Păpuşă Baby Amore Pipi Popo, Fetiţă

Papusa Baby Amore Pipi Popo Fetita Păpuşă Baby Amore Pipi Popo, Fetiţă

Păpuşă Baby Amore Pipi Popo

Azi m-a sunat un prieten şi m-a rugat să-i caut o păpuşă Baby Amore, pe care vrea să o cumpere pentru fetiţa sa de doar câţiva anişori. Mi-a spus că a căutat pe tot internetul şi că nu există nicăieri pe stoc în România, o păpuşă Baby Amore. Este vorba despre o “păpuşă bebeluş” alimentată cu baterii (3 baterii tip AAA). Păpuşa Baby Amore are ochi albaştri care se închid. Păpuşa trebuie îngrijită, trebuie hrănită, iar după ce este hrănită, bebeluşul de jucărie face “treaba mică” şi “treaba mare” şi trebuiesc schimbate scutecele. Dacă bebeluşul-jucărie nu este hrănit, va începe să plângă şi nu se va opri din plâns până când este hrănit.

După discuţia telefonică, am început să răscolesc şi eu internetul şi într-adevăr, păpuşa Baby Amore este prezentă pe o mulţime de siteuri româneşti cu jucării pentru copii, însă peste tot apare ca fiind “Stoc zero” ori “Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului nostru” !?
Care să fie logica? Să ai cerere pentru un produs – între noi fie vorba, un produs nu tocmai ieftin câtă vreme preţul bate către vreo 300 RON – şi să nu existe nicăieri pe piaţă? Mă refer la magazinele din România, evident, site-urile “de afară” ies din discuţie …

Dacă aveţi vreo idee de unde se poate cumpăra o păpuşă Baby Amore, rog să lăsaţi un comentariu cu adresa magazinului. Mulţumesc …

Papusa Baby Amore Pipi Popo Fetita 1 Păpuşă Baby Amore Pipi Popo, Fetiţă

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , miercuri, 4 martie 2015 in categoria Sanatate / Familie. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

10 comentarii la subiectul “Păpuşă Baby Amore Pipi Popo, Fetiţă”

 1. Spanac

 2. Spanac

  vezi că a intrat la spam comentariul anterior, deoarece contine linkuri

 3. JoinT

  In general eu fac comenzi de pe Amazon pentru ca gasesc cam tot ce am nevoie. Este primul loc unde caut, asta dupa ce m-am saturat de magazinele online de la noi care pe langa ca au oferte limitate nici nu-si actualizeaza site-urile. Asta este si o strategie infecta de prinde potentiali clienti.

  http://www.amazon....amore%2Caps%2C252

 4. Spanac

  sau ebay. 67 euro http://goo.gl/4fzTF4

 5. Spanac

  uite. la 30 de dolari chiar… http://goo.gl/VKZGWa

 6. Dan

  Merci pentru recomandări. Din păcate, pe siteurile româneşti nu există pe stoc, deşi pe unele siteuri româneşti apare ca fiind pe stoc !?

 7. Vali

  daca doriti papusa o am eu. lasati mi un nr de tel sau intrati pe olx Ploiesti. o zi frumoasa!!!

 8. Nicu

  @Vali: -- Nicu, tel. 0740-823.946

 9. Vali

  Am lasat mesaj cu link-ul de pe Olx sa vedeti poza. Este imbracata in albastru nu in roz.

  Aceasta este:

  Daca o doriti asa va sun. O zi frumoasa!

 10. Adel

  Buna, mai aveti papusa?

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Matrimoniale