Opel Astra GTC

opel astra gtc Opel Astra GTC

Opel Astra GTC

Cei de la Opel, au inceput sa faca masini tot mai frumoase … Unul dintre modelele care mi-a atras atentia, este noul Opel Astra GTC care mi se pare unul foarte reusit, cel putin varianta “prelucrata” de catre cei de la Irmscher. Firma de tunning a facut cateva modificari care fac din Opel Astra GTC o masina cu un design extraordinar …

Se asteapta ca noul Opel Astra GTC sa fie unul dintre principalele puncte de atractie al Salonului Auto de la Frankfurt 2011, fiind o masina care se adreseaza in special publicului tanar. Firma de tunnig Irmscher care este specializata in modificarea masinilor Opel, a anuntat ca va aduce noi modificari la Opel Astra GTC.

Modificarile nu au fost doar de ordin “estetic”, puterea motorului poate fi ridicata de la 180 CP la 212 CP, cuplul este si el crescut, de la 230 Nm la 274 Nm. Suspensia a fost si ea modificata, arcurile si amortizoarele originale au fost inlocuite cu unele mai tari iar garda la sol a fost coborata cu 30 mm.

Toate acestea, impreuna cu modificarile exterioare, au dus la un design extraordinar de reusit al noului Opel Astra GTC. Iata si cateva imagini cu Opel Astra GTC modificat putin de catre cei de la Irmscher:

opel astra gtc Opel Astra GTC

opel astra gtc Opel Astra GTC

Categorie articol [ Tuning auto ]
Tagged with: [ , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la “Opel Astra GTC”

 • JoinT
  ... a scris la 10 august 2011, 12:21   [#1]

  Sa stii ca nu e urata. Seamana cu Alfa sau asa imi pare mie. Poate au lucrat putin si la directie nu doar la putere, pt ca masinile Opel de forta se conduc execrabil pe viraje, chiar daca au putere mai mare decat celelalte masini din clasa lor.

 • ... a scris la 11 august 2011, 19:30   [#2]

  E frumoasa, imi place!

 • ... a scris la 13 noiembrie 2014, 3:56   [#3]

  Super OK se pare masina.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?