Partidului Poporului – Dan Diaconescu (PP-DD)

partidul poporului Partidului Poporului  Dan Diaconescu (PP DD)

Partidului Poporului – Dan Diaconescu (PP-DD)

Gata, Romania este pe drumul cel bun, odata cu infiintarea Partidului Poporului – Dan Diaconescu (PP-DD). Partidului Poporului exista de acum cu acte in regula, odata ce Curtea de Apel Bucureşti i-a dat câştig de cauză patronului OTV şi a admis înregistrarea Partidului Poporului – Dan Diaconescu (PP-DD).

Ziua in care Partidul Poporului a luat fiinta, va fi declarata zi libera (daca vor ajunge la putere) si in Romania urmeaza sa curga lapte si miere, fiecare roman va primi cate 20.000 de euro cadou din partea statului, toti hotii din tara vor fi prinsi iar cinstea, corectitudinea si ordinea vor domni in Romania …

Iata cele 20 de puncte ale Partidului Poporului:
1. Cate 20.000 de euro pentru fiecare roman care va deschide o afacere.
2. Marirea tuturor salariilor si pensiilor.
3. Anularea tuturor taxelor si impozitelor actuale.
4. Introducerea unui singur impozit pe venituri si proprietati.
5. Confiscarea averilor ilicite obtinute din afaceri cu statul.
6. Judecarea de catre un tribunal al poporului a tuturor guvernantilor care au jefuit Romania.
7. Reducerea TVA la o cota (minima pentru UE) de 10 la suta.
8. Interzicerea subventionarii partidelor politice.
9. Eliminarea salariilor pentru parlamentari, ministri, primul-ministru si presedinte.
10. Evacuarea demnitarilor din Palatul Parlamentului, Palatul Victoria si Palatul Cotroceni.
11. Infiintarea companiei nationale “Averea Poporului”. Seful acestei companii va fi ales direct de popor.
12.”Averea Poporului”va distribui dividende egale lunare catre toti cetatenii.
13. Statul va cumpara pamantul nelucrat si va investi masiv in agricultura bio.
14. Simplii cetateni vor deveni jurati in instante, alaturi de judecator.
15. Introducerea raspunderii materiale pentru judecatorii si procurorii care gresesc.
16. Cetatenii nu vor mai plati rate la banci timp de 12 luni.
17. Interzicerea arestului preventiv (si a catuselor) cu exceptia faptelor violente.
18. Firmele nu vor putea fi controlate decat odata pe an.
19. Statul va construi 200.000 de locuinte, care vor fi inchiriate celor saraci.
20. Interzicerea taxei pentru radio TVR.

Au uitat totusi cateva lucruri esentiale:
– ar trebui sa dea cate o masina gratis, tuturor cetatenilor romani care au implinit varsta de 18 ani si poseda permis de conducere;
– drogurile sa fie legale, sa fie vandute in farmacii iar pentru dependenti acestea sa fie date gratuit pe baza unei retete de la medicul de familie;
– prostitutia sa fie legala, prostituatele sa fie platite de la bugetul de stat, iar 10 zile pe luna sa presteze in folosul comunitatii;
– rezerva de aur si valuta a Bancii Nationale sa fie impartita in mod egal tuturor cetatenilor din Romania.

Dan Diaconescu a declarat: „Sperăm ca peste un an Partidul Poporului să ajungă la guvernare, să vină poporul la putere. Judecătorii ne-au făcut dreptate. Nu rataţi ce urmează pentru că nici nu ştiţi ce pierdeţi“.

Partidul de culoare violet (ciordit culoarea lu’ Base’ si-a lu’ Piticu’) in frunte cu haiducul DD care vrea sa faca ordine si curatenie in tara, ne spune ca romanii se dau in stamba dupa ei si ca vor depasi pragul de 30% in alegerile ce vor urma … Ba de fapt, se gandesc chiar sa guverneze singuri, ca doar pana la alegeri mai este timp si romanii nehotarati ar putea iesi la vot, astfel ca este foarte probabil ca Partidului Poporului sa ia 51% … Ha, haaaa …

Categorie articol [ Politica ]
Tagged with: [ , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

116 comentarii la “Partidului Poporului – Dan Diaconescu (PP-DD)”

 • JoinT
  ... a scris la 20 septembrie 2011, 12:00   [#1]

  Asta e dus cu pluta. Bivolaru s-a apucat de politica? :))

 • Mihai
  ... a scris la 20 septembrie 2011, 12:07   [#2]

  Daca te referi la Gregorian Bivolaru … inca nu, dar urmeaza. Daca Dan Diaconescu a infiintat PP (Partidul Poponarilor), Gregorian Bivolaru urmeaza sa infiinteze PPP (Partidul Petrecerilor Porno).

 • JoinT
  ... a scris la 20 septembrie 2011, 13:45   [#3]

  Era o comparatie vis-a-vis de cei doi si de activitatea lor de spalare a creierelor. De asta il faceam pe Diaconescu, Bivolaru.

 • ... a scris la 20 septembrie 2011, 16:50   [#4]

  asta imi aminteste de piesa aia semnata cassa locco , cu curge mierea din izvoare la noi in tara. Cam visator Dan Diaconescu asta,desi cred ca daca ar rezolva pct 9 va avea sanse sa reuseasca la pct 13.

  Dar deocamdata promisiuni.

 • Nicolae Corches
  ... a scris la 21 septembrie 2011, 5:22   [#6]

  Sa ne traiesti, Diaconescule, ai toata sutinerea familiei mele si sper sa nu ne dezamagesti.
  Ma inscriu si eu in Partidul Poporului.

 • Corbu Radu
  ... a scris la 21 septembrie 2011, 13:01   [#7]

  In tara lui Brancusi, Eminescu, Titulescu, s-a instaurat prostia, nu poti sa te bucuri de nimic, sa creezi nimic, sa aspiri la nimic, ca prostu i-ti arata la ce grad de cultura trebue sa te plafonezi.
  Cu exces de zel fata de stapan da cu flit si-n stanga si-n dreapta, ponegreste pe ori cine ar vrea sa actioneze, in binele comunitati.
  Triunfator la raport ii sufla-n teava stapanului in asteptarea unu-i os belit, ramas de la ultimul ospat. C. T . Popescu e unul dintre exemplarele descrise mai sus si nu e singurul din potriva numarul lor cresc in functie de promisiuni. Aceste specimene degenerative mental, bantue printre cetateni de pe vremea Ceausistilor.
  Dupa asasinarea acestora s-au ascuns ca sobolani prin canalele Bucurestilor asteptand linistea deplina. Caracterul lor slugarnic, frustrarea si teama ca vor ajunge alaturi de stapani lor la ziua zudecati, ii fac pe uni dinte ei sa-si faca seama, o varianta inainte de a fi linsati. Acum dau din colt, in colt, ca nu stiu la cine sa mai slugareasca. PP si DD nu aduna pe langa el astfel de laturi.
  Dar ce e mai jalnic pentu ei, e faptul ca nu-si dau inca seama ca sunt folositi, si asta denota cat de destepti sunt si ce grad mare de adaptabilitate insusesc. Cand tara va scapa de astfel de gunoae cetateni sai vor fi mai usurati. Doamne ajuta.

 • ... a scris la 21 septembrie 2011, 15:09   [#8]

  Astept si eu sa curga lapte si miere in tara asta cand o veni DD la putere :D :d :o :o

 • daniel
  ... a scris la 23 septembrie 2011, 8:00   [#9]

  Domnule Dan Diaconescu, nu ati pomenit nimic de taxa auto care e ilegala si este exagerat de mare !? Si oare unde merg acesti bani, nu ramin la ciocoi?

 • Corbu Radu
  ... a scris la 23 septembrie 2011, 13:30   [#10]

  Nu numai taxa auto, multe alte taxe se vor anula, nu vor ramane decat 4 taxe si anume: taxa pe venit, taxa pe salariu, taxa TVA si taxa pe locuinte si terenuri, care vor fi mult reduse fata de cele aplicate in prezent.

  D-ul. Dan Diaconescu fara doar si poate e omul anului la romani, perseverent, onest, spontan si tot ce vrei, poti spune orice despre el, numai hot nu-l poti numi, ca de era hot, il ascundea Base’ de nu-l mai vedeam. Asa ca sa ne taiasca si sa ne faca fericiti, cand va ajunge presedinte.

 • ... a scris la 25 septembrie 2011, 12:30   [#11]

  Apropo de coexistenta sau confruntare, ceea ce surprinde placut la Partidul Poporului este natura sa neconfruntationala in raport cu alte partide de pe esechierul politic. Adversarul sau nu e alt partid ci multimea transpartinica a ciocoilor, care uneori migreaza de la unii la altii! Spaima acestor ciocoi de unele raspunderi genereaza deja acuzatia, din ce in ce mai larg mediatizata, ca Partidul Poporului ar fi “partidul prostimii”.

  Dar cam astfel de injurii se debitau initial si despre PDL! Trebuie invatat de la PDL cum se atrag intelectualii sau macar simpatiile si tacerile lor intr-un partid. Insa cu precautiunea ca megaintelectualii au temperament dificil, au ceea ce poporul numeste pârtzaguri, iar gândirea lor e prea subtila pentru a fi pusa in practica, fapt care si explica de ce, in marile decizii, ca in pozitionarea recenta fata de monarhie, n-a contat filozoful Toader Paleologu, ci Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, care i-a asimilat ontologic pe Regele Mihai şi pe Regele Cioaba.

  Dealtfel, intelectualii publici, care au publicat carti, vor face nazuri sa se implice langa poporul care doar trebuia sa le cumpere si sa le citeasca. Iata de ce, Partidul Poporului, coexistând pasnic dar complementar cu PDL, trebuie sa profite de uriasa spartura creata intre invatamantul universitar si cel preuniversitar, adresându-se sutelor de mii de cadre didactice cu o Foaie De Parcurs Politic in care nici nu e nevoie de promisiuni greu de tinut privind salarizarea, ci e deja prea destul omeneste a le asigura profesorilor nostri dispretuiti restituirea acelei demnitati fara de care nici nu-si pot exercita meseria de educator.

 • Madan Liviu
  ... a scris la 26 septembrie 2011, 13:26   [#12]

  Domnul Presedinte,
  Sunt inginer proiectant de meserie, manager de proiect, am urmarit cu interes si cu sperante formarea si legalizarea noului partid, ma bucur de reusitele Dumneavoastra de pana acum. Imi permit sa va sugerez a va inconjura de oameni intreprinzatori, care nu au facut politica, oameni pregatiti pe diferite domenii, astfel incat Romania sa se schimbe dintr-o tara de natura “politica”, intr-o tara de oameni intreprinzatori, pentru care munca sa fie modul de a accede catre un trai mai bun.
  Lucrez in mediul privat, in zona Olteniei, sunt din Ramnicu Valcea si cred ca peste tot in tara se pot gasi oameni “curati”, care muncesc cinstit, care nu au facut politica pana acum, acea politica a lui Dinu Paturica, a parvenirii, oameni care, sunt sigur, ca Va vor inconjura, aceasta datorita Programului social, de stanga, pe care il sustineti.
  Mai sunt ceva lucruri de zis si de facut (un exemplu ar fi restituirea proprietatilor prin ANRP, unde foarte multi romani asteapta dreptatea si aplicarea legii pentru toti, nu numai pentru cei cu relatii si prin deturnarea fondurilor dupa cum auzim ca se intampla acum).
  In cazul unui interes din partea Dumneavoastra, Va rog a dispune a fi contactat.
  Va multumesc pentru atentie.
  Dumitru Liviu Madan -- 0767.883.418

 • Feier Ioan
  ... a scris la 29 septembrie 2011, 22:36   [#13]

  Nu îmi este ruşine de cine sunt dar îmi este teamă azi să spun un cuvânt însă pentru urmaşii mei, pentru ţara în care m-am născut eu aş muri dar înainte de moarte aş avea o dorinţă, ca cei dragi să nu chinuie mai rău ca azi. Oamenii buni, mă întreb, mai poate cineva stopa indiferenţa adusă până la maxim de cei aleşi de noi e strigător la cer, aş dori să lucrez cu o echipă ce nu a fost mânjită, am ajutat şi am sprijit pe mulţi da nu i-a durut de noi cei de jos acum calcă în picioare toate spusele de până ieri. Îi mai putem numi oamenii? Nici macar animale, etc…

 • Corbu Radu
  ... a scris la 30 septembrie 2011, 13:16   [#14]

  Ma bucur de fiecare data, cand intru in contact cu persoane, preocupate de soarta copiilor lor. Aestia sunt receptivi la ori ce nedreptate si dispusi sa solidarizeze cu dreptatea, cu normalul.
  Si dispusi sa faca ceva pentru a schimba, sistemul dictatorial instaurat.
  Astfel ca auzind de un partid nou infiintat ,cu un potential atat de mare poporul, nu sta mult pe ganduri si ni se alatura. Constat insa cu stupoare ca cei mai multi dintre ei sunt aceia cu un singur salariu in familie,ghiftuiti nu se inghesue,aia de ne fac pe noi prosti, iar ei se cred destepti, pentru ca au furat si-s bogati. Cu alte cuvinte daca nu furi esti prost, si in cele din urma si sarac. Invatatura de la parlament.

