Paștele 2019

oua rosii paste sarbatori pascale religioase Paștele 2019


Firesc să vă întrebați acum: ce fac și unde petrec românii sărbătorile de Paște?
Un recent studiu realizat de Reveal Marketing Research în perioada 8-19 aprilie 2019, în arie națională, cuprinzând persoane cu vârste de peste 18 ani+, pe un eșantion de 1.001 indivizi, ne oferă răspunsul:

Peste 83% dintre români petrec sărbătorile pascale acasă, în familie. Tot atâtia sunt cei care spun că au mers sau merg la biserică. Un sfert dintre cei cu vârste cuprinse între 30 și 44 de ani spun că anul acesta, de Paște, merg în vizită la rude sau prieteni, iar cei cu studii superioare vor face o călătorie în țară, într-o măsură de două ori mai mare comparativ cu cei cu studii primare și medii.Din nefericire sunt însă și unii (nu puțini la număr!) care habar n-au ce este sărbătoarea Paștelui și cum se sărbătorește ea!Fie că v-au dispus sau nu “cunoștințele” acestor conaționali, ele demonstrează, nu prea știu a câtă oară, cam în ce țară trăim, dar și care-i de fapt nivelul de cultură și educație al contemporanilor noștri. De sus în jos și invers!…

Dar hai, să nu ne stricăm bună dispoziție măcar acum, de sărbătorile Pascale! Petrecere frumoasă împreună cu crestinescul “Hristos a înviat!“.Autor: Marc Ciubotaru – (Guest Post)

Categorie articol [ Diverse ]
Tagged with: [ , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

2 comentarii la “Paștele 2019”

  • Francisc întâiul
    ... a scris la 30 aprilie 2019, 1:29   [#1]

    Dincolo de orice studii, trăim într-o țară pe care noi înșine ne-am construit-o, Marcele. Mai dă-le-încolo de sărbători pascale când nu suntem în stare să înțelegem că România a deraiat…

  • Marc
    ... a scris la 30 aprilie 2019, 10:30   [#2]

    Dar nu de azi,de ieri ci de mai multă vreme!La fel si ca f multi romani.Totusi, Francisc,sărbătoarea rămâne sărbătoare!Nu poti sa o ignori.Doar dacă ești forțat de o anume situație.Bunoara eu mă aflu inca din Sâmbăta mare internat într-o clinică sanitară pentru o problemă digestive!Asa ca,de data aceasta,Pastele n-a existat!..

Adaugă un comentariu

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?