Opera Mini 5.1 for Symbian

Opera Mini 5.1 for Symbian S60

opera mini 5.1 symbian s60 Opera Mini 5.1 for Symbian

In sfarsit a aparut Opera Mini 5.1 (nativ) si pentru telefoanele mobile Nokia, telefoane care au sistem de operare Symbian … Browserul Opera Mini, exista si pana acum si putea fi instalat si pe telefoanele mobile Nokia (cu Symbian), insa aplicatia nu era nativa. Posesorii de telefoane mobile Nokia, trebuiau sa se multumeasca cu un Opera Mini care era construit pe Java. Java este o platforma generala care permite unei aplicatii sa ruleze pe orice telefoane mobile, insa aplicatiile Java nus unt optimizate pentru un anumit sistem de operare, rezultatul fiind performantele scazute ale aplicatiei si rularea greoaie. Acum insa, exista si Opera Mobile aplicatie nativa pentru Symbian. Aplicatia nativa inseamna ca programul respectiv a fost dezvoltat special pentru un anumit sistem de operare. Ori acum, Opera Mini 5.1 este aplicatie nativa pentru Symbian, ceea ce inseamna ca Opera Mini 5 va rula mult mai bine pe telefoanele mobile cu sistem de operare Symbian, iar paginile web se vor incarca mult mai repede, acest spor de performanta va fi vizibil mai ales pe modelele mai vechi de telefoane mobile Nokia.

Puteti descarca Opera Mini 5.1 pentru Symbian, accesand siteul m.opera.com direct de pe telefonul vostru mobil si sa alegeti din lista care va fi afisata, versiunea corespunzatoare telefonului vostru mobil, sau puteti descarca Opera Mini 5.1 BETA pentru Symbian S60 de aici.

Eu am instalat aplicatia fara nici un fel de probleme, pe un Nokia N82, ceea ce inseamna ca poate fi instalata fara nici un fel de probleme si pe Nokia N95 si cel mai probabil pe orice telefon mobil care are sistem de operare Symbian S60.

opera mini 5.1 Opera Mini 5.1 for Symbian

Categorie articol [ Mobile Software ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

2 comentarii la “Opera Mini 5.1 for Symbian”

 • lupixxx
  ... a scris la 30 octombrie 2010, 14:33   [#1]

  Am instalt Opera Mini 5.1 pe un Nokia E63. Concluzii:

  1. porneste instantaneu! mai putind e 3 secunde :)
  2. incarca paginile mai repede decat opera mini for java, nu e ceva major, oricum si varianta de java era buna.
  3. in sfarsit merge copy/paste in address bar :D

 • ... a scris la 30 octombrie 2010, 18:48   [#2]

  Am s-o incerc cat de curent. Am instalat Opera Mini pe Android si merge foarte bine.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?