 • neaion
  ... a scris la 30 septembrie 2011, 23:31   [#15]

  Partidul Poponarilor -- este infiintat si sustinut special de tigani. Cine se asteapta la pomeni si promisiuni prostesti decit ciorile? Cine apare tot timpul la OTV ? O sa intre in parlament cioara asta, cind o sa apara Elodia…

 • Corbu Radu
  ... a scris la 1 octombrie 2011, 11:45   [#16]

  Mai neaioane daca mata esti neputincios, s-au manipulat de mafia politica sa ramai la statutul de sluga, reprezentat de numele cel porti si esti multumit cu frimiturile, din ospaturile acestora. Fii cugetat si lasa pe alti care sunt in stare sa-si shimbe viata, si implicit si pe a ta daca esti scapatat. Nu da cu pietre si nu demola ceace nu esti in stare sa construesti. Ca te ia lumea la ochi, ca dai cu suflatu in tevile stapanilor si te linseaza, inaite sa primesti v-un os belit de la stapanire drept rasplata. In cazul in care ai crerii spalati, te asteptam la o consiliere in PP-DD, de socializare si informare penrtu a ti se lumina mintea si a te trezi la realitate. Sunt convins ca vei veni macar din curiozitate, daca mai ceva minte. E valabil pentru toti debusolati, sa-si gareasca un reper, un echilibru, sa-si regaseasca increderea in sine. Usile Partidului sunt deschise pentru tot poporul si sunt primiti cu bratele deschise,chiar daca unii dintre voi aveti retineri, treceti peste ele si veti avea castig. Sunt printre voi destui care nu-l inghiti-ti pe Dan Diaconescu trebue sa recunoastem, insa e o vorba:( apa trece pietrele raman) presedintii se schimba, de la un mandat la altul, dar partidul ramane. Ori cu asta suntem de acord cu totii, constitutional vorbind.
  Doamne ajuta-i pe romani si lumineazale mintea,ca victoria noastra se spropie incet dar sigur.Cei ce aveti copii trebue sa fiti constienti ca viitorul acestora, depinde de votul vostru si ce-i ce s-au rotit la putere 21 de ani merita taxati. Daca pierdem si aceasta sansa, aceasta alternativa, ne putem pregatii coparseele, ca drumul pregatit de actualii politicieni, se indreapta fix pe poata cimitirului.

 • Buna Dimineata
  ... a scris la 7 octombrie 2011, 8:29   [#17]

  Vai de capul vostru … numai oameni de genul celor ce apar pe la “zero tivi” vor fi in PP :((

 • alin
  ... a scris la 7 octombrie 2011, 15:20   [#18]

  Domnule Dan Diaconescu, veniti in Valea Jiului ca aveti toata sustinerea. Hai PP-DD, putem sa-i invingem, Valea Jiului e cu tine! Hai noroc.

 • Timon Lipciuc
  ... a scris la 7 octombrie 2011, 19:03   [#19]

  Sunt stranepotul lui Dumitru Lipciuc, unul dintre capii rascoalei de la 1907. Astazi mi-am dat demisia de onoare din PNL, organizatia Flamanzi si doresc sa infintez PP-DD la Flamanzi.
  Am nevoie de ajutorul domnului Dan Diaconescu, astept sa fiu cotactat la 0751-487.663. De ce sa nu incepem de aici, de la Flamanzi si de ce nu acum ?!

 • suly
  ... a scris la 9 octombrie 2011, 11:08   [#20]

  as vrea sa ieie tara so conduca dd poate face ceva si pt noi ca basescu si restu sau imbogatit de cand conduc romania au condus aceasta tara spre perzanie fug romaniii de romania ca de dracu,sa mai punem si pe altiii la conducere poate nor fura ca astia !!!
  :(( hai dane adune la linia de plutire :peace: :x

 • mozir cristian
  ... a scris la 9 octombrie 2011, 15:29   [#21]

  Ce ziceti de reducerea la un singur senator si un deputat pentru fiecare judet in parlament, reducerea cheltuielilor: cazarea pentru toti la acelasi hotel de 4* si un bilet de tren dus-intors pe saptamana ?! Controlul averilor pe care le au si pe cele care le dobindesc in timpul mandatului. Pedeapsa cu inchisoarea celor care nu servesc interesele natiunii si nationale. Interzicerea candidaturii celor cu averi ilicite. Speranta mea ca de altfel a tuturor romanilor care muncesc in strainatate, este ca Romania are puterea de a schimba soarta noastra a celor de afara, trebuie doar sa ne unim si sa ii dam jos pe cei care si-au batut joc de noi aproape 22 de ani. Vreau sa ma inscriu si eu in PP-DD. Sint multi romani in zona Torino care s-ar inscrie dar nu stiu cum si unde ar putea s-o faca ? Cred ca a venit timpul schimbarii …

 • Corbu Radu
  ... a scris la 12 octombrie 2011, 20:33   [#22]

  Acum mai mult ca ori cand, unitatea romanilor este imperios necesara. Daca pierdem si trenul acesta, suntem sortiti pieirii ca natie, daca nu constientizam nici acum in al noulea ceas, se pericol ne paste, e semn ca o parte ditre noi suntem pe cale sa clacam in fata dictaturii politice instaurate. Astfel ca viitorul copiilor nostrii, nu poate fi luat in calcul decat, in contextul unor mase de manevra usor de manipulat. Transformandu-i in sclavii europei occidentale, care vor acupa tot mai multe regiuni pana la colonializarea finala. O tara a caror resurse naturale, devin monopoluri straine, va fi extrem de vulnefabila in fata rechinilor capitalisti ai acccidentului, gratie politiciienilor ce-au condus cu premeditare acest dezastru. Constat cu stupoare cu cate frenezie se ocupa unii romani scelerati, sa tranzactioneze hectare dupa hectare spre vanzare strainilor. Astfel de afaceri duc la vanzarea tari bucata cu bucata. In timp ce noi privim neputinciosi in fata jafului. Probabil in TORINO D-le.Cristian!!! nu se vede acest tablou, riscand peste cativa ani, ajuns in tara, sa va gasitii parintii dormind pe caldaramul strazii, in fata casei, flamanzi si rebegiti. Doamne, ne vom destepta vre-o data ?!!!

 • Corbu Radu
  ... a scris la 19 octombrie 2011, 11:19   [#23]

  Acum cand se vede clar procentajul PP-DD,ghiftuitii care in urma cu cateva luni ne luau in ras, propunandu-le sa se inscrie in partid.Vin acum cu propuneri si idei care mai decare mai marete,convinsi fiind ca Partidul poporului va fi in fruntea partidelor cu sanse f.mari la putere.
  Ce-i ce-si fac iluzii cum ca e un loc de refugiu penrtu a scapa de urmarirea penala, tin sa-i anunt ca avem juristi care lucreaza pentru siguranta lor, sa ajung in timpul cel mai scurt sub paza.Cei ce nu a-u de ce a se teme, ii primim cu bratele deschise in randurile noastre, ori cand vor dorii. PP-DD e deschis intregului popor si supus acestuia.

 • Corbu Radu
  ... a scris la 20 octombrie 2011, 15:51   [#24]

  S-au creiat unele confuzii la nivel de cosilii judetene ,cum ar fi la Buzau, Suceava, Constanta, unde s-a trecut la schimbarea presedintilor consiliilor judetene.Comisii de la centru ale PP-DD, au mers in teritoriile respective, in urma unor sesizari,constatandu-se unele nereguli ,vizavi de aceste nereguli in urma unor analize, sa decis chimbarea din fuctie a presedintilor.Alte criterii de schimbare pot fi din motive financiare,de exempu un finantator daca intra partid,i se ofera o functie, conforma cu suma sponsorizarii potrivit legii partidelor. Acesta vine cu un cv. si cu oferta,dupa care urmeaza verificarea onetitatii,seriozitatii acestuia si dupa un timp oare-care
  se actioneaza democratic la punerea lui in functie.Cam acestea sunt criteriile de baza ale aventualelor inlocuiri. Am facut aceste ramarci pentru a tempera eventualele nelamuriri.Pentru a nu se crede ca sunt infiltrate chartite de la partidele deochiate in interiorul Partidului.:peace:

 • Corbu Radu
  ... a scris la 20 octombrie 2011, 16:44   [#25]

  Acheta impotriva lui Daniel Morar,(seful DNA) la seszarea CSM,l-a pus pe ganduri pana si pe Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti,Mark Gitenstein!!!!
  Ca sa vedeti cine ne apara de tahari.
  Pui lup paznic la oi!!!!!:-?

 • Pascu Dan
  ... a scris la 22 octombrie 2011, 18:22   [#26]

  Lasati-va pagubasi, Dane. Pai cu un ministru de interne precum domnul ala cu ochelari, S…,O…,B… vii tu sa ne aburesti ? Daca si ala are fata de ministru, atunci eu sunt pe punctul de a fi PAPA la Vatican. Si un alt mascarici ce il tii noptile pe la 0tv, Condurateanu: ce vrei sa il faci? Prim-ministru ??? Atunci o sa ii intrecem si pe americani, cu siguranta.

  Dane, cind te-ai uitat ultima data in oglinda ? Pai ai tu fata de presedinte, mai omule ??? As vrea sa stiu si eu, ca doar sunt roman, de unde ai scos cele 20 de puncte ale PPDD ? Eu cred ca ai visat urit inainte de a le anunta public. Naivi ii mai crezi pe romani, Diaconescule… Dar de fapt tu esti un naiv.

  Domnule Dan Diaconescu, sunt un om de rind din napastuita asta de tara, numita ROMANIA. Am virsta medie si am trecut incepind din 1975-1976 prin multe necazuri, incepind cu era lui Ceausescu, Iliescu, Constantinescu si acum Basescu. Dar, ma scuzati de ce o sa va spun acum: eu cred cu tarie ca esti mare manipulator si tot odata vei fi, daca ajungi la putere, cel mai mare tiran din ultima suta de ani, ptr. tara asta. Tu citesti pe post doar mesajele care iti convin tie si acolitilor tai de doi bani. Daca esti un om de buna credinta, asa cum te pretinzi, ca doar te-ai imbogatit pe spatele fraerilor, raspunde-mi… Oricum eu te consider ciocoiul ciocoilor din tara asta. :peace:

 • Pascu Dan
  ... a scris la 22 octombrie 2011, 18:24   [#27]

  Vad ca primiti numai mesajele favorabile voua. Sa va fie rusine PPDD-istilor. Vreti sa roadeti si voi putinul ce a mai ramas pe ciolan ?

 • Corbu Radu
  ... a scris la 23 octombrie 2011, 8:59   [#28]

  Oricum (d-ul ala cu ochelari), stimate d-mn Pascu, nu a luat diploma la ff in functie ca laudatul d-le Igas. s o b, are jurnalism de investigatie din vremea lui raposatu, cum se face-au facultatile atunci… nu acum cand toti tampitii fara tabla multirii, ajung studenti si viitori conducatori. De aia au ajuns sa ne conduca toate ciurucurile, care nu stiu decat sa fure pentru ei, pretinzand ca fac bine tarii. Poate te identifici cu acestia si atunci inteleg nedumerirea care te framanta si teama ca va ajunge PP-DD. La felul cum gandesti nu ma indoesc, sa judeci omul dupa fata, basea te-a atras cu fata lui ? ha, ha, ha.

 • JoinT
  ... a scris la 23 octombrie 2011, 10:46   [#29]

  Domnule Corbu Radu, ne-am dat seama ca-l doriti cu multa patima pe Dan Diaconescu. Aveti parerea dvs, la fel cum si altii pot avea o alta parere referitor la Diaconescu. Totusi nu e cazul sa jigniti pe cineva care are o parere diferita de a dvs asa cum a fost Pascu Dan.

 • Corbu Radu
  ... a scris la 23 octombrie 2011, 13:05   [#30]

  Nu am avut intentia sa jignesc pe nimeni, ci doar sa fac unele remarci la adresa unora, care prefera sa mearga mai departe cu guvernarea actuala, decat sa incerce o varianta noua. Era mai degraba o sugestie si o usoara ironie, daca cineva sa simtit jignit… i-mi cer scuze. Nu tin vehement la candidatura lui DD, dar vreu orice numai astia nu, ca nu-i mai suport. In 21 de ani ne-au aratat atata dispret si umilinta, incat poporul a ajuns sa vada in ei, niste adevarati calai pusi pe eterminare prin masurile luate vezi (desfiintarea spitalelor) coplata serviciilor medicale dupa ce ne-au redus salariile, pensiile, somajul, conturile lor si ale bancherilor s-au dublat.

  Oare toti suntem amnezici,toti suntem incuiati la minte, nu vedem ca drunmul pregatit de acestia nu duce nicaeri altundeva, decat in prapastie. D-ul Pascu lovea in Partidul Poporului prin DD, care nu are nici-o vina, ce-i aproape 900 de mii de membri care au ales schimbarea, nu or fi toti dobitoci sa nu priceapa aluzia. Iar S.O.B. nu zic ca e cel mai potrivit pentru functia de min la interne, dar decat Igas care nu poate interveni la un coflict cu crima vezi: (Giurgiu), de teama interlopilor, asta nu-i decat un maimutoi pe sfori, trase de PDL -- parerea mea.

