Olympus Has Fallen (2013)

Olympus Has Fallen 2013 Olympus Has Fallen (2013)

Olympus Has Fallen (2013)

Olympus Has Fallen (Cod Roşu la Casa Albă) este un film de acţiune/thriller apărut recent (în 2013) pe care vă recomand să-l vizionaţi dacă vă plac filmele de acţiune. Din distribuţie fac parte actori celebri ca de exemplu Gerard Butler, Aaron Eckhart, Morgan Freeman, etc …

Descriere film
După stabilirea unei importante întâlniri de negocieri, Casa Albă devine ţinta unui atac terorist pus la cale de o grupare nord-coreeană. Printre focuri de armă şi detonări de bombe, însuşi Preşedintele Americii este luat prizonier. Toate eforturile serviciului se securitate şi ale poliţiei de salvare a instituţiei se bazează acum pe informaţiile furnizate de Mike Bannings, fost membru al gărzii prezidenţiale, blocat în clădire fără ca teoriştii să ştie de existenţa sa.

Olympus Has Fallen Olympus Has Fallen (2013)

Trailer

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , sâmbătă, 29 iunie 2013 in categoria Filme. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

7 comentarii la subiectul “Olympus Has Fallen (2013)”

 1. alergatorul

  Multumim pentru recomandare….!Cui nu-i place un film bun?;)

 2. Ilie

  Bun film:)

 3. Duhul

  Ca sa fiu eu oaia neagra, filmul asta e o porcarioara penibila.. Am fost la el de cand a aparut la Cinemacity deci nu pot spune ca “am ceva cu el”, dar.. e gandit pentru copii mici. Cine poate sa creada ca Casa Alba la o simpla mitraliera se ciuruie toata ca un cub de carton …se inseala amarnic. Practic toata regia e facuta aiurea.

 4. DarXyde

  @Duhul -- as zice ca regia a fost chiar geniala atat cat s-a putut cu scenariul tras de par… pare a fi o tentativa de Die Hard, cu actorul nepotrivit pentru rolul asta… Din una-n alta, Freeman s-a distins chiar si intr-un rol secundar.

  In mare e un film bun, daca esti pregatit sa inghiti povestea asa cum e. Aceasi parere si despre After Earth.

 5. Laurentiu

  As indrazni sa spun ca filmul e mai degraba mediocru decat reusit, probabil doar aparitia lui Freeman oferind un plus de calitate.

 6. Nicu

  Un film mediocru,nu te poti baza doar pe un mare actor ca Morgan Freeman sa salveze un rahat de scenariu.

 7. Silvia Dan

  Apreciez toti actorii din distributia acestui film, in special Morgan Freeman, insa Gerard Butler chiar a inceput sa-mi displaca total, de cand cu toate aparitiile sale penibile din presa de scandal cu privire la relatia tumultuoasa pe care o are cu Madalina Ghenea..

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Matrimoniale