Pana si in Africa se castiga mai bine decat in Romania

4.000 de euro salariu in Africa

africa map Pana si in Africa se castiga mai bine decat in Romania

Pana si africanii au ajuns sa plateasca mai bine decat romanii … Suntem eminamente de rasul curcilor.

Daca o tara precum Romania, cu atatea bogatii naturale si diverse resurse, cu cele mai diverse forme de relief si cu o suprafata semnificativa, nu a reusit pana acum sa asigutre cetatenilor ei un nivel de trai decent, atunci ce sa mai zicem de Africa … Sunt state africane, unde se pot castiga chiar si 4000 de euro pe luna ca inginer agricol sau asistent, la ingrijirea plantatiilor cu arbori de cauciuc.

Nigeria, Ghana, Coasta de Fildes, Camerun sau chiar Congo, ofera locuri de munca, cu posibilitatea unui castig salarial mult mai mare decat ofera Romania …

meserii cautate Pana si in Africa se castiga mai bine decat in Romania

Categorie articol [ Social ]
Tagged with: [ , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la “Pana si in Africa se castiga mai bine decat in Romania”

 • clau2002
  ... a scris la 31 august 2010, 1:45   [#1]

  Dane, la pomul laudat sa nu te duci cu sacul ! Asa imi zicea bunicul meu. Nu stiu daca ai lucrat vreodata sau daca ai lucrat vreodata in strainatate si nici ce si daca ai o meserie. Am 45 de ani si am lucrat vreo 8 in USA. Chiar nu ai auzit niciodata de oferte prea frumoase ca sa fie adevarate ? Incearca-ti tu norocul daca crezi in astfel de fabulatii iar apoi impartaseste-ne si noua din experienta ta. Daca tu esti tipul din fotografia de mai sus, varsta si naivitatea ar putea explica de ce crezi ca tot ce zboara se mananca !

 • ... a scris la 31 august 2010, 8:49   [#2]

  @ clau2002: -- La cei 36 de ani pe care-i am, ma indoiesc sa mai am vreo urma de naivitate … Daca ai fi citit mai cu atentie ce am scris mai sus … e vorba de salariul unui inginer agricol, nicidecum de salariul unui muncitor …

 • ... a scris la 31 august 2010, 21:11   [#3]

  Fara indoiala, aceste salarii presupun o gramada de cunostinte tehnice, lucru ce presupune si un efort intelectual. Servicii banoase sunt peste tot in lume, numai ca sunt multi care nu se potrivesc profilului cerut.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?