 • Corbu Radu
  ... a scris la 23 octombrie 2011, 14:03   [#31]

  Pentru ori ce om cu judecata sanatoasa PP-DD, nu poate reprezenta un pericol mai mare decat ce-am trait in ultimi 21 de ani. Nici nu vad ce- ar mai putea fura din tara asta, jefuita de toate resursele naturale, de toate fabricile si combinatele, de petrol si gaze, de tunuri bancare, jocuri piramidale, paduri si complexe animale. Si acum (Rosia Montana), care cu premeditare s-au lasat oamenii fara munca, ca mai tarziu sa vina cu reclame pe sticla, cum ca in zona locurile de munca sunt cea mai mare prioritate, acolo si numai acolo, oameni mor de foame.

  De parca in toata tara industriile merg struna, numai in R.M. e o probema cu munca. Iar fraerii de romani trebuie puna botu din nou la un al jaf, de cele mai mari proportii in istoria vreunu-i stat. Veti vedea ca toate tarile din lumea a-3-a mineritul se face cu redeventa catre stat 20%, la noi cu 4% . Nu intreaba nimeni in conturile cui merg cele 16% procente!!! Daca stati sa judecati… ve-ti descoperii cine vrea cu tot din-a-dins acest proiect in derulare. Probabil flota romana cand a fost vanduta nu avea incarcatura, asteapta acum aurul si toate metalele rare din subsolurile Romaniei. De aici si invidia mare pe Regele Mihai, cum ca a plecat cu vagoane pline cu valori din tara si ca o revanse a suprematiei, vrea sa ne arate ca jaful cu vapoarele pline il poate pe deplin satisface.

  Ceausescu nu a fost bun ca duduia industria in tara cat si la export, aveam piete de desfacere in toata lumea. Acum astia se intrec intre ei, care si cum sa jefuiasca mai mult, de parca pentru asta cetatenii i-au ales si cu o lacomie diabolica, tin sa mai optina un mandat la guvernare, semn ca a mai ramas ceva de furat, probabil rezerva Bancii Nationale de 34 de miliarde de euro, care nu se intreaba nimeni de ce sunt folositi ca flux de capital in alte state, in timp ce noi ne indatoram la FMI pentru a ne falimenta cu buna stiinta, apoi iesim pe sticla si ne vaitam ca vine alta criza si nu sunt bani de pensii. Asta da politica de exterminare o propriului tau popor, unica in lume, asa ceva nici in intr-o epoca a istoriei lumii nu sa cunoscut.

  Stau de mute ori si ma gandesc, de ce natie sunt ce-i ce i-am ales!!! -- Cum poate un conducator, ales de popor sa-si ruineze tara pana la exterminare? Cata ura sa nutreasca pe cei care l-au ales sa le conduca destinele, lasati in voia sortii, la dispozitia clanurilor mafiote care fac legea, in apsenta personalului politienesc, care sunt depasiti ca numar si mai bine dotati, cu spitale desfiintate in ciuda bolilor tot mai necrutatoare. Ce minte bolnava poti avea, sa dai rezerva nationala de 34 de miliarde de euro altor state, sa se foloseasca de ei, in timp ce propriul tau popor moare de foame ? Sa-mi dea si mie cineva un raspuns, ce motiv a-s avea, sa-i mai votez tot pe astia ?

 • ... a scris la 3 noiembrie 2011, 15:24   [#32]

  Initiativa legislativa care propune ca ofiteri desemnati de Serviciul Roman de Informatii pot sa devina organe de cercetare penala speciala a creat un scandal miercuri la Camera Deputatilor.
  Proectul initiat de deputatul PDL Cezar Preda a fost blocat in comisiile de specialitate mai ulte saptamani si a intrat in plen fara raport. De partea cealalta opozitia PNL SI PSD, au cerut in mod repetat de la tribuna dezbaterea pe articole proectului in plen.
  Solicitarile opozitiei l-au beterminat pe Ioan Oltean sa anunte ca nu se o ia decizie pana cand nu apare in plen initiatorul. Oltean a incercat sa treaca la urmatorul punct de pe ordinea de zi, insa PSD si PNL au protestat.

  In ajutorul opozitiei a intervenit Mate Andras (UDMR), care l-a acuzat pe Oltean ca nu respecta decizia plenului.:(( ,a adaugat Mate Andras.

  Acum intelege-ti de ce basea da din colt, in colt, ca nu mai poate avea majoritatea in parlament asa cum vrea muschi lui.
  Se pare ca sfarsitul putere se apropie mai degraba decat crede-am. :d

 • Alex
  ... a scris la 3 noiembrie 2011, 15:53   [#33]

  D-le Dan Diacosescu, sunt un fan al dumneavoastra si un telespectator inrait al OTV. As dori sa va urez mult succes in ceea ce faceti.

 • ... a scris la 9 noiembrie 2011, 22:31   [#34]

  Romani care ati indurat timp de 21 de ani toate rautatile hotilor postdecembristi, uniti-va impotriva lor, oriunde va-ti afla in lume Caci astazi Dumnezeu s-a uitat catre noi si ne-a binecuvintat cu un lider care v-a ridica tara la vot. Vom imvinge de data aceasta. Fiti alaturi de Domnul Dan Diaconescu si nu uitati ca puteti fi judecatorii supremi ai acestei tari. Uniti-va caci acum este momentul in care tara are nevoie de voi.

 • ... a scris la 11 noiembrie 2011, 12:45   [#35]

  Se prefigureaza o noua europa in 2012.
  Franta si Germania sunt implicate in acest proect.
  O Europa cu viteza redusa pentru tarile care nu au accesat euro si o viteza ridicata pentru tarile mai dezvoltate.
  De 15 ani se lucreaza la acest proect, care se pare ca situatia actuala le este favorabila sa accelereze.
  In aceste conditii Romaniei, Bugariei,cat si Greciei, li se pecetluesc soarta spre sub-dezvoltare.
  Astfel incat accesarea euro pentru noi va fi doar un vis,spatiul schengen deasemenea. Vom ramane la periferie si vom continua sa muncim pentru cativa lei, grosul va merge in buzunarele stapanilor.
  In acest context PP-DD, va avea un rol f. important in viitorul apropiat.
  Programele acestuia va permite o dezvoltare economico-sociala, corespunzatoare vremurilor ce ne asteapta.
  USL,PDL si alte amitiri urate din viata romanilor, vor ramane ca o pata neagra in istoria acestui neam, asuprit 21 de ani.
  Trebue sa fii leguma, sa nu ai ratiune, sa ai creerii spalati, intr-a-tat incat sa mai vrei sa continui cu actualii talhari.

 • ... a scris la 12 noiembrie 2011, 15:29   [#36]

  Ei fura fara masura,la popor le-o da prin gura.
  Ei au vile,au palate,la popor le-o da prin spate.
  Ei detin masini luxoase,poporul roade la oase.
  Ei fac nunti imparatesti,tu te chinui sa traesti.
  Ei fac vacante-n Dubai, iar noi cersim in tanvai.
  Ei ne promit ca la anu, ne vor arata ciocanu
  Ei ne zic ca de-i votam ,ne da sula s-o mancam
  Ei…lasa ca o sa vada ei, ce-o sa patim noi !!!

 • Corbu Radu
  ... a scris la 14 noiembrie 2011, 20:07   [#37]

  ATENTIUNE: D-ul Dan Diaconescu, are in vedere sa initializeze un grafic.
  In care sa evidentieze liderii de partid ale organizatiilor locale,care vor
  avea mai mult de o suta de inscrieri in Partidul Poporului-DD, incepand din 01/12/2011/, de asemena cei ce se vor regasii pe respectivul grafic, vor fi nominalizati fiecare, in functie de volumul de adeziuni acumulate cu o luna inainte de alegeri. Se recomanda ca adeziunile sa fie predate cu proces verbal de (predare -primire) secretarului(rei) Partidului Poporului, penrtu a nu se crea neantelegeri.
  Ce intentii au cei de la centru respectiv DD, cu cei avidentiati nu stim inca. Ce stim insa, e faptul ca se creaza o concurenta intre liderii locali, la nivel national si astim cu totii, ca concurenta duce la rezutate f bune in ori ce domeniu. Tot odata se va realiza o comunicare intre organizatiile judetene, municipale si comunale, la nivel national, cat si o colaborare la ori ce nive. Aceasta initiativa merita salutata si apreciata, intrucat duce la un volum mai mare de membri de partid si la castigarea alegerilor. Asa ca va urez multa sanatate si spor la treaba.

 • ... a scris la 21 noiembrie 2011, 11:51   [#38]

  Am in gand un banc, din care cu siguranta veti trage concluzii pertinente, dupa ce-l ve-ti citi.

  Un muribund pe patul de spital se adreseaza sotiei:
  Ai fost langa mine, cand am avut primul accident,
  Ai fost langa mine, cand mi-a luat casa foc,
  Ai fost langa mine, cand mi-au murit parintii,
  Ai fost langa mine, cand mi-a murit baiatul…
  Mars de aici nenorocit-o, ca-mi porti ghinion !

  Sper ca in viitorul nu prea indepartat, Basea sa-si cheme ortacul si sa-si marturiseasca esecul fatal, dand vina pe acesta.

 • ... a scris la 27 noiembrie 2011, 14:43   [#39]

  Sa tai de la saraci poti, adica de la cei ce te-au votat.
  Dar sa recunosti ca nu poti face nimic in eliminarea baetilor destepti, ca presedinte. Este ca o marturisire care te da de gol, ca esti mana-n-mana cu ei. Asa ca d-le Basea vei fi pedepsit cum se cuvine de popor, atunci cand vei crede ca ai scapat de dosarul cu flota si cand vei fi convins ca memoria colectiva a uitat.
  Eu unul cred cu toata taria, ca nu vei scapa de furia poporului ori unde te vei afla si e valabil penrtu toti hotii, de care te lasi inconjurat.

 • ... a scris la 18 decembrie 2011, 11:28   [#40]

  Stim cu totii cum a sfarsit Hidler, cum a sfarsit Sadam Husein, cum a farsit Ceausescu si exemplele pot continua. Acestia se credeau Dumnezei pe pamant si ca lor nu li se pot intampla nimic. Asa cum crede basea, ca poate face din popor sclavii europei, uita insa elementul cel mai important, ca poporul la ales, poporul il va distruge,atat pe el, cat si pe tradatorii de care se lasa inconjurat.
  E doar o chestiune de timp, timp suficient pentru a le pregati noile locuinte bine pazite. Un tribunal extra ordinar al poporului, le va asigura nr de ani al fiecarora dintre ei. Cine rade la urma, rade mai bine si poporul se va simtii usurat si eliberat, de dictatura clanurilor politico-mafiote.Incat va permite dezvoltarea unei natiuni libere intr-un stat de drept, cu legi ce se vor respecta de oamenii de stat, in egala masura cu ultimul cetatean al Romaniei. Dreptatea va invinge, iar zilele acestea chinuite, vor ramane in istoria acestui neam ca o pata neagra. Bunul Dumnezeu i-si va indrepta atentia si asupra noastra, nepasarea si ignoranta unora, le va aduce ceia ce merita.
  Cei nehotarati si neancrezatori, se vor alatura unui partid al poporului,
  care inseamna mult peste 45% si al caror vot va fi crucial. Puterea unui popor pote fi condusa de cel mult 100 de personalitati, care sa vegheze asupra structurilor statului, sa-si faca datoria pedepsindu-i pe cei in interiorul carora, se vor face vinovati.

 • ... a scris la 18 decembrie 2011, 15:55   [#41]

  Pana sa ajungi la Basescu, este o coada lunga … Pe lista de asteptare (sau mai bine zis, in fruntea listei) se afla Ion Iliescu, care nici in ziua de azi nu a platit pentru tot ce a facut din 1989 incoace.

 • Nicolae
  ... a scris la 1 ianuarie 2012, 18:57   [#42]

  Nu stiu daca o sa faca ceva din tot ce si-a propus, dar daca reuseste sa faca ceva pozitiv, sa redea o speranta Romaniei, este un pas inainte ca din 89 am pasit mereu inapoi, rusine pentru cei ce ne-au guvernat pana acuma. Am plecat din tara acum 10 ani si deocamdata nu ma gandesc sa ma intorc pana nu se schimba ceva, pana si Ceausescu pe care l-am criticat mereu, era mai bun ca si viermi astia, rusine lor, nu au nici rusine, nici credinta …

 • Bracon Ioan
  ... a scris la 6 ianuarie 2012, 21:45   [#43]

  Sa criticam civilizat si fara nici o patima, altfel cadem prada invidiei ca cei pe care le barfim, sunt mult mai buni decat noi. Daca vreau sa conving pe cineva de un adevar, trebuie sa dovedesc ca acel adevar este real.
  Vorbind urat, nu voi putea convinge niciodata pe nimeni despre ceia ce gandsc eu ca este bine, din contra ii voi face un mare serviciu celui pe care-l barfesc, care va triumfa in fata cititorilor. Domnul DAN Diaconescu si domnul HOGEA, Secretarul general al partidului, nu se vor supara niciodata de vorbele rele, din contra vor constata ca au pornit bine si sunt de invidiat.
  Succes, tuturor celor care incearca sa gaseasca solutii pentru economia tarii, pentru triumful ROMANIEI.

