Patimile lui Iisus – film online

Patimile lui Iisus – film online

Patimile lui Hristos Patimile lui Iisus  film online

Patimile lui Hristos a fost probabil unul dintre cele mai cautate filme acum in perioada sarbatorilor de Paste ….
Poti sa urmaresti acum, pe internet intreg filmul Patimile lui Hristos online subtitrat in limba romana.

The Passion of The Christ prezinta ultimele douasprezece ore din viata lui Iisus.

Povestea incepe in gradinile Ghetimani, unde Iisus se roaga. Este tradat de Iuda si apoi arestat si dus in Ierusalim.
Aici este acuzat de blasfemie, de catre Pontus Pilat si de regele Irod. Astfel, el este condamnat la moarte si trebuie sa-si care singur crucea pana pe muntele Golgota.
De-a lungul drumului cativa oameni incearca sa-l ajute si in acelasi timp sunt prezentate amintirile sale legate de mama sa, de apostoli si de invataturile lui.


Patimile lui Hristos

film online de Paste …


Categorie articol [ Filme ]
Tagged with: [ , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

14 comentarii la “Patimile lui Iisus – film online”

 • ... a scris la 10 aprilie 2010, 9:59   [#1]

  Am încercat să pornesc filmul şi sunt pe Mozilla Firefox 3.6.3
  Cu toate astea, se chinuie să se conecteze la server şi se încarcă până poimarţi… nu înţeleg ce se întâmplă. Să nu fie ceva din server.
  Poate verifici şi-mi zici şi mie care este cauza şi încearca să remediezi. :(

 • ... a scris la 10 aprilie 2010, 17:28   [#2]

  Ce banda ai la net ? Fa-ti un test de banda aici.

 • ... a scris la 23 aprilie 2010, 8:14   [#3]

  Am utilizat testerul recomandat de tine şi am 4.60 Mbps (4714.4 kbps).
  De asemenea, pot să downloadez cu 589.3 KB/sec iar browserul meu default este actualizat la zi (Mozilla Firefox 3.6.3).
  Cu toate astea, pe mijlocul videoplayerului on-line instalat de tine, îmi apare un mic cadru dreptunghiular în care se tot “încarcă” filmul la nesfârşit.
  P.S. Nu ştiu de ce n-am primit e-mail că mi-ai răspuns la comment. Trebuie neapărat să bifez opţiunea aia de mai jos “Anunţă-mă prin email când apar comentarii noi la acest subiect” ?!? :o
  Dacă vrei, poţi să vezi pe linkul de mai jos cum am procedat eu pentru ca vizitatorii mei să vadă filmul on-line “ISUS DIN NAZARET -- FILM PENTRU COPII”.
  http://tomisthecat...ilm-pentru-copii/

 • anom
  ... a scris la 2 august 2010, 13:53   [#4]

  Mi-am descarcat mozilla firefox 3.6.3 si tot nu imi merge filmul :(( :(( :((

 • Eusebiu
  ... a scris la 23 aprilie 2011, 15:17   [#5]

  unde intru ca sa vad ? :@)

 • ... a scris la 24 aprilie 2011, 5:54   [#6]

  Mi-am facut testul pe speedtest.bbmax.co.uk si am 19103 Kbps download si 3252 Kbps upload dar acest film online nu functioneaza absolut deloc ! Desi sunt pe Mozilla Firefox 4.0 totusi in locul filmului imi apare doar un spatiu gol (de culoare alba)…

  Trebuie neaparat sa faci ceva, Dan !

  UN PASTE FERICIT !

 • ... a scris la 24 aprilie 2011, 9:28   [#7]

  Gata, s-a rezolvat, merge filmul acuma si ar trebui sa poata fi vizionat din toate browserele (inainte mergea doar in Mozilla Firefox)…

 • ... a scris la 24 aprilie 2011, 14:22   [#8]

  HRISTOS A ÎNVIAT !

  Da… acum funcţionează perfect… Singura problemă ar fi că mi s-a activat automat protecţia K9 WEB PROTECTION (software pentru protecţie web antipornografică) ceea ce înseamnă că site-ul ăsta moldovenesc / rusesc din Republica Moldova pe care putem vedea online acest film, ESTE O MIZERIE DE SITE INFECT !!! Dacă nu era aşa, nu intra în funcţiune protecţia K9 WEB PROTECT şi nu trebuia să introduc parola de acces în setup-ul aplicaţiei ca să pot permite măcar ptr. 5 minute accesul pe acest “site” şi să pot deschide filmul… Oricum apreciez că măcar ai rezolvat problema !

  UN PAŞTE FERICIT !

 • ... a scris la 24 aprilie 2011, 14:37   [#9]

  @ DAN : nu mai spun că imediat sub filmul PATIMILE LUI IISUS apar nişte chestii foarte “interesante” legate de mărimea penisului ca de exemplu : “Obţine o creştere de 4-6 cm în lungime. Erecţii puternice. Rezistenţă mai mare”… şi alte asemenea aspecte incompatibile cu tema şi importanţa filmului PATIMILE LUI IISUS.
  Vai de mama lui de Internet !

 • bianca
  ... a scris la 2 iunie 2011, 13:24   [#10]

  Buna. Mi se pare ca oamenii din zilele noastre nu sunt interesati deloc despre invatarurile lui Isus Cristos, plus de asta este in zadar daca va uitati o data pe an la filmul Patimile lui Isus daca voi nu puneti in practica si nu respectati normele divine a lui Dumnezeu. Desigur, Isus Cristos a murit ptr noi si ne-a rascumparat din pacat si moarte, mai mult Isus cand a luat cina cu discipolii sai a spus sa “Continuati sa faceti acest lucru in amintirea mea“, deci preotii ce fac ? … nimic, fac ce le convine lor … mai mult decat atat, carnea lui Isus reprezinta paine dospita si sangele reprezinta sangele sau, Isus a spus sa treaca din mana in mana si doar CEI CU SPIRIT SFANT AU VOIE SA MANACE SI SA BEA … voi nu va uitati in film ca, preotii (numiti farisei) l-au impins pe Isus la moarte ?

  Oameni buni, luati Biblia si cititi mai bine, informati-va mai bine … ptr ca se apropia ziua lui Dumnezeu si atunci o sa regretati … este o singura religie adevarata, cea care poarta numele lui Dumnezeu … si numele lui Dumnezeu este Iehova, in Biblie, “YHWH” tradus in romana inseamna “Iehova” si Biblia spune ca Dumnezeu are un nume … Deci, informati-va mai bine ! :d

 • dr.love
  ... a scris la 10 aprilie 2012, 21:38   [#11]

  i-mi place foarte mult filmul si partea ca se incarca foarte repede nu am avut nicio problema cu intreruperi sau sa faca figuri… bravo felicitari… HRISTOS A INVIAT. NOTA PENTRU ACEST FILM NU ARE NEVOIE DE NOTA, ARE NEVOIE DE INCREDREA-N DOMNUL MANTUITORUL IISUS HRISTOS… DOAMNE IARTANE :-) o:-)

 • Mona
  ... a scris la 9 mai 2012, 22:49   [#12]

  merge perfect

 • ... a scris la 30 octombrie 2012, 20:41   [#13]

  incearca sa instalezi mozila firefox

 • ... a scris la 30 octombrie 2012, 20:42   [#14]

  ai inteles

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?