Partid de dreapta

crin antonescu Partid de dreapta

Cred că s-au cam spulbert speranţele unificării dreptei din România. Crin Antonescu a fost cel care, cel puţin din acest punct de vedere a spus lucrurilor pe nume: unificarea dreptei prin fuziune şi nu prin alianţe electorale. Pentru că, alianţe s-au mai încercat, au şi existat, însă n-au rezistat în timp.

N-am fost nici pe departe şi nu sunt un fan al lui Crin Antonescu, l-am condamnat de multe ori atunci când, probabil forţat de colaborararea/alianţa cu PSD, s-a arătat lipsit de coloană vertebrală, însă este de apreciat faptul că măcar acum, la finalul “aventurilor” sale politice, a avut tăria să ia anumite decizii pe care puţini, foarte puţini oameni politici romani sunt capabili să le ia, şi anume decizia de a demisiona.

Sper să apară un “providenţial” pe partea dreaptă, care să reuşească să coaguleze în jurul său forţele de dreapta. Deoarece în continuare cred că, în România este nevoie de un puternic partid de dreapta care să poată echilibra balanţa în lupta cu socialiştii din România.

crin antonescu Partid de dreapta

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , duminică, 1 iunie 2014 in categoria Politica. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

Un comentariu la subiectul “Partid de dreapta”

  1. Severus

    Nu l-am agreat, dar zici ca la unii oameni le mai vine mintea la loc. Nu il inteleg pentru deciziile luate, dar mi-a castigat respectul din punctul asta de vedere. Parca si-a dat restart :)

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Matrimoniale