Pensii speciale

parlamentul romaniei 2017 Pensii speciale

Doar câteva vorbe despre pensiile astea atât de „speciale”…

În toți anii mei de trăire am crezut că pensia e un drept la care toți suntem „abonați”, devreme ce ne-am plătit (cu sau fără voia noastră) „abonamentul”. Adică un fel de „strângere de bani albi pentru zile negre”.

A fost nevoie de 27 de ani de „capitalism” original (marca social-democrată) ca să vină niște unii să ne explice nedreptatea. După ce au promis „prostimii” marea cu sarea, s-au „prins” că minciunile lor au picioare scurte și au găsit imediat soluția: hai să dăm în vileag pensiile astea speciale, că dă bine la popor.

Păi bine, măi tovarăși (iertați-mi adresarea), cine a fost nașul acestor pensii, dacă nu voi? Cine a „moșit” legile țării în ultimul sfert de veac? Tot voi! Și-acum veniți să ne spuneți că, vezi Doamne, vai ce revoltați sunteți! Nu vă e rușine?

După ce ați distrus elitele acestui popor mai aveți tupeul să vă erijați în salvatori? Vă ascundeți în spatele unor legi „democratice” făcute tot de voi, cu justificarea că ați fost aleși de o „majoritate”. Vă scăldați în spuma banilor luați cu japca din buzunarul celor harnici și cinstiți (ce nu au deprins încă „arta” furatului), vă bazați pe inocența oamenilor săraci cu duhul și pe profitorii pe care ați știut să îi atrageți de partea voastră.

Sunt tare curios să văd cum veți rezolva problema asta „specială”…

Autor: Francisc Bouda – (Guest Post)

OlYVqfI Pensii speciale
protest pensii speciale demnitari parlamentari Pensii speciale

Tagged with: [ , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

9 comentarii la “Pensii speciale”

 • ... a scris la 4 august 2017, 22:02   [#1]

  Ia de-aici pensii speciale… Ăştia zici că în fiecare lună câştiga la Loto 6/49…

  Generalul Ciocoiu, la doar 45 de ani, încasează o pensie de 13.000 lei plus un salariu de 10.000 lei: https://goo.gl/Vhfu68

  Politista Irina Alexe, la doar 42 de ani, încasează o pensie de 130 de milioane: https://goo.gl/Yz5zrS

  Şi mai sunt. Mulţi!

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 4 august 2017, 22:58   [#2]

  Oricum și oricât am învârti treaba, e clar că pe „aleși” îi doare în fund de doleanțele noastre. Suntem doar o „masă de manevră” ce confirmă spusele lor.

  Pensiile „speciale” sunt rezultatul unei politici de perpetuare a minciunii. Cum naiba să existe diferențe atât de mari între pensionari? Când aud de pensii („speciale”, vorba aia) de 20 de mii pe lună mă apucă pandaliile și damblaua. Unii români (majoritatea) ies la pensie după 40 de ani de muncă și se bucură că încasează o mie sau două de lei și alții se supără că încasează de zece ori pe-atât.

  Principiul contribuției e desuet. Proștii plătesc și deștepții își trag partea leului. Cum să nu-și facă parte, dacă-s atât de „speciali”?

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 5 august 2017, 1:50   [#3]

  Îmi cer scuze că îți stric vacanța, Dane. Da’ să mă ierte ăl de sus, ori suntem proști, ori suntem îndrăgostiți de Dragnea și compania lui „specială”…

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 5 august 2017, 14:26   [#4]

  Citind comentariile mele, mulți ar spune că mă pricep la orice. De fapt, eu nu sunt „specialist” în nimic. Am doar păreri pe care le exprim, indiferent că unora le plac și altora nu.

  Visez la o țară în care și părerea mea să conteze. E doar un vis. Oare cât mai trebuie să dorm legănat de vise pentru a mă trezi în realitatea dorită?

 • ... a scris la 5 august 2017, 14:31   [#5]

  In tarile vest europene, uneori, parerea cetatenilor conteaza. In Romania, uneori, conteaza… insa doar parerea votantilor PSD.

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 5 august 2017, 14:51   [#6]

  Asta-i „democrația”: oițele rătăcite trebuie să pască pe unde a că(l)cat restul turmei. De ce m-ai născut, mamă, minoritar?

 • jpm
  ... a scris la 5 august 2017, 22:40   [#7]

  Si eu sunt o oita ratacita, adicatelea minoritar.

 • ciubotaru marc
  ... a scris la 7 august 2017, 12:54   [#8]

  Astazi,in societatea in care traim,si lupii se-mbraca in blana de oaie!Dar sa stiti,oricat s-ar parea de curios,nu noi suntem minoritatea!Ci tocmai cei care-au votat PSDul!Chiar daca multi dintre acestia spun si se cred,total gresit,majoritari!

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 7 august 2017, 19:55   [#9]

  Tocmai asta e problema societății românești, Marc: sunt prea mulți lupi deghizați în mioare și turma nu a învățat încă să-i recunoască. Câte-un behăit (pe ici pe colo) de oiță rătăcită nu poate schimba direcția impusă de „maeștrii deghizărilor”…

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?