii? Ce lasați în urmă? O țară tiganizată (de posturile TV ale lui Voiculescu, în principal), o tară vandalizată (de mafia PeSeDistă, în principal) ! Asa stand lucrurile, cum puteți voi si altii ca voi, sa fiti chipurile – “modele morale demne de urmat“, din moment ce ați amanetat România mafioților, ați distrus, prin votul vostru cu care tot va mandriti si-l asteptati, șansa acestei țări la un viitor mai bun.

Dacă timp de 10 ani, primii 10 ani de după 1989, ați fi înțeles cât de criminali sunt comuniștii și securiștii (deghizati in democrati!) și nu i-ați fi votat, România era în altă parte azi. Italia, Spania, Germania etc. sunt unde sunt pentru ca nu au avut niciodată guvernări comuniste.

Pensionari de azi (din randul carora fac si eu parte) și de ieri, nu toti ci doar cei cu creierul spălat de mafioții comuniști, cu minte puțină, cu rațiune zero, sunteți foarte vinovati, la judecata istoriei, pentru tot ce s-a întâmplat rău în România noastra din 1989 încoace! Rușine! Dacă, eventual, mai aveți și așa ceva… (una din sursele de documentare: internet) .

Autor: Marc Ciubotaru – (Guest Post)

safe image 2 Pensionarii de ieri și azi

Categorie articol [ Guest Post, Social ]
Tagged with: [ , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

5 comentarii la “Pensionarii de ieri și azi”

 • ... a scris la 17 iunie 2020, 12:17   [#1]

  Citesc și simt extrem de multă furie în rândurile așternute de tine, Marc. Este adevărat ce spui, însă felul în care reacționează pensionarii din România la problemele societății, mai ales la cele politice, mie mi se pare a fi naivitate în cea mai mare parte. Oamenii aceștia au fost conduși în trecut ca o turmă, la fel sunt conduși și astăzi… ori astăzi vorbele meșteșugite și șmecheria sunt la loc de frunte, drept urmare nu te prea poți aștepta ca o astfel de turmă -- “educată” într-un anumit fel înainte -- să “prindă” toate “șmecheriile” acestei noi tagme de conducători. Pe scurt, sunt extrem de ușor de prostit.

  Deși sunt din cu totul altă generație decât cei amintiți de tine, o generație considerată “rebelă” pe vremea lu’ împușcatu’, trebuie să recunosc că am fost la rândul meu prostit de câteva ori de discursul public al celor care ne-au condus după “89. Acum, uitându-mă în urmă, constat cât de naiv am fost la aceea vreme… Și nu sunt pensionar! Primul exemplu care-mi vine acum în minte este Emil Constantinescu pe care l-am votat cu două mâini!… Ca mai apoi să constat cu amărăciune că ciocoii vechi au fost schimbați cu ciocoii noi. Idem și la primari.

 • marc
  ... a scris la 17 iunie 2020, 12:38   [#2]

  Cat de bine le mai zici, Dane! Cu ce te-as mai putea completa?! Doar ca, pe atunci, cand tu (si altii) l-ai votat pe Constantinescu, eu ne fiind inca pensionar, am fost nevoit (din partea TVR-ului) sa-l insotesc mai peste tot. Ce-am vazut si constatat, mi-e greu sa o spun, dar m-am lehametit de absolut tot ce inseamna politica, adevar sau activitate electorala. Drept urmare, de atunci eu nu mai votez pe nimeni! Fac bine sau rau, nu stiu ce sa spun, dar asta-mi e decizia atat cat voi exista…

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 17 iunie 2020, 21:48   [#3]

  La primele „alegeri libere” l-am votat pe Câmpeanu da’ a câștigat Iliescu, că în acele vremuri „noi nu ne vindeam țara”. Apoi (după ce în 1992 am votat Constantinescu da’ tot nea Nelu a ieșit din urne) m-am bucurat în 1996 la fel ca „generația cu cheia la gât” că geologul a ajuns președinte, dar Convenția Democratică a dat-o în bară cu tot cu cei 15 mii de specialiști.

  Vă mai amintiți interminabilele discuții despre numărul mandatelor și dreptul de a candida al tovarășului Ion din anul 2000? L-am votat atunci pe Stolojan în primul tur și în al doilea am zis pas, că doar nu era să-l aleg pe Vadim președinte. Am ales apoi Băsescu (fiindcă Năstase!) în 2004, încă o dată Băsescu (fiindcă Geoană!) în 2009, Macovei în primul tur și Iohannis (fiindcă Ponta!) în turul doi din 2014, iar anul trecut Barna în primul și Iohannis (fiindcă Dăncilă!) în al doilea.

  După cum se vede, am tot votat ca un dușman veritabil al poporului și tot cu sula înfiptă în coaste am rămas. Dar promit să-mi răscumpăr păcatele la prezidențialele din 2024: tovarășul Ponta are votul meu fiindcă, nu-i așa, mamă ce prost am fost în 2014 că nu l-am ales!

  Multă vreme am crezut și eu că pensionarii sunt „vinovați” de rezultatul oricăror alegeri, Marc, dar nu e deloc așa. În 1990 erau vreo 9 milioane de „oameni ai muncii” în industria socialistă, uniți în „cuget și simțiri” cu cele 5 milioane de pensionari. Pentru mulți dintre ei „revoluția” a fost un fel de „ce mai vor și ăștia?” D’-aia a câștigat alegerile atât de categoric tovarășul Iliescu…

  Imaginează-ți că cel puțin un sfert (azi sunt generos!) din cei 1,4 milioane de bugetari sug banii patriei degeaba și fă o mică socoată: fiecare dintre ei are un văr, o nepoată și câțiva prieteni „competenți” care abia așteaptă să-și demonstreze abilitățile.

  Dacă e să mă iau după patima cu care ai scris articolul atunci e musai să-ți zic că te revolți în zadar, Marc. Și eu sunt furios că treaba nu merge așa cum mi-aș dori…

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 18 iunie 2020, 8:47   [#4]

  Ciocoii tot ciocoi rămân în orice orânduire, Dane. Partea proastă a lucrurilor e că acum, când avem la îndemână „instrumentele” necesare, nu le tragem un șut în cur dos!

  Cică nu ne lasă Constituția…

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 18 iunie 2020, 9:09   [#5]

  Oricât de „lehametiți” am fi (îmi place tare mult această inovație lexicală, pe bune!) Marc, nu rezolvăm nimic dacă stăm să așteptăm alegerile altora.

  E-adevărat că la anii lăsați în urmă nu prea mai ai ce alege, dar eu zic că o ștampilă nu strică niciodată, chiar dacă e minoritară…

Adaugă un comentariu

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?