Pe o parte construim, iar pe alta… murdărim!

În zilele recentei campanii electorale, ProTV-ul prezenta, între altele, la principala emisiune informativă de la ora 19.00, mai multe documentarii cu genericul “Căutăm primar european“.
Dacă eventual le-aţi urmărit, aţi reţinut probabil, cum se construieşte în localităţile Germaniei!

protectie praf cladire constructii Pe o parte construim, iar pe alta... murdărim!

Dincolo de bunul gust şi promtitudinea în execuţie, se vede şi grija deosebită pentru ocrotirea mediului înconjurător. Totul, întreaga lucrare se desfăşoară într-o ordine şi curăţenie desăvârşite. Până şi copacii din apropierea zonei construibile, sunt acoperiţi cu folii protectoare pentru a nu fi prăfuiţi!
Asta-i în Germania.

La noi, lucrurile stau cu totul altfel!
Peste tot domneşte dezordinea, treabă de mântuială şi unde se construieşte, în jur… e prăpăd! Argumentând, vă voi oferi mai multe imagini surprinse acum, în prag de sezon, în binecunoscuta staţiune Sovata!
Aşadar, priviţi cum arată locul şi zonele aferente, acolo unde, de luni bune, se tot lucrează(!?), probabil, la un viitor hotel.
Reţineţi, locul cu pricina este doar la doi paşi de zona centrală a staţiunii!

Comentariile le faceţi Dumneavoastră!…

P.S. – Din păcate, cum am mai spus, ceea ce vedeţi la Sovata, poate fi întâlnit pretutindeni în România zilelor noastre!

Autor: – Marc Ciubotaru – (Guest Post)

Categorie articol [ Guest Post, Vocea poporului ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

Un comentariu la “Pe o parte construim, iar pe alta… murdărim!”

  • Francisc întâiul
    ... a scris la 10 iunie 2016, 19:53   [#1]

    Fiindcă m-ați invitat la comentarii, o fac, domnule Ciubotaru. Știți și dumneavoastră (la fel de bine ca mine) că Germania nu poate fi comparată cu România. Ei sunt nemți și noi suntem români. Ei își fac treaba pentru care sunt plătiți, noi ne „mândrim” cu faptul că suntem ceea ce suntem. Ne place să ne lăudăm cu hărnicia noastră și nu suntem în stare să vedem că alții sunt mai harnici decât noi…

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?