 • Bogdan
  ... a scris la 8 ianuarie 2012, 0:22   [#44]

  Buna seara. Ma intereseaza daca in Buzau mai este filiala PP-DD

 • ... a scris la 8 ianuarie 2012, 22:35   [#45]

  domnule dan diaconescu,va apreciez munca si efortul pe care il depuneti pentru a arata si demonstra poporului roman jaful care se face in romania,este ff mult de munca,sunt o multime de nereguli cam prin toate domeniile de activitate,este nevoie de cunoastere de mentalitate,de o noua gandire mai realista.foarte multi oameni critica activitatea dumneavoastra,satui probabil de promisiunile facute de toti cei care au condus romania din 90 pana in prezent,dar eu cred ca daca reusiti sa demonstrati ce sa facut gresit in romania,cum ar trebuii sa actionam impreuna pentru a depasii situtia grava in care se afla poprul roman(nu cei care o duc bine din bani furati de la noi)sunt sanse reale ca toti romanii sa-si doreasca o viata mai buna si pentru acest lucru sa incerce sa va urmeze,sa va acorde tot sprijinul,sa va dea votul de incredere pentru un nou inceput,pentru bunastarea noastra a copiilor nostri ,pentru o romanie mai prospera si mai respectata in lume.este nevoie de unitate nationala de adevar de respect reciproc intre oameni de pregatire profesionala in toate domeniile de activitate.domnule diaconescu va doresc mult succes in activitatea uriasa pe care vreti sa o duceti pentru binele poporului roman.

 • ioan olteanu
  ... a scris la 8 ianuarie 2012, 22:53   [#46]

  plugusorul oltenesc.aho aho copii si frati stati putini si nu manati,linga boi v-alaturati si cuvanul mi-ascultati.Am ajuns asa de rau,de-am ajus sa fiu erou,ca la foame si la frig, imi mai trebuie un dric,nu am ce pune pe masa la copii si la nevasta,ei se lafaie-n prostie eu insa in saracie-ia mai manati mai flacai si plesniti din bice mai si sunati din zurgalai.Ca in anul asta frate m-am hotarat cu dreptate,ori sa ies la drumul mare ori votez pentru penale, sa se schimbe tot poporul de ciocoi si traficanti care trebuie transati, sa le dam ce se cuvine sa plece in tari straine,iar de nu vor intelege facem si pentru ei lege-ia mai manati mai flacai si sunati din zurgalai.sa alegem cu dreptate, fratilor nu se mai poate.:peace: :peace: :d

 • ioan olteanu
  ... a scris la 8 ianuarie 2012, 22:59   [#47]

  draga domnule presedinte in dolj este dezastru daca si in tara este la fel doamne fereste,va sfatuiesc sa -l intrbati pe Mihai CILIBIU cu care am discutat si sa fie corect asa cum este si in functia pe care o detine la…..mi-e jena de domnia voastra dar ar trebui oameni politici nu carpe./

 • ... a scris la 10 ianuarie 2012, 14:21   [#48]

  Inteleptul natiunii, capo del tuti capi, omul priceput la toate, trece la atac, 112 e obiectivul acestuia(necontaminat pana in prezent de ciuma portocalie) care vrea sa il modernizeze sa il reformeze, prin al trece in proprietatea altora, care zice d-lui ca il pot administara mai bine (spre demolare) pe principiul: Anver, flota matritima, C.F.R.-ul si multe alte exemple dezastroase.

 • ... a scris la 11 ianuarie 2012, 10:47   [#49]

  Cata grija au conducatori alesi de banul public!!!
  Daca un melc parcurge in21 de ani 556 de km,iar distanta unei autostrazi Buc-Arad e de 555 de km.
  Daca cu un melc nu pot concura la ce ne mai putem astepta, sa ce?
  -A da… la jefuit sunt campioni, pot intra in cartea recordurilor.
  -Alti alesi mai gospodari si mai putin hoti, ar fi produs in 21 de ani, cu industria lasata de Ceausescu, 2000 de mld de euro.
  Azi insa avem 100 de mld euro datorie.
  -Cat sa-i mi alegem in viitor, ca sa avem datorii 2000 de mld ?
  -In ridmul acesta din utimi 3 ani, in care ne indatoram numai sa mancam, sa facem gondole portocalii pe taramuri pustii, parcuri in paduri, patinuare si sali de sport cu preturi de 4 ori mai mari
  si furaciuni la cote maxime, cred ca in 4-5 ani atingem obiectivul.
  Trageti concluzii viitori alegatori !!!

 • ... a scris la 15 ianuarie 2012, 19:09   [#50]

  Fratilor romani pregatitiva de anticipate, vreamea lui basea a sosit, drumul catre jilava e pregatit pentru toti mafiotii politici, indiferent de coloratura.Averile confiscate si la puscarie,mama lot de talhari ordinari
  Toti romanii in strada a sosit vremea Poporului Roman sa-si razbune nedreptatile umilinta si saracia.

 • Ciprian Catrinoi
  ... a scris la 17 ianuarie 2012, 21:42   [#51]

  Stimate domn Diaconescu cum se poate lua legatura cu acest partid al dumneavoastra? Eu sant an ITALIA si as dori de a và sustine! Tot odatà tin sà và multumesc si và doresc baftà pentru puterea acestui stat ROMANIA. Và multumesc!

 • mariana
  ... a scris la 18 ianuarie 2012, 21:21   [#52]

  hai diaconescule k azi m-am certat pt tine,sa iesi o data presedinte.k eu knd am vrut unu ala a iesit,asa a fost mereu,dar acum vreau unu bun,si am o intrebare,sunteti tigan????????? k deaia m-am certat cu rasistii ai pdl si psd:dancing:

 • Nicolae
  ... a scris la 18 ianuarie 2012, 22:43   [#53]

  Ma bucur ca Romania s-a desteptat ca era dormita . Jos talhari si la puscarie cu ei .Jandarmi ar trebui sa se gandeasca inainte de a proteja pe cei ce sper ca vor fi judecati la fel ca pe

 • ... a scris la 20 ianuarie 2012, 17:12   [#54]

  Basescule nu iuta,
  A venit si vremea ta
  Sa dispari de la putere,
  Asa cum tara o cere
  Ia-ti toti viermii dupa tine,
  Ca ne-ai facut de rusine
  La Jilava-i locul tau,
  Poporu-ti va fi calau.
  Tie si hotilor tai,
  Mama voastra de misei
  Acolo sa putreziti,
  Ca cei mai mari genociti

 • ... a scris la 20 ianuarie 2012, 17:45   [#55]

  10-12 romani mor prin suicit pe zi,datorita javrelor carora le-am incredintat tara.Am o propunere pentru totii debusolatii, dezamagitii si disperatii de viata, sa-si mai prelungeasca un pic agonia, ca a inceput numaratoarea inversa pentru calai neamului.
  Chioru tine de putere si cu dintii, ca stie ce il asteapta.
  Ororile si legile date de ei, cat si judecatorii, si procurorii,corupti vor fi urmariti pana in fundul iadului de blestemul poporului.
  In sfarsit bunul Dumnezeu si-a intors fata, catre sclavii sitemului basist.
  Curaj fratior romani zilele lor sun numarate, ziua razbunarii bate la usa
  si cu siguranta nimeni nu va scapa nepedepsit. Iesiti in strada si protestati, cu mic, cu mare ,noi sutem 18 mil. iei sant de o mie de ori mai putini, daca esim un milion in strada si inchidem granitele,se vor ascunde ca sobolanii prin canale si se vor manca intre ei, cum deja au inceput s-o faca, in final ne va fi mai usor sa-i inhatam. Treziti-va, Treziti-va, Treziti-va.

 • MARTIN VASILE
  ... a scris la 21 ianuarie 2012, 22:12   [#56]

  Buna seara

  CE TREBUIE SA FAC SA MA INSCRIU SI EU IN PP-DD?

 • MARTIN VASILE
  ... a scris la 21 ianuarie 2012, 22:16   [#57]

  Buna

  Vreau sa lupt si eu impotriva ciocoilor si nedreptatii?

 • roberta
  ... a scris la 21 ianuarie 2012, 23:20   [#58]

  si familia mea vrea sa se inscris in partid

 • rary
  ... a scris la 21 ianuarie 2012, 23:26   [#59]

  felicitari pentru acest congres imnul este ff frumos poate fi chiar imnul tarii nu mai trebuie sa cantam desteapta te romane pt ca oeja ne am desteptat dumnezeu sa ne ajute

 • ... a scris la 22 ianuarie 2012, 15:46   [#60]

  Vrei sa traesti intr-un stat de drept, inscriete in Partidul Poporului-DD.
  Vrei sa urmaresti satisfacut condamnarile celor ce te-au furat.
  Vrei un salariu decent in care sa-ti poti permite wichenduri saptamanal.
  Vrei un viitor mai bun pentru copii si nepotii tai .
  Vrei un sa scapi de grija zilei de maine in a asigura hrana familiei.
  Vrei un complet de judecata cu jurati din popor.
  Vrei un sistem fiscal cu 4 impzite:crescator;tva 10-16%;accize f reduse.
  Toate aceste masuri normale,ca intr-un stat de drept, insciete la PP-DD
  si vei beneficia nediscriminatoriu, la toate aceste evolutii.
  Numai asa vei scapa de stres, incat pofta de viata se va citii, in ochi fiecruia dintre noi. Pentru toti cei ce se simn vinovati, de jefuirea tarii ii anunt:Ca azi a inceput numaratoarea inversa, a zilelor lor la putere.

 • Nicolae
  ... a scris la 23 ianuarie 2012, 0:22   [#61]

  Sa fie intr-un ceas bun, sper ca liderii acestui partid sa nu uite de popor cum au uitat ceilalti nerusinati si datorita acestui act si-au sapat propria groapa. Eu va sprijin din Spania.

 • Viorel
  ... a scris la 24 ianuarie 2012, 19:04   [#62]

  Nu stiu cum sa incep, vreau sa raman anonim ca vreau sa ma protejez pe mine si familia mea de aceasta conducere a tarii si a orasului Iasi.
  Fac parte din Partidul Poporului DD, m-am inscris acum 3 luni pentru ca nu pot sa stau indiferent la ceea ce se intampla in tara nostra frumoasa si draga. Urmaresc dezbaterile politice de la televizor si vreau sa imi spun si eu parerea la ceea ce cred.

  Romania a ajuns asa cum este acuma din cauza oamenilor care ne-au condus care au distrus tot ce a fost frumos in acesta tara minunata. De furat nu sa furat ca legea e lege cat de putin si in tara noastra dar au distrus prin legile care au fost acceptate fara nici o mustrare de dragii nostri parlamentari.

  Afecteza taxa auto? Si nu cred ca e importanta pt noi romanii, ei cei de la putere dau vina pe criza si a fost acceptata de noi romani. Dar parlamentarii nu sau gandit deloc facand aceste lucruri pt ca romanii au un salariu de 166 euro media sau 200 euro inainte de criza pe cand cei din Grecia, Italia, Franta, Germania, Spania, etc aveau in jur de 1400 de euro, fac o medie pe toata Europa spun acestea pentru ca se vorbeste de criza din Europa si tot se face comparatie cu Romania. Aceste taride, parlamentarii care spun ca si in tarile respective s-au taiat salarii, etc… dar nu fac comparatia, preturile fiind la fel sau mai mari la noi in tara la produse alimentare si de uz casnic intretinere pe timp de iarna curent etc, dar cred ca aceste lucruri le stiu majoritate din acesta tara de aceea au ajuns in strada lumea pt ca totul e forte scump facand balanta salariu, pensii si cheltuieli.

  Problema adevarata sunt legile care permit distrugerea a sute de uzine si fabrici, a sute mii de hectare de padure taiate, a agriculurii, a extrasului de resurse miniere si petroliere, a turismului, si lista poate continua.
  O alta lege care a distrus Romania este legea salarizarii, prin acesta lege Romania a pierdut si mai mult ca stat si a ajutat la imbogatirea cocalarilor si a javrelor politice sau cei care sponsorijeaza partidele actuale si campaniile politice. Dau exemplu cum se fac bani prin legea salarizarii care protejeaza angajatorul *hotul* in Iasi este o firma de transport public de persone se cheama SC Unistil SRL.
  Acesta societate are in jur de 150 soferi, 20 mecanici, 125 taxatori pe autobuze, 50 autobuze si restul de inca 20 oameni la birouri. In total vreo 370 de angajati care lucreza pe putin 9 ore pe zi. Legea salarizarii ii da voie sa faca contracte de munca de 2~4 ore pe zi, adica salariu impozabil este de 320 RON, din care statului ii da vreo 40 RON, adica la sanatate, impozite, etc… acesti bai se impart la toate dar el de fapt da 1000 RON salariu la 240 lucrate fiecarui angajat la negru nu il controleza nimeni si nimeni nu il intreaba de unde are atatia bani pt ca e mana in mana cu primarul Iasului, Gh. Nichita !!!

