Old Chrome Remover – sterge versiunile mai vechi de Chrome

old chrome remover 150 Old Chrome Remover  sterge versiunile mai vechi de Chrome

Old Chrome Remover

Dacă ești utilizator de Chrome (este vorba de browserul Google Chrome), atunci următoarea aplicație nu trebuie să-ți lipsească: Old Chrome Remover.

Cei care folosesc browserul Google Chrome, poate nu știu, dar atunci când se face “update” de Google Chrome, de la versiunea instalată pe calculator la o versiune mai nouă, versiunea mai veche a browserului rămâne pe hard-disk. Dacă se întâmplă ca Google Chrome să-și facă mai multe updateuri, veți avea neplăcuta surpriză să realizați că acesta vă ocupă inutil, spațiul de pe hard disk.

Se mai poate întâmpla de exemplu, să vreți să faceți o instalare nouă de browser, fără ca browserul Chrome nou instalat, să-și mai “aducă aminte” de setările pe care le-am avut în vechiul browser Google Chrome. Și în această situație, programul Old Chrome Remover este foarte util, cu ajutorul acestuia veți putea șterge de pe hard disk, versiunile mai vechi ale browserului Chrome, tot ce trebuie să faceți este să rulați aplicația.
Programul Old Chrome Remover poate fi descărcat de aici:

Download Old Chrome Remover

old chrome remover Old Chrome Remover  sterge versiunile mai vechi de Chrome

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , joi, 19 ianuarie 2012 in categoria Software. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

3 comentarii la subiectul “Old Chrome Remover – sterge versiunile mai vechi de Chrome”

 1. Titi

  Draga d-l Dan, multumim pentru program. Este adevarat ca macar de curiozitate am instalat Crome si l-am scos si binenteles raman resturi.
  Am o rugaminte: poate ne ajutati cu un articol privind converterele DVD, cum se face, care este un convertor mai eficient. Mi-as dori un convertor care sa transforme si filme de pe hard nu numai de pe DVD. Multumesc ,la revedere. :peace:

 2. Alfi

  Merci de info, Dan. L-am descarcat.

 3. Sakura

  A fost o surpriză deloc plăcută să aflu că Chrome îşi păstrează cadavrele generaţiilor anterioare la mine pe hard. Am rulat programul şi mi-a redus directorul Chrome de la 255 la 170 MB. Din acesti 170 MB, fisierul chrome.7z din directorul Installer reprezinta 83 MB. Sunt curios, acest fişier are vreun rost sau ocupă şi el locul degeaba?

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro