Pana si Google are probleme cu serverele …

google logo 150 Pana si Google are probleme cu serverele ...

Serverele Google au probleme ?

Până şi gigantul Google are probleme cu serverele … Nu-mi amintesc dacă mi s-a mai întâmplat vreodată asta, respectiv să văd Google-ul “în bot”, însă azi am avut ocazia să văd că până şi Google poate “crăpa”.
Iar aici nu vorbesc doar de motorul de căutare de la Google, respectiv pagina www.google.com şi www.google.ro, ci de toate serviciile de la Google, inclusiv Picasa, Youtube, etc …

Primul care “şi-a revenit”, a fost motorul de căutare Google.com, restul serviciilor însă au continuat să nu funcţioneze deloc ori să funcţioneze defectuos/parţial …

Sunt curios dacă, a fost o problema de ordin tehnic, ori până la urmă, ceva “băieţi deştepţi” au reuşit să-şi bage nasul şi prin “treburile” celor de la Google !?

În momentul în care încercam să accesez Google.com sau Google.ro, apărea o “frumuseţe” de mesaj de eroare, respectiv mesajul următor:

502. That’s an error.
The server encountered a temporary error and could not complete your request.
Please try again in 30 seconds. That’s all we know.

 

Iată şi un printscreen cu “urarea” de bun venit pe pagina Google:

e63tbl Pana si Google are probleme cu serverele ...

Ce facem în această situaţia ? Când nu mai avem acces la cel mai important instrument de pe internet, care ne ajută să găsim ceea ce ne interesează? Ei bine, trebuie să ne reamintim faptul că, Google nu este singurul motor de căutare de pe internet, mai există şi alte motoare de căutare ca de exemplu: Bing, Yahoo, etc …, cu ajutorul cărora ne putem descura intr-un mod onorabil, chiar in lipsa gigantului Google …

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , vineri, 7 iunie 2013 in categoria Internet. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

4 comentarii la subiectul “Pana si Google are probleme cu serverele …”

 1. Yamasha

  sigur n-a fost problema cu conexiunea la internet? pateam si eu asta pe chrome…

 2. Laurentiu

  Mi-e greu sa cred ca au avut ei probleme..nu mi s-a intamplat niciodata sa nu-mi functioneze GOOGLE-ul. Iar daca se va intampla, cred ca mai degraba astept pana-si revine decat sa folosesc alt motor de cautare.

 3. Stefan

  orice sistem poate avea probleme…

 4. florentin

  :d nimic nu-i imposibil

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Matrimoniale