Patinoar la Târgu Neamț

Hai să dăm mâna cu mâna
Toți cu inima română
Sărbătoarea să unească
Toată suflarea românească!

1 Decembrie, zi de sărbătoare pentru toți românii! Ca peste tot în țară, Ziua Națională a fost sărbătorită și la Târgu Neamț cu numeroase și diversificate manifestări cultural-artistice și sportive. Desfășurate la Casa de cultura sau în grădina publică, în școli și-n alte perimetre urbane, ele au atras, ca în fiecare an, un număr mare de locuitori, atât din oraș cât și din zonele învecinate.

Patinoar la Targu Neamt de 1 Decembrie Ziua Nationala Patinoar la Târgu Neamț

Ineditul l-a constituit de această dată, deschiderea, chiar în centrul urbei, a unui patinoar cu gheață naturală!
Firesc, evenimentul a stârnit un mare interes, mai ales în rândul copiilor și al tinerilor, practicanți sau începători în ale patinajului (și nu numai), cu toții atrași de luciul gheții. Patinoarul, un plăcut și bine venit cadou din partea edililor, se întinde pe o suprafață de cca 600 m pătrați, înconjurat de cuvenitele mantinele, iar în imediata apropiere, de cabine pentru echipare, tonete și de un – la fel de atrăgător – parc de distracții.

Așadar, noul obiectiv de agrement deschis pe aproape toată durata zilei până la orele 22, va constitui – cum am mai spus – un principal loc de atracție, îndeosebi pentru școlarii aflați în vacanță, pentru orice amator de patinaj și de mișcare în aer liber, dar și pentru turiștii aflați în vizită pe aceste frumoase meleguri nemțene, încărcate de istorie!

De reținut și faptul că, zilnic, între orele 10-14, accesul pe gheață este gratuit!

Autor: Marc Ciubotaru – (Guest Post)

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , sâmbătă, 3 decembrie 2016 in categoria Guest Post, Social. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro