Osama Bin Laden, împuşcat în cap de trupele SUA

osama bin laden impuscat in cap Osama Bin Laden, împuşcat în cap de trupele SUA

Osama Bin Laden, milionarul de origine saudită care a fost si fondatorul, finantatorul si liderul organizației teroriste Al-Qaeda fondată în august 1988, a fost gasit si a fost împuşcat în cap de trupele commando ale Statelor Unite ale Americii.

Organizatia Al-Qaeda fost infiintata cu scopul de a extinde mișcarea de rezistență contra forțelor sovietice în Afganistan într-o mișcare pan-islamică. Al-Qaeda este considerata ca fiind responsabila pentru celebrul atac terorist din 11 septembrie 2001 de la New York asupra turnurilor gemene World Trade Center (WTC):

Al-Qaeda și-a asumat responsabilitatea și pentru atentatele din 11 martie 2004 de la Madrid

SUA sarbatoreste acum, moartea lui Bin Laden ca fiind o mare victorie a Statelor Unite ale Americii impotriva terorismului international …

Eu am totusi o mare nelamurire: daca seviciile secrete ale SUA (C.I.A., etc…) au reusit sa afle pozitia lui Osama Bin Laden si au reusit sa trimita trupe commando pana la locul unde traia Osama Bin Laden, de ce nu l-au capturat ??? De ce l-au impuscat ? Oare nu cumva SUA nu dorea sa mai “scormoneasca rahatul” si sa se afle informatii care i-ar fi pus intr-o lumina foarte proasta ? Oare nu cumva sunt implicati politicieni americani in toata treaba asta ? De ce au trebuit sa treaca aproape 10 ani pana cand SUA sa afle locul in era Osama Bin Laden ?

Categorie articol [ Stiri ]
Tagged with: [ , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

7 comentarii la “Osama Bin Laden, împuşcat în cap de trupele SUA”

 • ... a scris la 2 mai 2011, 10:38   [#1]

  Eu fac pariu ca nu este el. Bin Laden este prea destept ca sa-l prinda Americanii

 • ... a scris la 2 mai 2011, 11:42   [#2]

  Acea imagine cu el mort este aparuta mai demult. Cei ce la Reuters au postat-o si ei pe site insa mai tarziu au sters-o pentru ca si-au dat seama ca nu este autentica cu Osama mort. Tind totusi sa cred ca Bin Laden este mort deoarece SUA nu si-ar compromite credibilitatea pe seama acestui anunt. Anuntul presedintelui SUA a fost acela ca Bin Laden a fost ucis si ca trupul lui se afla in posesia armatei americane. Mai tarziu s-a anuntat ca acesta a fost ingropat in mare conform traditiei islamice, insa traditia Islamica cu privire la inmormantarea oamenilor este cu totul alta. Eu presupun ca dupa un timp o sa apara noi filmulete (preventiv inregistrate) cu Osama in care acesta sa infirme faptul ca nu a fost ucis ci ca traieste. Cu siguranta cadravul a avut ca destinatie SUA, iar cu privire la faptul ca acesta a fost ucis de catre commando-ul american as putea emite si ideea ca Bin Laden s-a sinucis cand s-a simtit incoltit.

 • ... a scris la 2 mai 2011, 16:13   [#3]

  sa dus si asta :))

 • kid
  ... a scris la 2 mai 2011, 20:34   [#4]

  pclaudiu… ai spus tot ! Cu toate ca Bin Laden a mai murit de vreo 8 ori pana acuma… tinand cont de faptul ca, anuntul l-a facut Barack Obama… si eu cred ca e mort cu adevarat, asa cum cred si ca Al Qaeda o sa riposteze…

 • kid
  ... a scris la 2 mai 2011, 20:39   [#5]

  Referitor la atacurile teroriste de la World Trade Center, conspirationistii sustin ca o seama de indivizi din Guvernul SUA si din serviciile secrete americane au avut date certe despre iminentul atac, insa au ocultat voit aceasta pretioasa informatie (cum s-a intamplat si in 7 decembrie 1941, in cazul atacului aviatic japonez de la Peal Harbor, din timpul celui de-al doilea Razboi Mondial), refuzand sa intreprinda si cea mica actiune care ar fi impiedicat producerea atentatelor. Pe de alta parte, se speculeaza ca explozia celor doua avioane care au lovit Turnurile Gemene din New-York nu ar fi fost suficient de puternica pentru a conduce la prabusirea turnurilor WTC, aceasta producandu-se in urma unor explozii controlate (exista martori care sustin ca ar fi auzit aceste explozii), iar Pentagonul nu ar fi fost, de fapt, lovit de niciun avion. Care sa fi fost scopul oficialilor americani care au orchestrat sau au permis sangeroasele atacuri ? Foarte simplu: declansarea Razboiului impotriva terorismului, cresterea justificata a cheltuielilor militare si ingradirea, de asemenea, legala, a libertatilor si drepturilor cetatenesti.

 • Liliana
  ... a scris la 3 mai 2011, 8:43   [#6]

  A impuscat unul, e cazul sa ne bucuram ? … Nu… Au mai ramas multi si sun intaratati ca un cuib de viespe, o sa fie multe vendete, dar…..:peace:

 • ... a scris la 3 mai 2011, 20:08   [#7]

  a murit liderul nui nici o problema pentru talibani are cine sai ia locul,nu au rezovat prea mult cu chestia asta americanii…

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?