  SC Unistil SRL ca sa dea salariu de 1000 RON, ar trebui sa treaca in contractul de munca in jut de 1300 RON la fiecare angajat si sa platesca pt fiecare angajat la stat in jur de 300 RON si nu 40 de RON impozit !!! Va las pe voi sa faceti calcule, cat isi baga in buzunar din banii care ar trebui sa-i dea statului acest patron pe luna si la cati le da spaga ca sa faca aceste lucruri, cum de nimeni nu-l controleza pe acest om si distruge atat vietile celor care lucreaza ca n-o sa aiba pensii cat si statul ca nu are bani de pensii pentru ca sunt sute mii de astfel de firme in tara care nu platesc oamenilor contributiile la stat si isi baga in buzunar mii si mii de lei lunar !!!

  SC Unistil SRL pune atat calatorii cat si angajatii in pericol, pentru ca autobuzele nu sant in stare buna de functoinare, sunt luate de la fier vechi din Germania si inmatriculate cu spaga la Iasi sau la Vaslui, Barlad, cu mari probleme la sitemul de franare, directie, caroserie etc… Si totusi, nimeni nu il itreaba nimic !!! Multi dintre angajati l-au dat in judecata si nu s-a rezolvat nimic, are o garmada de autobuze ruginite in curte ca sa ia licenta de transport (adica sa iasa la numar in acte) si a luat anul trecut 2011 licenta pe mai multe trasee din Iasi fara ca sa fie controlat !!!

  Vreau sa spun poporului ca Dan Diaconescu are multi oameni care au planuri de punere a economiei in picioare in cel mult 5 ani si sper sa ajung si eu in Parlament sa pot schimba multe legi din tara asta ca sa apere cetateanul atat in mediul privat cat si in cel particular. Trebuie sa avem incredere si sunt sigur ca vom schimba Parlametul ca numai ei sunt de vina ca au dat voie sa se intample ceea ce se intampla cu socitatile comerciale si de stat.
  Si noi, Partidul Poporului, vom lupta pentru acest popor cu ajutorul oamenilor din popor care ne sunt aprope si astepta scimbare.

  Inca un lucru mai am de spus: ceea ce au facut ei nu ve va sterge din istorie dar vor fi amintiti, criticati si urati de milione de oameni si generatii, ca in loc sa contruiasca ceva au dat vina unii pe altii, au furat si nu au fost oameni cu vre-o demnitate ci doar simplii hoti si tradatori de oameni, oamnii care au si-au pus sperantele in ei ca vom trai si ne vom bucura pe Pamant de acesta viata frumoasa dar scurta, in pace, in bucurie si in dragoste de noi, ca oameni si sinceritate.
  Iubesc Romania, o voi iubi in continuare si daca ar fi sa ma reincarnez, tot roman ai vrea sa fiu, pentru ca stiu ca acest popor este si va deveni cel mai fericit popor!

 • Vasiliu Ion
  ... a scris la 24 ianuarie 2012, 21:21   [#63]

  F. Bine, Un OM se gandeste si la popor, hai cu totii sa fim solidari si sa ajutam sa se realizeze un lucru maret in Romania. As veni cu o propunere pentru cei ce vor sa acceada la o fuctie in orice nivel. Voi reveni. Jan.

 • grecu ion
  ... a scris la 25 ianuarie 2012, 22:48   [#64]

  eu impreuna cu familia mea ne-am inscris in partid si avem dorinta de a primi un bener cu sigla partidului pentru al desfasura pe proprietatea noastra si un drapel cu sigla ppdd toate acestea le dorim pentru a promova politica partidului fara nici o remunerare.Vrem aceasta schimbare,moment istoric pe care nu-l putem rata.

 • ... a scris la 26 ianuarie 2012, 18:24   [#65]

  Subscriu si eu Grecule la postarea ta, de altfel am si vb cu un responsabil in materie de banere din PP-DD. Dar apa de ploaie. Daca d-ul Diaconescu, ca devorator de reclame nu stie, ca fara afise banere si steaguri ale partidului, vom pierde din simpatizanti si sustinatori. Cine e mai in masura sa repartizeze pe fiecare filiala aceste materiale logistice.

  Asa inteleg eu sa ne exploatam valorile, altfel vom ajunge victimele proprilor decizii si adversarii politici, vor trage foloase pe munca noastra, ca si cum pana acum, nu la fel au procedat. Cand vom intelege ca ori ce slabiciune, sau nepricepere a noastra prin neinformare de multe ori, javrele politice ale dezastrului, vor castiga teren si iar ramanem cu degetul in gura.
  Am asteptat congresul ca pe scena a nominalizarilor si speram sa dureze suficient de mult, spre a se incheia cu un mars pana in pata universitatii, si am insistat pe tema aceasta propunand multor colegi de ai mei din sala, pana ce am constatat ca nu se vrea de la varf -- de ce, cine ne-ar fi oprit, sau mai bine zis, cine ne-ar fi putut oprii ??? La momentul acela am fi fost imbratisati si asimilati de protestanti cu mult fast si alta imagine am fi avut si alta cota in sondaj. Trebuie sa recunoastem ca in astfel de situatii daca nu esti inspirat si nu stii sa exploatezi momentul, nu poti avea decat de pierdut.

  Eu cred ca daca de la tribuna comitetului executiv s-ar fi propus marsul, cu certitudine majoritatea ar fi fost de acord, chiar daca multi venisera de la cateva sute de km, si se retragea-u din mers, in piata tot am fi ajuns cel putin 1000 am fi intrat in atentia celor multi din rural ca existam. Intr-u cat sunt destui, care nu privesc OTV ca nu e difuzat. Pacat ca timpul nu se mai intoarce inapoi si mintea de acum, daca am fi avut-o in (89) altfel se derulau evenimentele.
  Teama mea e ca, istoria sa nu se repete si semnele ca se vrea repet, pleaca de la USL si PDL. Ajutati de multi scelerati manipulabili, incet, suptil, preluarea stafetei e vizibila pentru cerebrali. Atentie fratilor!!! Efectul de turma intra in derulare, cine se face remarcat in credibilitate castiga.
  PP-DD cred e e timpul sa ne afisem programul cu litere de-o schioapa, personalitatile care il sustin si valorile morale. Prioritat zonele rurale, in care progamul OTV nu se difuzeaza, acolo unde d-vs aveti semnale ca vor inscrisi in PP-DD, unde cu siguranta avem simpatizanti viitori membri.

 • Adrian
  ... a scris la 31 ianuarie 2012, 11:36   [#66]

  Traiasca Dan Diaconescu si partidul are toata sustinerea mea.

 • turcu valentin
  ... a scris la 3 februarie 2012, 18:41   [#67]

  Sper ca romanii sa nu mai “puna botu” la pomenile electorale ale partidelor politice care ne-au furat. Statul cheltuie peste 2000 de lei cu un puscarias, salariul minim pe economie e 700 de lei, avem pensii de 300 de lei,dupa o viata de munca, alocatii de copii de 42 de lei. Va intreb, e normal? Propun introducerea si legalizarea Grevei Fiscale,ca poporul sa nu mai plateasca impozite la stat,cand statul nu gestioneaza corect banii publici, ex. teren de fotbal la sate,patinoare,bazine de inot,parcuri la tara, telegondole pe la dracu-n praznic, asfaltari de mantuiala si fara garantie,etc. etc.,investitii care nu aduc profit sau +valoare, investitii care nu sunt de stricta necesitate si care isi amortizeaza valoarea in perioade foarte mari de timp Introducerea pedepsei cu moartea pentru ucigasi, pedofili, violatori, talhari, tradatori asupra intereselor statului care au privatizat sursele si resursele naturale ale tarii. Vor fi niste handicapati sa fluture lozinca cu drepturile omului,ca nu-i crestineste, ca nu se poate introduce pedeapsa capitala, dar va intreb, cel ucis, sau cea violata, sau copilul abuzat,ei nu au dreptul la viata(?), la o viata linistita? Si pana la urma de ce pe banul meu,al unuia sau altuia,statul sa-i asigure unui criminal mancare zilnic? De ce trebuie sa tinem in spate toate aceste scursuri umane(?), atat timp cat sunt copii,batrani care n-au ce manca? Ei cu ce sunt vinovati(?),de ce trebuie sa indure? Astea trebuie puse in platforma program al partidului poporului si vor avea mult mai multi sustinatori!!! Pentru o Românie curata moral,social si economic.

 • ... a scris la 7 februarie 2012, 13:28   [#68]

  BA SA PUNA BOTU FRATE, CA SANT DIN BANII PUBLICI, SA IA TOT CE LI SE OFERA.SI SA VOTEZE PE CEI CE NU AU DE UNDE LE OFERII, DESI AR VREA S-O FACA, DREPT CARE PP-DD,LE VA OFERII DEMNITATE, FARA SA MAI FIE NEVOE SA ATARNE DIN 4, IN 4, ANI CU MANA INTINSA.
  IN CABINA DE VOT, ESTI TU, FATA IN FATA, CU VIITORUL TAU.
  AICI POTI PRINTR-O STAMPILA, SA ELIMINI PE CE-I CARE AU ASUPRIT POPORUL 22 DE ANI, SAU SA DAI POSIBILITATE UNUI PARTID, CARE E FORMAT DIN POPOR SI CARE RASPUNDE LA NEVOILE ACESTUIA. NU VA LASATI IMPRESIONATI DE PROMISIUNI SI MINCIUNI, DE AFISE SI SLOGANE, CARE MAI DE CARE, MAI CONVINATOARE,CE PRIN VOLUMUL LOR, EXPRIMA FURTUL NATIUNII. PP-DD, E UN PARTID SARAC SI EXPRIMA STAREA DE FAPT A POPORULUI SI CU SIGURANTA VE-TI FACE DIFERENTA IN CAMPANIA ELECTORALA, CARE SE PREFIGUREAZA IN SCURT TIMP.ATENTIE!!! CU CAT SANTEM MAI MULTI LA VOT, CU ATAT SACAPAM DE UDMR, PENTRU TOTDEAUNA.PREZENTA NOASTRA TRE SA DEPASEASCA 65 % PENTRU A NU MAI DA POSIBILITATEA ATINGERI PRAGULUI DE 5%. SA NU SE INTELEGA CA AM CEVA CU UNGURII, CARE AU TRAIT ACELEA-SI MIZERIE.ACESTIA SANT BINE VENITI IN PARTIDUL NOSTRU. PROGRAMUL ACESTUIA NU FACE DISCRIMINARI RASIALE, CA ATARE II VIZEAZA ATAT PE EI CAT SI PE TIGANI SI ALTE EDNII NATIONALE,CARE NE SUSTIN. DACA ACEST MESAJ A FOST INTELES, E UN CASTIG PENTRU VIITORUL ACESTEI TARI. VA DORESC SANATATE SI INTELEPCIUNE.

 • ady87
  ... a scris la 8 februarie 2012, 20:40   [#69]

  alti vb nasol de acest on dar daca ajunge la guvernare si face lucruri bune nu o sa mai zica nik !!!doar oameni rai!!!

 • Nicolae
  ... a scris la 8 februarie 2012, 21:50   [#70]

  Buna a odraslit o noua speranta ca Romania poate sa se schimbe ,pana acuma am crezut ca totul e pierdut,poporul se pare ca are mare incredere in PP DD de a reusi sa schimbe destinele tari.Nu cred ca FMI este vinovat de dezastru ce e in tara cred ca asta e o scuza ca sa poata pune la cale jaful (FMI poate ca incerca dar daca nu ar fi atat de fraieri nu ar acepta) Salutari si tot sprijinu

 • rary
  ... a scris la 9 februarie 2012, 12:34   [#71]

  nimeni si nimic sa nu ne mai impiedice sa credem in PP DD!!!imi doresc fff mult sa castige alegerile!multa sanatate d lui Dan Diaconescu

 • ... a scris la 9 februarie 2012, 23:47   [#72]

  dane treb sa taiem capu la balauru asta cu 1000 de capete in 5 ani santem morti cu toti au introdus deja noua arma letala in alimentatia publica in special in paine nu mai rezist treb sa ma apuc sa mananc iarba de acum in colo pina vi la putere te astept si te sustin

 • Nelu
  ... a scris la 10 februarie 2012, 11:24   [#73]

  Buna. Sunt cu voi pina la moarte, domnilor trebuie in primul rind sa scapam de acest FMI, sa ne lase sa ne gospodarim singuri tara nu avem nevoie de ei. In al doilea rind sa punem agricultura sa functioneze, pamintul trebuie lucrat nu vindut, atentie nu va vindeti pamintul, eu sint tractorist si am invatat scoala pentru asta … acuma scolile pentru meserii s-au desfintat (Scolile profesionale), trebuie reinfiintate pentru ca nu toti sintem capabili sa facem o facultate. Lucrez 1,5 ha pamint atit pot pentru ca nu am cu ce, as lucra mai mult dar legile agriculturii nu sint bune sau nu se respecta oamenii de aici nu vor sa iti dea pamintul sa il lucrezi, mai bine cresc buruieni pe el. Acesti indivizi care ne conduc de 22 de ani nu au facut decat sa ne indobitoceasca, sa ne trimita sa muncim la straini sa ne faca slugile lor. Sa ne unim, sa dam cu aceasta mafie de pamint! Va doresc bafta multa si PP-DD inainte.

