13… Ghinion

Iordache Dragnea Grindeanu PSD 2017 13... Ghinion

Ordonanța treișpe…

Ping-pong-ul jucat de instituțiile statului pe spatele multora dintre noi începe să mă scoată din țățâni. Poziția CCR seamănă izbitor de mult cu iuțeala de mână a „meseriașilor” specializați în alba-neagra: asta are, asta n-are, asta e câștigătoare. Iar Dragnea și gașca lui sunt „trecătorii” ce câștigă, absolut întâmplător, desigur. Ceilalți „gură-cască” degeaba protestează civilizat și afișează bannere scrise inteligent. Rapiditatea cu care ne prostesc aleșii depășește orice previziuni.

Onorata Curte Constituțională a găsit de cuviință să nu se pronunțe asupra unei ordonanțe ce nu există, din moment ce a fost „abrogată” de înșiși autorii ei. Un fel de „era pe când nu s-a văzut, azi o vedem și nu e”. Faptul că Ciorbea (avocatul „poporului”, alt impostor) a atacat-o când ea încă era valabilă nu are relevanță. Important e că pionul otrăvit Iordache a murit la datorie, Grindeanu a „salvat onoarea” guvernului și Dragnea poate să râdă liniștit pe sub mustață fără să-i pese de românii din stradă.

Moțiunea de cenzură a opoziției a fost de fapt o confirmare a puterii nelimitate de care au parte mai marii zilei. Toate instituțiile statului (despre care noi credeam că sunt „democratice”) sunt înfiltrate de oameni corupți. E de admirat atitudinea celor ieșiți în stradă, dar e ineficientă. Aleșii fac ce vor pentru că (nu-i așa?) sunt aleși de „majoritate”.

Guvernele demisionează la presiunea străzii doar atunci când le convine. Să nu ne facem iluzii. Faptul că ieșim în stradă și scandăm ce ne doare nu înseamnă nimic pentru impostorii din capul mesei. Atâta vreme cât nu protestează mai mulți decât votanții PSD-ului, luați-vă gândul de la „democrație”. Votul face „legea”…

Ordonanța paișpe va fi respinsă de Șparlament (nu e nicio grabă, au timp destul tovarășii) lăsând cale deschisă celei cu numărul treișpe.

Ce mai e de făcut? Nu știu… Poate că „ultima soluție/încă-o revoluție”. Revoluția bunului simț… No chance!…

Autor: Francisc Bouda – (Guest Post)

florin iordache si liviu dragnea psd 13... Ghinion

Categorie articol [ Guest Post, Legislaţie, Politica, Vocea poporului ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

7 comentarii la “13… Ghinion”

 • ... a scris la 11 februarie 2017, 11:53   [#1]

  la fel cred și eu… Vor aștepta puțin până se vor mai calma “apele”, după care vor găsi o modalitate să treacă legea prin parlament. Țin cu dinții de această lege/ordonanță.

 • ciubotaru marc
  ... a scris la 11 februarie 2017, 13:42   [#2]

  Exact,ce spuneti!Doar stiti ,cum spune si zicala,,boala lunga,moarte sigura!”…Asa ,probabil,spera si…,,tovii”, de la Guvern si parlamen,inclusiv ..,,.comicii” contramanifestanti de la Cotroceni(si,din pacate,cat si altii ca ei!).Dar,sa vedem.Speranta moare ultima,nu?!

 • Mihai Traian
  ... a scris la 12 februarie 2017, 10:24   [#3]

  Eu tare ma tem ca tovii din guvern vor reusi sa-si atinga scopul,de aceea trebue continuate protestele.

 • ciubotaru marc
  ... a scris la 12 februarie 2017, 11:53   [#4]

  Iata ca si cei din diaspora, mai ales tinerii, demonstreaza pentru adevar, pentru cinste si reala democratie! Dealtfel comentariile tuturor agentiilor de presa din strainatate, vorbesc (si arata) de ce se intampla acum in Romania, “tara care -- subliniaza acestea, adica agentiile -- pare ca inca nu s-a desprins de comunism”! Sa speram insa, ca printr-un efort (da, asta-i termenul!) colectiv, vom scapa totusi definitiv de trecutul comunist!… Mai greu, cu mentalitatea!…

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 12 februarie 2017, 19:18   [#5]

  Citind comentariile dumneavoastră, domnule Traian, constat că ați îmbătrânit frumos. Să vă dea Dumnezeu sănătate. Sunteți bătrânul despre care se spune în proverb că dacă nu-l ai, trebuie să-l cumperi.

  Știți ce nu e în regulă cu aceste proteste? Ies sute de mii de români în stradă și nimeni nu-i bagă în seamă. Puternicii zilei fac pe niznaiul (de parcă oamenii ăia protestează degeaba) și se ascund în spatele unui vot obținut în condiții cel puțin dubioase, bătându-se cu pumnul în piept că ei reprezintă România…

  România lor, nu a noastră!

 • 1qlee
  ... a scris la 13 februarie 2017, 20:42   [#6]

  Eu nu inteleg ce nu va este clar:
  Omul are 2 variante si atat:
  Ori da ordonanta si se va bate cu “opinia publica” ;
  Ori intra la puscarie (ca nu mai poate spera la inca o condamnare cu suspendare)
  Voi ce ați face? Cred ca cea mai mare parte din voi ați spune ca “va-ți răcori” un pic. Da, da…
  Pentru el e pe viata si pe moarte. O condamnare ii va da linistea deplina, vezi cazul Adrian Nastase, sau Decebal Traian Remes. “De la cer la pamant”.

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 13 februarie 2017, 21:42   [#7]

  Că are doar două variante, înțeleg. Dar nu pot pricepe de ce îl numești om, domnule 1qlee. Individul ăsta se poate numi oricum în afară de OM…

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?