Părerea unora n-ar trebui să mai conteze!

politicieni jurnalisti ziaristi infractori condamnati penal coruptie Părerea unora n ar trebui să mai conteze!

Părerea unora n-ar trebui să mai conteze!

Sistematic, văd în diverse emisiuni de televiziune, invitați ori interviuri prin telefon luate unor persoane certate cu legea. Certate cu legea în sensul că respectivele persoane au fost condamnate penal la pedeapsa cu închisoarea. Nu mai are importanță dacă pedeapsa a fost cu executare ori cu suspendare, în opinia mea respectivul personaj este un infractor sadea. Iar exemplele sunt multe, foarte multe!

Să ne înțelegem: respectivele personaje au fost condamnate pentru fapte de coruptie, pentru devalizare, pentru că au furat bani ori bunuri de la statul român și nu sunt victime ale vreunui sistem politic, cum încearcă ei, infractorii, sa facă sa pară!

Și-atunci nu reușesc sa înțeleg de ce ai vrea să „iei lumină” de la un infractor?

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

5 comentarii la “Părerea unora n-ar trebui să mai conteze!”

 • ... a scris la 16 ianuarie 2018, 13:36   [#1]

  Dacă-ar fi numa’ (sau „decât”, că tot e la modă) ăștia patru din poze, n-ar fi chiar o tragedie. Din păcate sunt cu mult mai mulți…

 • ... a scris la 16 ianuarie 2018, 14:39   [#2]

  E bună aia cu „decât”… ma zgârie pe urechi și pe mine dar din păcate e folosit din plin inclusiv de către o seamă de politicieni.
  Evident ca sunt mulți, da’ se pare ca televiziunile n-au nici o problemă în a lua lumină de la infractori.

 • ... a scris la 16 ianuarie 2018, 17:38   [#3]

  Televiziunea nu a avut niciodată menirea de a informa (și de ce nu, de a educa?), ci a fost de când mă știu cea mai puternică armă de manipulare a conștiințelor. Iar noi plătim abonament ca să fim „luminați”.

  De ce să-și facă probleme orice televiziune ce promovează niște infractori dacă sunt atât de mulți cei cărora le place acest gen de „lumină”?

 • ... a scris la 16 ianuarie 2018, 22:04   [#4]

  Stai liniștit, Dane. Trăim într-o lume condusă de niște mincinoși. O lume căreia i se rupe-n cur de părerile unora ca noi…

  Ai ceva de spus? N-ai decât. Cine naiba stă să te asculte?…

 • ... a scris la 28 ianuarie 2018, 17:29   [#5]

  Pân’-la urmă, știi care-i „faza fazelor”, Dane?: nea Dragnea ăsta cu cepexul lui e mai tare decât Ceaușescu cu congresele…

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?