 • Poanca Dorel
  ... a scris la 11 februarie 2012, 18:07   [#74]

  D-le Diaconescu.
  Eu cred ca multa lume din aceasta tara stie cine sunt adevarati hoti, care au devalizat si furat ca in codru, nu cred ca este nevoie sa mai faceti dv emisiuni despre acest subiect. Ei se stiu cine sunt, sunt toti cei care au guvernat tara de 22 de ani incoace, si lumea o sa-i sanctioneze la alegerile care vor urma.Am citit si eu cele 20 de puncte din programul Partidului Poporului si sunt perfect de acord cu acest program,dar ca sa fie credibil acest program trebuie si argumentat si sa ne explicati cum veti proveca pentru a pune in practica acest program care mi se pare extraordinar de bun pentru situata in care se afla poiporul nostru .Va rugam sa aduceti in emisiunile dv. la OTV ,oameni ,specialisti Partidului , economisti, sa ne spuna ei cum vor pune in aplicare cele 20 de puncte din programul PP. Va doresc multa bafta , si PP-DD sa iasa pe primul loc sa terminam cu mafia din aceasta tara

 • Ioan
  ... a scris la 11 februarie 2012, 22:26   [#75]

  Bravo Dane, te sustin! Jos Basescu si Ponta!

 • eugen
  ... a scris la 12 februarie 2012, 0:39   [#76]

  Domnule Dan Diaconescu, tu crezi ca te va vota pe tine cineva ? Tu nu vezi ca acestui popor ai trebuie REGE !? :-w

 • Nicolae
  ... a scris la 12 februarie 2012, 2:24   [#77]

  Daca-l vrei pe rege dute cu el in Austria acolo sa revendice tron daca vrea.Au mai mare drept sa revendice urmasi lui Cuza decat Mihai.

 • rary
  ... a scris la 12 februarie 2012, 9:55   [#78]

  NU MA SURPRINDE ABSOLUT DELOC PP DD STA N COASTA PDL AU SPUS SONDAJELE DE OPINIE INSA DAN DIACONESCU A SPUS CA PP DD ESTE PE PRIMUL LOC SI EU CRED CU TARIE SPUSELE D LUI DIACONESCU SI MA BUCUR FFF MULT DOAMNE AJUTA!!!

 • ... a scris la 12 februarie 2012, 15:22   [#79]

  Daca ar fi vrut sa faca ceva ptr tara, avea 60 de ani la dispozitie.
  Dimpotriva a plecat cu garnitura de tren, dupa ce l-a tradat pe maresal, armatei rusesti.
  si sa intors la revendicari, ca si cum pamantul romanesc. a apartinut Frantei sau Germaniei, sa ceara fosila revendicari la tron, acolo unde a stat un amar de ani, ca romanii nu au nevoe de alte lipitori.

 • danica petru
  ... a scris la 14 februarie 2012, 12:23   [#80]

  D-le DD, completeaza-ti staful cat mai rapid, caci e nevoie! Mai scoate in fata ceva specialisti , ceva figuri cu notorietate,ceva oameni cu carisma ! Ar fi pacat sa nu va imbunatatiti imaginea si in acest fel.

 • ... a scris la 14 februarie 2012, 14:30   [#81]

  ATENTIUNE!!! HOTIA DAUNEAZA GRAV SANATATII.
  Pentru combatere folositi noul produs PP-DD, contine o gama larga de agenti activi, ce actioneaza in profunzime, pana la anihilarea tuturor germenilor larvei, izoland-o in celula. Daca apar reactii neplacute anuntati de urgenta gardianul, acesta va folosi calasicul funicid pana la refuz. A SE PASTRA LA COMANDA STATULUI gata ori cand de atac.:peace: :peace: :peace: :peace: :peace:

 • Dan Nicolescu
  ... a scris la 17 februarie 2012, 17:48   [#82]

  Trage tare acum, Domn’ Dan ,
  Poti usor repeta in citeva luni performanta electorala a lui Vadim , cind Roamnai Mare a obtinut un grup parlamentar puternic , daca nu dai semne de oboseala chiar acum
  Nu esti nebun ca Vadim, ai reale calitati de politician si poti deveni o forta politica influenta in parlament si in intreaga viata politica,
  Am impresia, de aici de departe din USA, mai ales ca urmaresc campania electorala a Republicanilor si pot face comparatii, ca dupa congres v-ati muiat si asteptati. Ce Dumnezeu asteptati ? vreti o parere? Concentrati=va acum pe fostul electorat al lui Vadim, si pe nemultumitii din PSD si PNL. Nu puteti fi impotriva tuturor.
  O a doua parere. va trebue niste figuri noi dar puternic si citiva politicieni incercati, fiindaca daca va veti umple listele cu nechemati gen Dolanescu. irina Loghin sau Mitzura Arghezi, veti avea un grup parlamentar mare, dar fara nici o influenta,
  O a treia parerea, noii veniti la Dvs trebuie pastrati , nu tratati ca la nebunul de Vadim. Trebuie sa va laudati ca nimeni nu a fost exclus din PPDD
  Hai Domn’ Dan ! E momentul tau, pe care daca il pierzi acum, nu se va mai repeta peste patru ani. Electoratul roman poate fi dirijat de voi in sensul dorit in cele citeva luni bune ramase, s-au saturat de antenele lui Felix !

 • anonim
  ... a scris la 20 februarie 2012, 11:52   [#83]

  Domnule DD sunt din comuna Corbu Jud,CT
  Ati ales pe pentru comuna noastra un om care a fost prima o periaoada de 10 ani ,,si nu a facut nimic pentru comunitate…s-a plimbat de la un partid la altul ..PSD..PDL..ati facut cea mai proasta alegere deoarece nimeni in acest sat nu il mai doreste pe acest BOBES EUGEN..deci din start veti pierde multe voturi.NU mai spun ca va veti pierde si popularitatea de care acumva bucurati..deci cu toate ca va sustinem cu toata familia partidul dar din cauza acestiu om vom vota impotriva dvs..

 • Cuca Macaii
  ... a scris la 22 februarie 2012, 18:27   [#84]

  Daca boul de Diaconescu iasa presedinte, eu atunci plec din tara. Da-l in p*** mea de mu*** si nespalat. Oare are 8 clase primare imputitul asta?

 • Nicolae
  ... a scris la 22 februarie 2012, 22:46   [#85]

  Prin cea ce ai scris, ai zis totul, mai bine tinea-i gura inchisa ca nu ai nici bun simnt nici educatie. Cuca Macaii

 • Relu
  ... a scris la 23 februarie 2012, 9:39   [#86]

  Basistule de la Cuca Macai poti sa-ti iei bilet de pe acum, gata sa dus vremea voastra, a sosit timpul sa scapam de mafia regimului de mafioti a lui Basescu Scaraoschi, la puscarie cu voi hoooooooo:peace: :peace:

 • JoinT
  ... a scris la 23 februarie 2012, 13:54   [#87]

  Nu sunt moderator aici, dar pot sa va rog sa terminati cu jignirile. Nu ajuta pe nimeni. Cuca Macaii isi spunea parerea despre DD, asa cum puteti si voi sa va spuneti parerea despre Base sau oricare altul, insa daca toti ar face ca cei care il sustin pe DD s-ar face haos aici.
  Nici eu nu-l am la inima pe DD, asta s-o spun elegant, insa nici cu Base nu mi-e rusine. Cred ca efectiv nu ai pe cine vota in tara asta.

 • Nicolae
  ... a scris la 23 februarie 2012, 23:20   [#88]

  Cred ca am fost destul de eleganti. Daca ai ceva de spus ar trebui sa i-o spui lui Cuca Macaii.

 • JoinT
  ... a scris la 25 februarie 2012, 17:16   [#89]

  Nu am ce sa-i spun lui Cuca Macaii. E un mod de a se exprima, chiar daca nu e elegant, sau departe de a fi. Insa a facut referire strict la DD, pe cand daca urmaresti Relu facea referire strict la persoana Cuca Macaii. Si daca tot esti simpatizant DD, la fel ca Relu, poate ar trebui sa privesti lucrurile corect.

 • Nicolae
  ... a scris la 26 februarie 2012, 1:24   [#90]

  Eu cred ca vad destul de corect lucrurile, nu am ochi impaienjenati de mafie, sant o persoana ce sunt stapan pe mine insumi.
  Eu nu sant simpatizant al lui Dan Diaconescu ci sunt persoana ce a aparat dreptatea si a criticat nesimtirea, cei ce aparati acest sistem nu mai stiu cum reusiti sa mai gasiti cuvinte sa mai spuneti ceva favorabil acestui sistem,banuesc ca aveti aces la ceolan, alfel nu pot sa mi-o explic.
  Nu stiu daca Dan Diaconescu o sa reuseasca sa faca ceva in aceasta tara de mizerie intocsicata de aceasta clasa de politicieni care nu merita nici macar sa le spunem buna ziua. Am speranta ca acest popor sa se destepte si sa stie sa utilizeze votul sau. Un copil nou nascut deschide ochii imediat dupa nastere, poporul roman ia tinut inchisi 22 de ani. Multa sanatate.

 • curiosu
  ... a scris la 26 februarie 2012, 7:18   [#91]

  nea Dane toate bune si frumoase cu ce zici ca vrei sa faci, dar pentru ca sa-mi dau eu seama cam unde vom ajunge dupa ce vei deveni presedinte si vei avea 51% in parlament zi-mi si mie care-ti sunt prietenii la husi-vaslui?

 • georgica pescaru
  ... a scris la 26 februarie 2012, 21:52   [#92]

  Dan Diaconescu, las-o mai moale. Nu ti-ai facut plinu ? De la bisnitar cu bere si tigari in Regie te-ai facut patron de TV, ai pacalit lumea cu SMS-urile tale si acum vrei sa te cateri in varf de tot. Vezi sa nu cazi ca-ti rupi gatul rau de tot. Nu te baza pe telespectatorii tai aia care au mai ramas.
  Apropo, care mai este raitingul tau ? Eram unul dintre ei dar mi-am dat seama de caracterul tau:
  1. -- manipulator
  2. -- mincinos
  3. -- profitor
  4. -- santajist
  5. -- chitros
  >:)

 • ... a scris la 27 februarie 2012, 13:46   [#93]

  acest om DAN DIACONESCU acum are 21 de punte care merge cu ele an campanie cele lalte partide nau nimic sa, au miciuni 20 ani ; acest om nu poate sa minta poporu el are dreptate an multe privinte ; voi oameni care nu ganditi el sa sacrifica sa faca ceva bun ; canditiva ce ar putea pati el ar putea fi anpuscat daca ar minti si ori cum el asi face foarte multi dujmani noi trebui sal aparam ; sa ne aparam drepturile pai romania sar schimba cu totu si vom avea de casigat nu de pierdut. pai mana asta politica care a fost si este la putere 20 ani au zis vreunu sa deie la om 1000 euro macar asta casca gura si da 20000euro pai voi avet bani si nu va trebuie astia de al criticati sau aveti neamuri la putere ;ori cum eu si poporu roman nu au de pirdut nimic daca avem pe DAN DIACONESCU PRESEDINTE ori cum este o mare shimbare fata de ce am avut si ce avem acum ;:-h :-h :-h :-h :-h :-h

 • NELU DIN ARDEAL
  ... a scris la 27 februarie 2012, 15:08   [#94]

  BUNA. Daca toti care il acuzati pe DD ca este mincinos, profitor……….etc aveti si probe .Ce sunt cei care ne-au condus 23 ani?Uitam ca nu avem altceva mai bun,si vrem o schimbare,ne-am saturat de asemenea democratie.Pentru uni democratie pentru alti nimic,uni sa traiasca in puf alti in mizerie ,uni sunt baieti destepti alti sclujile lor. VREAU O SCHIMBARE,CU PARTIDUL POPORULUI,SALUTARE DD :peace:

 • Relu
  ... a scris la 27 februarie 2012, 18:15   [#95]

  Fratilor lasati cearta si ura pentru ca asta face parte din lucrarea Satanei de la Cotroceni. El asi baga coada ( Serviciile) si ne face sa ne dusmanim noi intre noi romanii. Asa ca haideti fratilor sa ne unim fortele sa dam jos Anticristul de la Cotroceni sa scapam tara asta pentru todeauna de acest tiran.Jos Tiranul si toata gasca lui de mafioti. Alegeri Anticipate cit mai repede !!!

