Panasonic CF-MX3, un laptop convertibil

Panasonic CF MX3 Panasonic CF MX3, un laptop convertibil

Panasonic CF-MX3, un laptop convertibil

Trebuie să vă mărturisesc faptul că de multe ori am fost în situaţia in care mi-aş fi dorit o tabletă. Aş putea oricând să-mi cumpăr o tabletă, nu asta este problema … însă sunt adeptul laptopului, iar asta deoarece pe un laptop pot face aproape tot ce fac pe un desktop. Iar când spun că “pot face aproape tot ce face pe un desktop” mă refer la faptul că am două sisteme de operare: Microsoft Windows şi Linux, pe laptop pot instala toate programele de care am nevoie, programe care nu există decât pentru Windows, etc … Iar dacă discutăm de “airflow-ul” productivităţii, laptopul este net superior faţă de o tabletă.

Se pare că există însă şi soluţia pentru cei care ţin în continuare să lucreze pe laptop însă uneori ar avea nevoie de o tabletă. Una dintre ele, ar fi Panasonic CF-MX3, un latpop covertibil. Convertibil … în ce? În tableta, bineînţeles …

Panasonic CF-MX3 vine cu un display de 12.5 inch la o rezoluţie de 1920×1080p, baterie detaşabilă care poate asigura o autonomie de până la 15 ore de funcţionare, are unitate optică DVD inclusă, procesor Intel i5-4200U (un procesor foarte bun), 4 GB memorie RAM şi SSD de 128 GB.
Panasonic CF-MX3 dispune de o conectică foarte variată şi modernă, ca de exemplu: porturi USB 3.0, conector HDMI, mufă VGA (pentru monitor extern), cititor de carduri, etc …

Potrivit datelor de până acum, Panasonic CF-MX3 va fi disponibil în Japonia începând cu luna februarie a acestui an, urmând ca ulterior (cel mai probabil) să-l găsim şi pe piaţa din Europa.

Panasonic CF MX3 Panasonic CF MX3, un laptop convertibil

Panasonic CF MX3 Panasonic CF MX3, un laptop convertibil

Panasonic CF MX3 Panasonic CF MX3, un laptop convertibil

Categorie articol [ Stiri IT ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la “Panasonic CF-MX3, un laptop convertibil”

 • ... a scris la 19 ianuarie 2014, 23:32   [#1]

  Nu as vrea sa incep sa-l foiesc si sa raman cu diverse parti in mana.

 • ... a scris la 21 ianuarie 2014, 19:37   [#2]

  Amuzant dispozitiv. Tableta groasa cu tastatura…

 • ... a scris la 26 ianuarie 2014, 15:45   [#3]

  nu stiu cat este de confortabil sa ai un laptop care se transforma intr-o tableta gigant, 12 inch pentru o tableta inseamna foarte mult.

  Sa nu mai vorbim de greutate si de pretul exagerat. Plus de asta nu as alege Panasonic, nu-mi mai inspira incredere, vor sa iasa din zona faliment, nu cred ca vor reusii vreodata.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?