  :peace:

 • ROMANBUN
  ... a scris la 29 februarie 2012, 10:36   [#96]

  Sincer nu prea ii dau sanse ca si presedinte lui DD, insa nu pot sa nu observ aceasta noua viziune asupra unei noi ere…

  C-o fi bne, c-o fi rau nu stim, insa stiu sigur ca mai rau de cum e nu poate fi… Personal cu sufletul deschis ii voi da votul meu, nu neaparat pt ca este potrivit, ci pt ca vine cu altceva, radical…

  Este de apreciat si faptul ca omul vin zi de zi cu noi propuneri, noi “puncte” de a ajuns pe la 53…

  Macar 1 de s-ar implementa in Romania si tot am fi inainte, cel care mi se pare cel mai bun este cu justitia… Daca macar asta ar fi pusa la punct cei corupti au putea fi izolati.

  Dar este doar o parere… Oricum ca si popularitate este in top, in randul oamenilor simpli…

 • Vlad Georgescu
  ... a scris la 1 martie 2012, 10:15   [#97]

  Ne-a ciuruit si de data asta Basescu!!! Si ne mai miram ca asi permit sa ne numeasca ciumpalaci, viermi etc. stiu ei ce stiu cind ne numesc asa. Daca cineva crede ca lui Basescu ia tremurat chiloti in c…r va inselati amarnic, nu fratilor pentru ca el stie cum sa traga sforile si sa ne pacaleasca. Acest om are o mare experienta in a manipula masele, si este de o inteligenta fantastica. Voi nu vedeti ca este un actor, si joaca extraordinar de bine( merita un peremiu Oscar) Fratilor va intreb? oare suntem atit de prosti sa nu vedem ca suntem prostiti si timpiti de un singur om?Cum putem tolera sa permitem ca gasca lui de mafioti sa fure bogatiile tarii si noi sa ne facem ca ploua? Adevarati vinovati nu sunt ei, ci noi ca toleram acest regim de mafioti.Daca acest Regim era in alta tara era de mult la puscarie. Dar la noi se poate asa ceva si in Africa. Pacat, noi suntem un popor care meritam mai mult. Eu nu sunt membru nici unui partid sunt un om simplu cu 7 clase, si am scris si eu aici ce gindesc , sper sa nu supar pe nimeni.

 • bala nicolae
  ... a scris la 1 martie 2012, 16:23   [#98]

  eu pot sa va spun ca romani de azi nu mai au sange an vene parca ar fi un facut sa trecem prin chinurile astea .eu zic ca nu stim ce vrem si asteptam sa cada para malaiata …….. ma scuzati ;nu vrem sai dam pe intelectuali astia jos de la putere ;ei sant destepti ; au vazut ca credem ce spun eii; si ne fraieresc cum vor ei;daca romanu taranu de rand nu se bate cu pumnu an piept sa rasune munti sa se sperie astia de conduce tara sa le fie frica sa mai puna picioru an scaunu domnesc;si nu mai un om cinstit cu sufletu curat sa ne scoata din mizerie; sa nu fie prea destept sa fie prost cioban ca ala stie sa-i conduca turma cand o spune un cuvant lege sa ramana nu ca astia intelectuali au multe studi de facut pana ar adopta o lege trebui sa se gandeasca sa socoteasca ca deaia are carte multa cum sa amparta ciolanu sa nu bage prosti de seama ca se unfla tarata an cap si ies an strada; astia au facut niste legi ca amartu de om cand iese an strada sai fie teama sa se sperie sa stea acas ca vine toate de gata ; dea zic eu cand sa facut revolutia nau fost legi si am avut sange an noi si am chstigat libertate doar atat am fost prea ocupati sa ne obijnuim cu libertatea si ciocoii neau furat pe la spate aia care au duso bine si pe timpu lu nea nicu au stiut mersu au stiut cum sa fure si acum noi ne trezim si vedem ca nu avem pa ce punem mana si ne plangem de mila unu la altu pai fratilor ai sa ne trezim ca sa ne fie bine ;pentru copii nostri alfel an tara asta nu vad sa se mai antample ceva bun . o sa vina vremea hiducilor sa ia de la bogati sa dea la saraci astia care au miliarde odata si odata tot o sa schrtie din dint ca nu au ce face cu bani o sa se stearga cu iei la fund cand cand o veni schrnirea dintilor; sanatate oameni buni si sami iertati greselile .:( :peace:

 • Nicolae
  ... a scris la 1 martie 2012, 23:00   [#99]

  In anii de scoala,cand in clasele de istorie,profesolul ne povestea cum au fost tradati Mihai Viteazu, Vlad Tepes Cuza Voda, am crezut ca istoria nu spunea tot adevarul, ca un roman nu este capabil sa-si vanda tara pentru un pumn de galbeni, dar am ajuns sa traiesc sa vad cu proprii ochi, cum un pumn de viermi vand tara, iar noi santem complici pentru ca nu facem nimic sa-i oprim. Traiasca PP DD.

 • Vlad Georgescu
  ... a scris la 4 martie 2012, 9:06   [#100]

  Este evident si clar ca in Romania avem un regim dictatorial de tip Putin. Acest regim al lui T. Basescu guverneaza tara cu ajutorul Serviciilor Secrete, Politiei si al Jandarmeriei. Asa cum stiti cu toti aceasta institutie numita Jandarmeria Romana a devenit sluga personala a lui T.Basescu, ati vazut cu cita ura , dusmanie si slugarnicie asi face treaba cind este pus in pericol regimul.Un ultim exemplu este acela de la meciul cu Uruguay, cind au luat masuri ca nu cumva cineva sa protesteze impotriva lui Basescu. Au batut la rind femei si barbati nevinovati , rusine sa le fie acestor caini de paza ai regimului de tip politienesc si mafiot.Fratilor a sosit timpul sa ne trezim din somn, indiferenta si nepasare. Sa ne unim sa dam jos acest regim si sa-l trimitem la , lada de gunoi a istoriei. Sa punem capat jafului acestei tari si vinovati sa fie judecati si condamnati. Sa avem cit mai repede alegeri anticipate, sa nu mai lasam nici o zi acest regim laputere, pentru ca ei continua cu nerusinare sa fure pina in ultima clipa, din acest motiv ei trag cit pot de timp sa ramina la guvernare. Fratilor Puterea sta in mainele noastre nu in mina acestor fanarioti.Alegeri anticipate!!! Jos regimul Mafiot!!! Unitate!!!

 • Nicolae
  ... a scris la 4 martie 2012, 23:36   [#101]

  Aveti dreptate domnule Vlad,asta ar fi trebuit sa o facem de mult. Pana acuma nu aveam nici o alternativa, dar acuma nu mai stiu ce motiv am avea,refuz sa cred ca poporul Roman este atat de prapadit, ca nu este stapan sa-si apere interesele si permite viermilor astia sa ne batjocoreasca ca si pe cei mai analfabeti.

  Daca si de data asta nu o sa ne unim inpotriva lor, pai atunci inseamna ca ne meritam soarta. Am mare incredere ca poporul o sa se destepte si o sa se uneasca pentru a ne salva pe noi insine. Desteaptate ROMANE noi avem putere decat odata la 4 ani.

 • curiosu
  ... a scris la 13 martie 2012, 5:21   [#102]

  cand aduceti un procuror american si pe la vaslui ca reprezentantul ppdd l-am vazut.

 • Vlad Georgescu
  ... a scris la 16 martie 2012, 16:57   [#103]

  Romani, Democratia din Romania este pus in pericol de regimul de tip mafioto-stalinist al lui T.Basescu. De ce credeti voi ca vor sa inchida postul OTV? Pentru ca acest post de televiziune este singurul care spune adevarul catre popor. Motivatia CNA, este ca OTV, face reclama PP-DD, si lui DD, la presedentia tarii. Este o minciuna ordinara, pai atunci ar trebui sa fie inchise toate posturile tv din Romania. Toti politicienii vin la aceste posturi si asi fac campanie electorala, in frunte cu T.Basescu care apare zilnic la tv si promite marirea salariilor si pensiilor.Adevaratul motiv este altul, le este frica si sint extrem de ingrijorati de impactul pe care OTV si PP-DD, il are in rindul poporului.

 • cetateanul turmentat
  ... a scris la 17 martie 2012, 15:52   [#104]

  Ideile sunt extraordinare ; ce se prezinta la tv de insusi diaconescu este valabil, se regaseste foarte usor o urma de idealism in ceea ce vorbeste sau ce se vorbeste la otv despre acest partid insa despre ce se intampla in realitate despre acest partid nu vb nimeni si nimeni nu-ti raspunde oricat ai incerca ; spre exemplu in suceava la organizatia judeteana pp-dd , la conducere , sunt Adrian Artene ( traseist politic dar fara cu prea multe functii de-a lungul timpului la un nivel foarte inalt ) si Petrica Tarniceru ( fost deputat psd 2004-2008 care se afla in prim planul ” jafulului national” de foarte mult timp ,inca de prin 2003, pe cand facea afaceri cu statul avand diverse firme ( gen nicolaeciuc ) sugand bani de la poporul asta cu nemiluita si evident ” legal” de ilegal , pana si in prezent ( prin presa se vehiculeaza sume ajungang chiar si pana la 2. 000.000 de euro ) ; din cate am mai citit, chiar si pe forumul pp-dd oficial , multe persoane oneste care cred tot se agata de orice speranta , de necondamnat , raporteaza astfel de mafioti care au trecut in barca pp-dd , deci asta este fratilor realitatea ; ce se zice la tv si ce se intampla in realitate matematic sunt necongruente . Totusi o explicatie ar trebui sa existe mai ales din partea lui diaconescu , si nu vreau sa aud din alea cu ” padure fara uscaturi nu exista” si nici din alea cu ” ne folosim de ei pana castigam alegerile” deoarece daca multi din mafiotii astia patati care sunt acum la pp-dd in conducerile de organizatii judete vor fi regasiti ca si candidati la parlamentare din partea pp-dd atunci e o adevarata problema , nu putem vota aceeasi lupi in blada de oite.

 • Nicolae
  ... a scris la 18 martie 2012, 1:56   [#105]

  Toti cei ce stiu despre fosti politicieni corupti, care incearca sa se agate de caruta PP DD, trebue facuta plangere catre partid si cautati alti candidati,Diaconescu nu poate face ordine singur, noi santem cei ce trebue sa le rupem oasele acestoar nemernici.La gunoi cu ei.

 • iulian
  ... a scris la 19 martie 2012, 1:26   [#106]

  Cuca Macaii, esti un nenorocit sub influenta drogurilor, cum poti vorbi asa despre PP Dan Diaconescu?

 • iulian
  ... a scris la 19 martie 2012, 1:28   [#107]

  La fel si Georgica Pescaru …

 • Rici
  ... a scris la 19 martie 2012, 18:30   [#108]

  Uite, eu v-am gasit solutia. Nationalizati tot, confiscati tot, infiintati CAP-uri, infiintati plutoane de executie, pumnul ca la Hitler este deja in stegul vostru. Va trebuie doar zvastica. Luati-va ajutor din Camodgea, de la kmerii rosii. Asta va va paste cu PPDD.
  Doamne ce popor prost… Mai intii il votati pe pe Iliescu comunistul, apoi pe hotul de Base, iar acuma il vreti pe Dan Diaconescu… Cred ca, de fapt va meritati soarta.

  Rici din Nürnberg.

 • Nicolae
  ... a scris la 19 martie 2012, 22:43   [#109]

  Rici cred ca ar trebui sa te prezinti la presedentia Romaniei, ca vad ca nici unu nu e bun.

 • VYO
  ... a scris la 20 martie 2012, 11:38   [#110]

  Va salut! In primul rind tin sa va felicit ptr cea ce vreti sa facet atit pe dvs. cit si pe cei din partidul PP-DD. Eu nu stiu deocamdata daca noi vom putea vota de-aici din Spania cind vor fi alegerile, oricum noi va sustinem indeferent de ce se va intimpla. Va multumim.

 • rici35
  ... a scris la 20 martie 2012, 12:06   [#111]

  Sunt pozitiv surprins de faptul ca mesajul meu nu a fost sters de catre administrator.

  Parerea mea este ca in Romania coruptia este atit de mare, incit chiar daca DD este bine intentionat, nu va gasi oameni competenti necorupti. Deci eu vad solutia in oameni de virf cumparati din vest. Aceia pot pune bazele unui stat puternic. Si bineinetels toti ce au furat trebuie sa fie dati in judecata si eventual sa plateasca.

  Ce nu imi place mie la DD este faptul ca promisiunile facute sunt in mare parte absolut utopice si nerealizabile mai bine zis nefinantabile. Sa nu uitam ca totul costa bani. De unde sa fie acestia ??

  In orice caz, sunt curios ce o iesi. Si ar fii de dorit ca toti ce au furat sa raspunda in fata legii.

  Rici Nürnberg

 • Vlad Georgescu
  ... a scris la 21 martie 2012, 9:20   [#112]

  D-le Rici dv. acolo in Germania puteti sa vizionati postul de televiziune OTV? Cum puteti crede ca un administrator sa va cenzureze cind la OTV vin toti oameni simpli din popor, si sunt lasati sa-si exprime fiecare liber ideile. Din acest motiv, pe buna dreptate acest post OTV este denumit si Televiziunea Poporului. Este singurul post de tv din Romania in care sunt demascate cele mai mari fraude si jafuri care s-au facut de catre clasa politica de peste 20 de ani incoace. Din acest motiv Regimul actual din Romania incearca pe anumite cai si motive sa inchida acest post tv, pentru ca le este teama de vocea poporului care asi exprima liber ideile la OTV. In mare parte aveti dereptate se spuneti , dar la ora actuala in Romania in opinia mea singura Forta politica care sa ne scoata tara din actuala criza este PP-DD.

 • Rici35
  ... a scris la 25 martie 2012, 9:17   [#113]

  Stimate domnule Georgescu,

  va dau dreptate, parerea mea este de ani de zile, ca romanii merg la alegeri ca sa aleaga ce partid sa ii fure.
  La fel, daca ii spui poporului adevarul la ce ii asteapta atunci nu vei avea parte de guvernare pentru ca nu te alege nimeni. Si aici se minte in politica, dar mai cu masura. Si in Romania exista solutii de a opri spaga si coruptia. Trebuie doar vointa politica de sus de la presidentie. Si trebuie introdusa legea, ca oricine sa fie obligat sa justifice banii ce ii are. Asta exista si la noi in Germania.
  Ceea ce la voi lipseste este o lege puternica a functionarului public. Pentru ca acestia sunt cei ce reprezinta tara, si pina acuma sunt schimbati dupa bunul plac al presidentiei.
  Va explic in citeva cuvinte cum e aici.
  Aici functionarul public are un servici pe viata. Deci nimeni nu te va da afara indiferent de culoarea politica. Bineinteles ca nu fiecare ajunge functionar public. Trebuie sa ai anumite rezultate. Functionarul public are un salar decent si nu exagerat. El creste in timp. Ce este mai important este faptul ca nu primeste pensie. El cind atinge virsta de pensionare isi primeste in continuare salariul diminuat cu citeva procente. Daca insa face o boacana ca de exemplu luare de mita in timul cit e functionar e dat afara si isi pierde acest drept. Si cine risca asta? Sa ramii fara pensie pentru 100 €?
  In Ro ar trebui sa se inceapa cu asta mai intii la posturile de conducere iin functii publice.
  Asa s-ar putea crea un stat puternic care este f necesar in Romania.
  La fel trebuie pedepsita darea de mita. Si 0 toleranta. Aici nu indraznesti sa iei mita. Din pacate Romaniii s-au obisnuit cu mici atentii. Si aici se dau mici atentii. In industrie valoarea acceptata este de maxim 20-30 € si nicidecum numerar. La functionar de stat cred ca incepe la 1 €, mai mult de un pix ieftin nu este acceptabil.
  In Romania pina si la gradinita copii vin cu buchete de flori. Asta inseamna dare de mita. Oricit de incredibil pare. Aici un copil merge eventual cu o floare, si asta se intimpla foarte rar.
  Eu urmaresc citeodata OTV. Dar nu stii niciodata daca cei ce vin in studiou sau suna sunt selectati inainte. In orice caz daca PP ajunge la putere, sansele de a face OTV incontinuare asa cum e acuma sint f mici cred. Primul pas ar trebui sa fie o lege a functionarilor publici.
  Oricum va fii f interesant si astfel de sistem nu cred ca s-a incercat inca pe plan intenational.
  Vad insa in PP-DD tendinte similare cu a lui Hitler al nostru. Sa nu uitam ca NSDAP a lui Hitler a fost initial un partid de stinga si partidele comuniste din toata lumea erau inprietenite cu el.
  Deabia dupa ce Hitler nu a mai vrut sa colaboreze cu ei a devenit dusman.

  Vad ca din pacate nimeni nu prea ia parte la discutii pe blog. Exista si un alt blog a lui DD?

  Rici din Nürnberg

 • Vlad Georgescu
  ... a scris la 25 martie 2012, 16:38   [#114]

  Va salut cu respect D-le Rici. Ma bucura faptul ca de si locuiti in Germania, sunteti la curent cu tot ce se intimpla in viata politica din Romania . Se vede faptul ca nu a-ti uitat tara de origine. D-le Rici sunt perfect de acord la tot ce a-ti comentat dv. aveti dreptate, dar la un singur lucru indraznesc sa nu fiu de acord si sa va contrazic un pic, acela de a compara PP-DD cu un partid fascist, rasist si xenofob. Si daca a-mi permiteti sa va explic de ce nu cred eu ca este asa. Noi poporul roman suntem prin traditia noastra un popor de oameni toleranti care au trait de milenii in pace cu toate neamurile. Sunt mai mult ca sigur ca dv ca romani stiti acest lucru. Convingerea mea este ca in Romania si pe scena politica actuala nu exista miscari s-au organizatii de tip fascist. Din acest punct de vedere stati linistit. Ce ar trebui sa ne preocupe si sa ne ingrijoreze pe noi este marea coruptie care din pacate a ajuns la cote alarmante . Toate regimurile care au guvernat Romania din 90′ incoace au promis ca vor stopa coruptia si ca legea asi va face datoria pedepsidu-i pe cei vinovati. Nimic mai fals, toti au furat prin rotatie, si ne mint incontinuare ca o sa fie bine si sa avem rabdare ca va veni si ziua fericirii si pentru popor. Pentru mine astia care au jefuit tara si a adus poporul in pragul saraciei si disperari sunt adevarati fascisti. A-ti facut o comparatie intre PP-DD sI NSDAP al lui Hitler, va rog sa-mi spune-ti pe ce va bazati cind faceti o asemenea comparatie. Credeti ca PP-DD este un partid fascist daca vine la putere sa stopeze corupita din tara? Nu credeti ca este drept si si legal ca cei care se fac vinovati de marile acte de coruptie si jaf din Romania sa fie trasi la raspundere si condamnati conform legii? Nu credeti ca averile obtinute pe cai ilicite si corupte sa fie confiscate si redate poporului ? D-le Rici, eu nu sunt membru PP-DD si sincer nici nu vreau sa fiu in nici un partid, sunt un roman simplu care traieste in Romania, care sa saturat de hotiile si minciunile din tara lui. Romania la ora actuala are nevoie de o forta politica noua , cu politicieni cinstiti, justitie independena care sa aplice legea si sa stopeze jaful acestei tari. D-le Rici, vad ca sunteti un om scolit si inteligent, aveti alta mentalitate voi romanii care munciti si locuiti in west, veniti la PP-DD si faceti ceva pentru tara asta. Poate a-ti vazut la OTV, D. Diaconescu face mereu apel la cei care sunt plecati sa vina alaturi de PP-DD. Multa sanatate si noroc .:peace:

 • Rici35
  ... a scris la 25 martie 2012, 18:35   [#115]

  Stimate domule Georgescu,
  va multumesc pentzru raspuns.
  Sunt de acord cu Dvs. Intr-adevar in Romania trebuie sa se intimple ceva, ca nu se mai poate asa. Toti au furat, si DD de fapt este singurul ce pina acuma nu este minjit. Deci daca ma gindesc bine, nu prea ai alternative de ales.
  Bineinteles ca fiecare ce a furat trebuie trimis in judecata si trebuie sa raspunda in fata legii. Toate averile ce nu pot fii justificate trebuie confiscate. Va aparea insa o problema majora, si anume daca aplici legea cum ar trebui aplicata nu mai ramine cine sa fie politist, doctor, functionar de stat. Deci cei neminjiti sunt asa de putini, incit nu pot duce in spate institutiile statului. Deci va deveni o problema tehnica.
  Singura solutie ce o vad eu, este de a da omului posibilitatea de a se de auto-dezvălui in fata organelor de stat, politie, finate, etc. Asa va trebui sa dea inapoi ce au furat, dar scapa de puscarie si primesc eventual la locul de munca. Cine nu se auto dezvaluie poarta consecintele. Este un mecanism foarte eficient. Si trebuie medializat asta. Pentru DD cred ca asta nu este o problema. S-a intrat in Romania intr-o dilema totala. Este f trist cind citesc ca lumea a pierdut increderea ca se poate inlatura coruptia. Asa s-a ajuns in Romania. Trist.
  Insa trebuie avut mare grija, de a nu se ajunge la situatii ca in Cambodja sau la Hitler.
  Bineinteles ca Romanii nu vor incepe un razboi cu vecinii. Dar exista pericolul ca sa inceapa un razboi intre ei.

  Eu incerc sa analizez atent drumul lui DD.
  A fost inchis de actuala putere (nici azi nu stiu de ce) si iasa din puscarie si candideaza. Vad aici ceva paralele cu Ceausescu. Poate e doar coincidenta.
  Apoi partidul il cheama PP-DD. Dan Diaconescu este partidul??? Problematic pentru mine.
  Apoi pumnul ca sigla. Similar cu cel al lui Hitler, si comunistii aveau asa ceva.
  Promisiunile absolut nerealizabile si nefinantabile. Paralela cu comunistii.
  Apoi de multe ori se preaslavesc timpurile lui Ceausescu. Situatia in care se afla Ro acuma este datorata Comunistilor. Coruptia de acuma este o urma a comunismului si a lipsei totale de bun simt, de educatie sociala a poporului roman.
  Deja faptul ca l-au mai votat data pe Basescu a aratat asta. Va fel ca Iliescu a fost ales a doua oara. Ca se cumpara voturi pe o galeata portocalie. Asta arata cit de innapoiat si indobitocit este poporul roman. In general romanii sunt oameni simpli care sunt manipulati usor.

  Multumesc pentru oferta de a ma inscrie in PP. Dar eu incerc sa ramin un om care analizeaza totul absolut neutru si foarte suspect. Eu in Ro nu am incredere in nimeni din viata politica. Asta m-a invatat istoria. Si pentru mine este destul de simplu. Traiesc in Germania, o duc bine si nu am intentii de a ma intoarce. Nu sunt patriot de nici un fel. Romania ma intereseaza pur tehnic si pentru ca am prieteni acolo de care imi pare rau.

  Parerea mea care o si exprim de fata cu toti prietenii este: “Cine are mai mult de 2 neuroni functionali in cap pleaca, si lasa hotii intre ei sa se fure unul pe altul.”

  Vedeti pe timpul cind eram tinar am fugit peste granita de la ceausescu. Acuma este mai simplu. Pleci undeva in CE, te muti si gata. Eu personal nu cred in o posibila vindecare a cancerului coruptiei din romania.

  Acuma citiva ani speram in primarul sibiului. Dar nu a fost acceptat. Poate DD va putea face ceva, dar daca ajunge la guvernare fara o majoritate nu prea are putere. Si ii vor lipsi oamenii. Cred ca in situatia lui esti ca cineva cu un pahar de apa un fata unui incendiu silvic.

  Faptul ca poporul Roman este tolerant, nu poate fii contestat, eu cind am stat in romania nu am avut niciodata probleme. Chiar indraznesc sa spun ca orice mama era mindra cind fata ei avea un prieten german. Si ce fac ungurii pe moment in ro nu poate fii tolerat si asta sunt de acord.

  Domule Georgescu, eu chiar doresc sa ma criticati. Numai critica este constructiva, nu datul din cap. Poate ca eu de aici urmaresc mult mai senibil ce se intimpla in Romania. Asta pentru ca nu imi va schimba viata, dar mai ales pentru ca am trait in epoca comunista (urasc comunistii pina la moarte) iar Hitler cu clica lui au reusit sa faca din o democratie cea ce stim cu totii ca a iesit.

  Din comentarul Dvs. ma deranjeaza faptul ca spuneti ca coruptia e de dupa 90. Leaganul coruptiei era deja la ceausescu. Eu eram dintre cei care luau sacul de zahar din magazie la alimentara si femeile cu copii mici stateau la rind. Aveam tot ce vroiam, dar nu aveam libertate la ceausescu. Si ma saturasem sa fur. Am trecut printre gloante cind am fugit ilegal din romania. Pentru ca nu mai vroiam sa traiesc asa.

  La fel sunt sigur, ca daca as fii primar in Romania as fura le fel ca ceilalti, sau mai mult. De ce aici in germania nu mituiesc politia? Pentru ca stiu care sunt urmarile.

  Secretul saraciei in lume este coruptia. Cu cit ea este mai mare, cu atit saracia este mai accentuata.

  Si in Romania toti sunt corupti. Si cei de sus, dar si umul sarac ce da spaga la medic, sau care trimite copilul cu flori la invatatoare. S-a pierdut pina si spiritul de a incadra asta la coruptie. Se numeste mica atentie!

  Cu drag

  Rici

 • ... a scris la 27 martie 2012, 12:40   [#116]

  Datorita faptului ca exista foarte multe comentarii legate de acest subiect, comentariile pe blog au fost inchise iar discutia referitoare la “Partidul Poporului -- Dan Diaconescu” va continua pe forum.

  Pentru a adauga un comentariu pe forum legat de subiectul Partidul Poporului -- Dan Diaconescu, dati click aici:

  http://dan-blog.ro...ui-dan-diaconescu

Trackbacks

 1. Blogul lui Dan Diaconescu